Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Μαλλιά - κουβάρια στο συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ - Σε τελική φάση το ξήλωμα της μνημονιακής συμμορίας

- Δεν έχουν κλείσει οι ανοιχτοί λογαριασμοί μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου
- Μαλλιά - κουβάρια στο συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ - Σηκώθηκαν κι έφυγαν Μωραΐτης και Τριαντάφυλλος
- Αιτία η σκληρή κριτική της Ευης Χριστοφιλοπούλου και του Βασίλη Κεγκέρογλου στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Απόστολο Κακλαμάνη
- Οι φωνές ακούγονταν μέχρι τους διαδρόμους! - Για λίγο δεν πιάστηκαν στα χέρια
- Τους καταλογίζουν ότι είναι Παπανδρεϊκοί και σκόπιμα έκαναν την φασαρία

Καζάνι που βράζει είναι το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλεον έχει χωριστεί ανοικτά σε δυο στρατόπεδα, τους Παπανδρεϊκους και τους Βενιζελικούς, σε μια κρίσιμη στιγμή και ίσως την χειρότερη για την ιστορία του κόμματος.
Στο ΠΑΣΟΚ ζουν μέρες Φθινοπώρου του 2007, όπου το θερμό επεισόδιο μεταξύ Βενιζέλου – Παπανδρέου το βράδυ της Κυριακής στη Βουλή δείχνει να αποτελεί την πρώτη αψιμαχία στον πόλεμο χαρακωμάτων που αναμένεται να επακολουθήσει. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ συντηρήθηκε χθες από τη «ρουκέτα» του Ευάγγελου Βενιζέλου, που διεμήνυσε ότι ο κύριος Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ, καίτοι στενοί του συνεργάτες έσπευσαν λίγο αργότερα να αποσαφηνίσουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν εννοούσε τα οικονομικά του Κινήματος αλλά τις πολιτικές υποχρεώσεις του πρώην πρωθυπουργού για την αναγέννηση του ευρύτερου χώρου.
Όμως σήμερα, δεν ήταν και πάλι μια ημέρα ανακωχής. Από την μια η συνέντευξη Παπανδρέου στο Bloomberg όπου δεν διαψεύδει ότι θα κάνει νεο κόμμα και απ΄την άλλη το έντονο επεισόδιο στο συντονιστικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με πρωταγωνιστές Παπανδρέϊκους και Βενιζέλικούς δείχνουν ότι ο πόλεμος μόλις άρχισε.
 
 
Παπανδρέου: Το να μιλάς για φήμες Πρωταπριλιά είναι επικίνδυνο
Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Bloomberg δεν διέψευσε ότι δεν θα κάνει νεο κόμμα. Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «...Μπορείτε να πείτε κατηγορηματικά ότι δεν αποχωρείτε από το ΠΑΣΟΚ για να φτιάξετε δικό σας κόμμα;», ο Παπανδρέου απάντησε: «Φήμες και το να μιλάς για φήμες Πρωταπριλιά είναι πολύ επικίνδυνο...»
Ο Παπανδρέου είπε επίσης ότι στηρίζει το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα, «πάντα το έκανα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός «το οποίο μπορεί να αντέξει μέχρι τις εκλογές του 2016, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν νομοθετηθεί και θα προχωρήσει και σε άλλες». Αναφέρθηκε επίσης στην αρνητική ψήφο του στο άρθρο για τις Τράπεζες, τονίζοντας ότι πρόκειται για «ζήτημα αρχής» και θα έκανε το ίδιο αν το θέμα επανερχόταν στη Βουλή.
Σχετικά με την πολιτική σταθερότητα, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του για να υπάρξει το σημερινό κυβερνητικό σχήμα και ότι στηρίζει την επιτυχία του προγράμματος προσαρμογής. Πρόσθεσε επίσης ότι βρισκόμαστε στο τέλος του προγράμματος προσαρμογής και «κανείς δεν επιθυμεί να θέσει σε κίνδυνο τι επιτυχές τέλος του».
 
 
Οι Παπανδρεϊκοί στα όπλα;
Μέχρι τους διαδρόμους ακούγονταν οι φωνές από την συνεδρίαση του συντονιστικού της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Παναγιώτη Ρήγα και την Ευη Χριστοφιλοπούλου. Και οι τρείς έθεσαν θέμα Γιώργου Παπανδρέου, μετά την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να καταψηφίσει τη διάταξη για τις τράπεζες.
Αυτό εξόργισε τους Θάνο Μωραιτη και Κώστα Τριαντάφυλλο, οι οποίοι παραλίγο να παίξουν ξύλο με τους υπόλοιπους κατηγορώντας τους ότι «ακόμη και τούτη τη δύσκολη ώρα, κάποιοι προσπαθούν να διχάσουν το κόμμα και την παράταξη».
Όλα ξεκίνησαν από μια σύσταση του γραμματέα της Κ.Ο. Παναγιωτη Ρήγα ο οποίος ζήτησε από όλους να είναι προσεκτικοί σε αυτά που κάνουν και λένε. Από αυτό πιάστηκαν Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου και συνέχισαν στον ίδιο τόνο "χώνοντάς τα" σε Παπανδρέου και κακλαμάνη. «Δεν είναι δυνατόν ένας πρώην πρωθυπουργός να ψηφίζει με αυτόν τον τρόπο», φέρεται να είπε η Χριστοφιλοπούλου. Και η ένταση συνεχίστηκε με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να λέει: «πώς γίνεται να εξηγεί σε όλους εμάς ο Σαχινίδης ότι είναι σωστή η διάταξη για τις τράπεζες και να μην το έχει εξηγήσει τον Γιώργο Παπανδρέου;»
Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μωραΐτης και Τριαντάφυλλος - θεωρούται πιστοί φίλοι του Παπανδρέου - ζήτησαν να σταματήσει η επίθεση εναντίον Κακλαμάνη και Παπανδρέου. Τότε ακούστηκε από κάποιον: «ποιος νομίζεις ότι είσαι, τι μας το παίζεις εδώ μέσα, μήπως είσαι θεματοφύλακας του Παπανδρέου και του Κακλαμάνη;»
Και εκείνη την στιγμή και ενώ είχαν μπει και άλλοι στο χορό Μωραΐτης και Τριαντάφυλλος εξοργισμένοι σηκώθηκαν και έφυγαν φωνάζοντας από την συνεδρίαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωνές και οι καυγάδες πριν την αποχώρηση των δυο βουλευτών ακούγονταν στους διαδρόμους.
 
(ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου