Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Δημοσκοπική ομοβροντία: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν οι ανεξάρτητες, ντέρμπυ οι καθεστωτικές αλλά ΟΛΕΣ αμετακίνητους τους "εξαρθρωμένους" στην τρίτη θέση

1.- Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Στατιστικής, υπεύθυνος Καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση που αναφέρεται στο σύνολο της Αττικής είχε ολοκληρωθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ήταν έτοιμη να προβληθεί την προηγούμενη Δευτέρα. Ωστόσο, για "άγνωστος λόγους" η δημοσιοποίησή της αναβλήθηκε για να έρθει μία εβδομάδα αργότερα να την αποκαλύψει το πρώτο φύλλο του έντυπου Newsbomb. Συνεπώς, η έρευνα δεν έχει προλάβει τις προφυλακίσεις των Μιχαλολιάκου και Παππά, έχει όμως συμπεριλάβει τις συλλήψεις όλων των χρυσαυγιτών.

2.- MRB, enikos.gr

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση τής (υπενθυμίζεται, μόνιμης συμβούλου της ΝΔούλας) εταιρείας πριν από δύο εβδομάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ υπολειπόταν κατά -1,2%, συνεπώς έχουμε μία παραδοχή συρρίκνωσης διαφοράς στο μισό, ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στο ίδιο ποσοστό με τότε, ανεβασμένο οριακά.

3.- GPO, Mega
ΝΔ                      21%
ΣΥΡΙΖΑ             20,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   7,8%
ΠΑΣΟΚ               6%
ΚΚΕ                     6%
ΑΝ. ΕΛΛ             4,5%
ΔΗΜΑΡ              4,2%
Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων βρίσκεται στη μισή ποσοστιαία μονάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συγκεκριμένη εταιρεία, μόνιμη συνεργάτιδα του Mega και του Γ. Πρετεντέρη.


4.- Zougla.gr
Στο σταθμισμένο δείγμα ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται κατά -0,2% πέριξ του 19% και η Χρυσή Αυγή βρίσκεται κοντά στο 14% με τέταρτο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στο αστάθμιστο δείγμα προηγείται η...Χρυσή Αυγή με ποσοστό 39%, ένα εύρημα που από μόνο του δεν έχει καμία στατιστική αξία, παρά μόνο το ότι δείχνει μία τάση να κινητοποιηθούν οι αμετανόητοι οπαδοί των..."εξαρθρωμένων" (ή, μάλλον, όχι και τόσο εξαρθρωμένων) νεοναζιστών, με σαφή στόχευση την ανάδειξη της οργάνωσήε τους ως πρώτο κόμμα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε ψηφοφορία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

5.- Tro-ma-ktiko.blogspot.gr

6.- 7.- 8.- Υπενθυμίζονται οι δημοσκοπήσεις της VPRC και της Palmos Analysis που δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ κατά +0,5% και +2,6% αντίστοιχα, καθώς και εκείνη της Alco που δίνει οριακή διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη ΝΔ, σαφώς μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα της εταιρείας πριν από δύο εβδομάδες.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
α/ Η ξεκάθαρη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις ανεξάρτητες και διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, αλλά και η παραδοχή της "συρρίκνωσης της διαφοράς" σε οριακά επίπεδα από την πλευρά των σεσημασμένων διαπλεκόμενων εταιρειών αποδεικνύει περίτρανα ότι το αντιμνημονιακό αριστερό μέτωπο του Α.Τσίπρα έχει σαφές προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου.
β/ Όσο κι αν επιχειρεί με το προπαγανδιστικό σόου των συλλήψεων των νεοναζί που η ίδια εξέθρεψε ως φαινόμενο να αποπροσανατολίσει από το κυρίαρχο ζήτημα τής θανάτωσης της Ελλάδας, η φάρα Σαμαρά δεν καταφέρνει να αλλάξει το "παιχνίδι" με επικοινωνιακούς όρους. Αντιθέτως, το επερχόμενο νέο κύμα μνημονιακού ολέθρου που έρχεται θα οδηγήσει στην επιθυμητή διασαφήνιση της πραγματικής διαφοράς μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων.
γ/ Η ανυποληψία των αυτοπλασαριζόμενων ως "τιμωρών" των ομοϊδεατών τους χρυσαυγιτών οδηγεί σε αντίστροφες καταστάσεις. Αντί της πλήρους εξαφάνισής της όπως θα περίμενε κανείς, η επιπόλαιη διαχείριση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος καθώς και η υπερπροβολή του τελευταίου καθιστούν τη Χρυσή Αυγή από αμετακίνητη στην τρίτη θέση έως και διατηρούσα τα διψήφια ποσοστά της. Το ερώτημα είναι αν αυτό προκύπτει ακούσια ή βάσει προσχεδιασμένου σχεδίου με απώτερο στόχο την πρόκληση γενικής πολιτικής αναταραχής με τους νεοναζιστές στο ρόλο των ενισχυμένων παρακρατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου