Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Τέρενς Κουίκ: "ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ"

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Τέρενς Κουίκ. Το θεωρείτε είδηση; Αμ δε!!!!!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Όπως ακούτε (λίγο μετά το 6'30 στην ομιλία του) θα παραδώσει την θέση, που του δόθηκε κατ¨ανάθεση, και θα την θέσει στην κρίση των συναδέλφων του.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κ.Κουίκ βρίσκεται στη Ρόδο και όπως λέει σε όσους τον ρωτούν "Αυτή η παραίτηση δεν σημαίνει ότι αποχωρώ από το κίνημα, συνεχίζω με την προώθηση του εθνικού μας προγράμματος αλλά δεν μπορώ να βλέπω την κατάσταση που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και να μην αντιδρά κανένας".
Πάντως η απόπειρα της διαπλεκόμενης σαπίλας να προκαλέσει εσωκομματικό ζήτημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες (όταν δεν "έπιασε" ούτε καν η σκευωρία με τους αποχωρήσαντες καρνάβαλους τύπου μαρκόπουλου και λοιπής λέρας) δεν "βγαίνει" ούτε τώρα και αυτό φαίνεται από την αμηχανία να αποδώσει την (αδιευκρίνιστη ακόμα και τώρα) παραίτηση του Τ.Κουίκ από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σε διαφορετικούς και ανεπιβεβαίωτους λόγους. Άλλος μιλάει για κίνηση διαμαρτυρίας σε σχέση με τη συνεργασία του κινήματος με πρώην μνημονιακούς (πρ. βουλευτές ΛΑΟΣ, Ν.Νικολόπουλος κλπ.). Άλλοι μιλάνε για "ενόχληση από την εικόνα που παερουσιάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος". Στην πραγματικότητα, όμως, ο Τ.Κουίκ, λόγω των συχνών του ταξιδιών ανά την επικράτεια προκειμένου να αναδείξει τα τοπικά προβλήματα αλλά και να αναδείξει το πρόγραμμα του κινήματος, φαίνεται ότι προκρίνει αυτά τα καθήκοντα, κάτι που φυσικά αντιβαίνει σε μεγάλο βαθμό στα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται και από το τελευταίο του tweet που δεν αφήνει περιθώρια στα κουτοπόνηρα μνημονιόσκυλα να μιλήσουν για εσωκομματικό πρόβλημα.


Τί εκμυστηρεύτηκε στην Βουλευτή Μαγνησίας ο μέχρι πρότινος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με δηλώσεις της Βουλευτή στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη.
Πιο συγκεκριμένα η κα Χρυσοβελώνη εξήγησε: "Καταρχήν σέβομαι την απόφαση του Τέρενς Κουίκ, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και βεβαίως το Κίνημα του χρωστάει πάρα πολλά. Ο Τέρενς σαφώς και έχει τους δικούς του λόγους, αλλά νομίζω ότι o πιο βασικός λόγος τον οποίο προβάλει είναι ο εξής, ότι θεωρεί πως είναι πολύ πιο χρήσιμος να πηγαίνει από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη, να βλέπει κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους, να είναι κοντά στον κόσμο.
Θεωρεί λοιπόν ότι εξυπηρετεί καλύτερα το κίνημα και τους σκοπούς, από το να έχει την ιδιότητα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, η οποία ιδιότητα προϋποθέτει να είσαι πάρα πολλές ώρες στη Βουλή. Δεδομένου λοιπόν ότι εκείνος είναι ο Βουλευτής Επικρατείας έκρινε ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία, όπου ας μη κρυβόμαστε και ας το ξέρει και ο κόσμος, ότι στη Βουλή δεν παράγεται επί της ουσίας νομοθετικό έργο, θεωρεί ο ίδιος ότι θα είναι πολύ πιο χρήσιμος να ασκεί τα καθήκοντά του ως Βουλευτής Επικρατείας. Και βεβαίως είναι προς τιμήν του, διότι αν θέλετε δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη".
Ερωτηθείσα σχετικά με σειρά δημοσιευμάτων, τα οποία προβάλουν διαφορετικούς λόγους, η κα Χρυσοβελώνη τόνισε με νόημα: "Ο κ. Κουίκ είναι δημοσιογράφος και ξέρει ότι όσα περισσότερα λες σε αυτές τις περιπτώσεις, τόσο αναπαράγονται και τόσο δίνονται διαφορετικές ερμηνείες, προτίμησε να κάνει αυτή τη λακωνική δήλωση. Όμως εγώ με τον Τέρενς είμαστε πάρα πολύ κοντά και επειδή το κουβεντιάσαμε το συγκεκριμένο θέμα εκτενώς, μου εκμυστηρεύτηκε και μου είπε ότι θεωρώ ότι είμαι πολύ πιο χρήσιμος αν μπορώ να γυρίζω όλη την Ελλάδα".

(ΠΗΓΕΣ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου