//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τίναξε στον αέρα τον "π...η" (κατά Μπαλτάκο) Σαμαρά ο Κασιδιάρης / Παραιτείται ο γ.γ. της κυβέρνησης μετά από παραδοχή-σοκ για ωμή κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Hχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο αποκάλυψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματός του.

Το χρονικό της αποκάλυψης
O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας για να μιλήσει για την άρση της ασυλίας του και των υπόλοιπων βουλευτών του κόμματός του. Ζήτησε την προσοχή όλων, διότι θα έκανε -όπως είπε- μια πολύ σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τις διώξεις και τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χ.Α.
Δίχως να χάσει χρόνο, άρχισε να αναφέρεται στον διάλογο που είχε με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού και γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Σύμφωνα με τον Κασιδιάρη, ο Μπαλτάκος τού αποκαλύπτει «πράγματα και θάματα».  Παράλληλα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο εστάλη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στη συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος ανακοίνωσε στην Ολομέλεια πως το υλικό με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
«Επιφυλασσόμεθα για τις καταγγελίες που κάνει η Χρυσή Αυγή, οι δηλώσεις Κασιδιάρη δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Εμείς πρέπει να κινηθούμε στα νομοθετικά πλαίσια και να κάνουμε το καθήκον μας. Να ψηφίσουμε για την άρση ή μη της ασυλίας των βουλευτών και τα υπόλοιπα θα τα βρει η Δικαιοσύνη» είπε ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

(Απομαγνητοφωνημένη η συνομιλία του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη όπως την έδωσε στη δημοσιότητα ο δεύτερος και την ανέγνωσε στην Ολομέλεια)






Λίγο νωρίτερα στο βήμα της Βουλής είχε ανέβει ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος ανέφερε ότι «οι διώξεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν στα όρια της συνταγματικότητας κι ότι η διαδικασία ήταν τρύπια σαν σουρωτήρι». Ο πρόεδρος του κόμματος Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό είπε ακόμη πως η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είχε εξουδετερωθεί πολιτικά, γιατί οι ιδέες δεν διώκονται.

Αντιδράσεις κομμάτων
Την αντίδραση των κομμάτων προκάλεσε η παρουσίαση του οπτικοακουστικού υλικού με τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη. «Η άμεση παύση του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο. Η παρουσία στη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης ενός προσώπου με αυτές τις ιδεολογικές προτιμήσεις και τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές ήταν παλιό “πρόβλημα”, όπως είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».
»Δεν μπορεί να υπάρχει μέσα στον κυβερνητικό μηχανισμό κανένας ακροδεξιός θύλακας που υπονομεύει την κυβερνητική πολιτική και το σεβασμό της προγραμματικής συμφωνίας που τη διέπει.
»Κατά τα λοιπά οι εκλεκτικές συγγένειες με το φιλοναζισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά, αργά ή γρήγορα, εκδηλώνονται, αποκαλύπτονται και πληρώνονται. Γι' αυτό έχει σημασία στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας που καλύπτει επιτακτική εθνική ανάγκη, να είναι ισχυρός και ενισχυμένος ο προοδευτικός πόλος. Περιττεύει, τέλος, να τονίσουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στα πρόσωπα των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση της “Χρυσής αυγής” στο πλαίσιο της δικαστικής ανεξαρτησίας και της διάκρισης των λειτουργιών» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Την άμεση απομάκρυνση του Τάκη Μπαλτάκου από τη θέση του γραμματέα της κυβέρνησης ζήτησε νωρίτερα και ο Δημήτρης Καρύδης. Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ έγραψε στα social media:«Ο κ. Μπαλτάκος να παυθεί τώρα από Γ. Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου».
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην κυβέρνηση μετά την παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο αφορά στον τρόπο που ασκήθηκαν οι ποινικές διώξεις κατά στελεχών του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του, καθώς η δυσφορία προς το πρόσωπό του είναι έντονη κυρίως από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ώρα 2:45 και ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης αποχωρεί από την πίσω πόρτα της Βουλής. Ο Τάκης Μπαλτάκος δείχνει να τα έχει χαμένα. Βγήκε από το γραφείο του συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα.
«Τάκη δεν τελειώνει εδώ. Είναι και η επόμενη εβδομάδα» του είπε ο Γιάννης Μιχελάκης. «Τάκη,Τάκη…» φώναξε ένας συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και έτρεξε πίσω από τον Τάκη Μπαλτάκο. Και οι τρεις τους χάθηκαν στις σκάλες του Κοινοβουλίου. Ο Γενικός Γραμματέας προτίμησε σήμερα την πίσω πόρτα εξόδου της Βουλής, το ίδιο έκαναν και οι άντρες της προσωπικής του φρουράς.
«Πρόεδρε υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα» είπαν οι δημοσιογράφοι στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο οποίος απάντησε καταφατικά. Ο πρόεδρος της Βουλής έδειχνε προβληματισμένος κι άφησε να εννοηθεί ότι τα πράγματα άρχισαν να περιπλέκονται.
«Έπρεπε από τότε που έπινε καφέ με τον Παπά να τον είχε στείλει σπίτι του ο Σαμαράς» είπε ο πρώην Υπουργός Κώστας Τζαβάρας.
«Τον Παπά της Χρυσής Αυγής ,εννοείτε;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και κείνος απάντησε θετικά.
«Τι σημαίνει τώρα;» ρώτησε τον Κώστα Τζαβάρα ο Βουλευτής Γιώργος Κωνσταντόπουλος.
«Πολλά… Υπάρχει πολιτικό θέμα» απάντησε ο Κώστας Τζαβάρας βγαίνοντας από το μέγαρο της Βουλής.



(ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου