Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης / Ένωση Κεντρώων - Μιλώντας για Πρέσπες/ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ (9/2019) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Τα νέα χρυσαυγίτικα βίντεο που έρχονται να "κάψουν" τους (κρυφο;)φασίστες σαμαρικούς ομοϊδεάτες τους - "Θα πάμε μέχρι το τέλος" απαντά ο Κασιδιάρης στην Κουτζαμάνη

Ποιος θα είναι ο επόμενος «πρωταγωνιστής» των υποκλοπών και τι θα αποκαλύπτει; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα στις συζητήσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα μετά τον πολιτικό τυφώνα που προκάλεσε το βίντεο με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Η Realnews αποκαλύπτει ότι το δίλεπτο βίντεο από την κρυφή κάμερα που φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι το μοναδικό που έχει σταλεί στη Ρωσία. Μπορεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής να αρνείται επισήμως ότι κατέγραψε τον διάλογο με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, όμως αποτελεί κοινό μυστικό στα κεντρικά γραφεία της οδού Μεσογείων ότι είναι αυτός που «φόρεσε» την κρυφή κάμερα, προκαλώντας πονοκέφαλο και σε άλλους βουλευτές που συζήτησαν μαζί του, σε ανεπίσημες συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν άλλα πέντε ή έξι βίντεο, τα οποία είτε έχουν ήδη σταλεί είτε βρίσκονται... καθ’ οδόν για τον σέρβερ της ρωσικής πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε στη δημοσίευση του αποσπάσματος της συνομιλίας με τον Π. Μπαλτάκο.
Πατήστε πάνω στο link και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews:

«Θα αποκαλύψω και άλλους»
Νέες «νάρκες» ισχυρίζεται ότι θα βάλει στο πολιτικό σκηνικό ο Κασιδιάρης και απειλεί ότι θα αποκαλύψει συζητήσεις και με άλλους βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης, που, όπως τονίζει, «αναφέρονται κατά του πρωθυπουργού με πιο επιθετικό ύφος από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο».
Μιλώντας στη Realnews, υποστηρίζει ότι ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του είχε μεταφέρει συνομιλίες του Σαμαρά με τονΑθανασίου, που αποδεικνύουν παρέμβαση σε ανώτερο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο ο πρωθυπουργικός τραγέλαφος αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια». «Ο Μπαλτάκος μού αποκάλυψε ότι ο Σαμαράς είχε βρίσει με φράσεις πεζοδρομίου τον κ. Αθανασίου και στη συνέχεια τρομοκρατημένος εκείνος πήρε τηλέφωνο την ανακρίτρια Τσάμη για να μας προφυλακίσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά και ζητεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του πρωθυπουργού και των Νίκου Δένδια και Χ. Αθανασίου, προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του.

«Ενώπιον μαρτύρων»
Την ίδια ώρα, ο Ηλ. Κασιδιάρης «δεσμεύεται να αποκαλύψει ονόματα συγκεκριμένων βουλευτών της Ν.Δ. με τα οποία είχε ανάλογες συζητήσεις, και μάλιστα ενώπιον μαρτύρων», ενώ αφήνει υπονοούμενα για καταγεγραμμένες συνομιλίες με πρόσωπα τα οποία θα κατονομάσει εν ευθέτω χρόνω. «Την αλήθεια που ομολόγησε ο κ. Μπαλτάκος μού την έχουν εκφράσει και άλλοι βουλευτές της Ν.Δ., αλλά φοβούνται να μιλήσουν δημόσια», λέει χαρακτηριστικά και τους προκαλεί ότι, αν τον διαψεύσουν, θα δώσει στοιχεία.
 

Προαναγγέλλουν  δύο νέα βίντεο-"βόμβες" οι χρυσαυγίτες
Δύο βόμβες μεγατόνων κουβαλάει μαζί του ο Κασιδιάρης, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης για να μην συλληφθεί πριν δώσει στη δημοσιότητα το καυτό υλικό που αναμένεται να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο ετοιμόρροπο πολιτικό σκηνικό.
Πρόκειται για δύο κασέτες φωτιά οι οποίες είναι προϊόντα υποκλοπής και περιλαμβάνουν σύμφωνα με πληροφορίες συνομιλίες ενός υπουργού με ένα ανώτερο δικαστικό λειτουργό και ενός ανώτατου πολιτικού παράγοντα με υπουργό. Κύκλοι από το στενό περιβάλλον του αποκάλυψαν στην Kontranews ότι το επίμαχο υλικό θα το παραδώσει ο ίδιος στα μέλη της επιτροπής διαφάνειας της Βουλής. Μια τέτοια κίνηση εξασφαλίζει τη διανομή του περιεχομένου στους βουλευτές όλων των κομμάτων ενώ θεωρείται βέβαιη και η διαρροή σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης.
Στο μεταξύ έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός σε ελληνικές και ξένες υπηρεσίες πληροφοριών προκειμένου να εξασφαλίσουν μέρος ή το σύνολο του καυτού υλικού που βρίσκεται στα χέρια του Κασιδιάρη. Τα κλιμάκια των υπηρεσιών αναζητούν επίσης αυτούς που κρύβονται πίσω από τις υποκλοπές ενώ στην Κατεχάκη μιλάνε ήδη για δουλειά που έχει γίνει από πράκτορες ισχυρής υπερδύναμης που έχει τη δυνατότητα υποκλοπών σε ασφαλείς γραμμές. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το νέο χτύπημα Κασιδιάρη θα γίνει τα επόμενα 24ωρα και στην κατεύθυνση αυτή δραστηριοποιούνται και οι μηχανισμοί της Ν.Δ. που έχουν αναλάβει τη διαχείριση της κρίσης.

Την ημέρα αφίξεως της Μέρκελ οι νέες κασέτες
Στην περίπτωση κατά την οποία αληθεύουν οι διαρροές που προέρχονται από το περιβάλλον Κασιδιάρη για τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις νέες κασέτες τότε είναι αναπόφευκτος και ο ανασχηματισμός στην πλέον κρίσιμη περίοδο, με την επίσκεψη της Μέρκελ που πρόκειται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται δε, οι νέες κασέτες να δοθούν στη δημοσιότητα, επίτηδες την ημέρα της άφιξης της Μέρκελ στην Αθήνα.


ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΠΕΡΙ "ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου