Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

"Αστραπές" Τ.Κουίκ (ΑΝΕΛ) κατά προδοτικής ψευδοκυβέρνησης και Τουρκίας μετά τις νέες προκλήσεις Νταβούτογλου: "Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΓΕΜΙΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ"

Η Τουρκία έχει γεμίσει τη Δυτική Θράκη με πρακτορίσκους που λειτουργούν υπό τον πράκτορα Πρόξενο της Κομοτηνής και με «γραμμή» απευθείας από τη Άγκυρα, με στόχο τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, ήταν η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μετά τη νέα αξίωση του Αχμέτ Νταβούτογλου για τον… εξισλαμισμό της Ελλάδας.
Με αυτούς του πράκτορες θα συναντηθεί τόσο ο Αχμέτ Νταβούτογλου, όσο και ο Έγκεμεν Μπαγίς που επισκέπτονται την Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες. Με τις ευλογίες δηλαδή της εγχώριας κυβέρνησης η Τουρκία κάνει «παιχνίδι» ανενόχλητη και προάγει το σχέδιο της για τη δημιουργία ενός μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια με τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη Δυτική Θράκη.
Ο «πατριώτης» Α. Σαμαράς δεν είχε να πει τίποτε για τη νέα τουρκική πρόκληση, ενώ η αντίδραση του Ε. Βενιζέλου στις απαιτήσεις του Τούρκου ομολόγου του για την εκλογή μουφτή στην Ξάνθη και την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ήταν «χλιαρή» σε σημείο που να δημιουργεί υποψίες για το ρόλο του υπουργείου Εξωτερικών.
Η μόνη ουσιαστική αντίδραση ήρθε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός υπεύθυνος για τα εθνικά θέματα της Θράκης. Κάλεσε τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών να «συμμαζέψει τη δράση του πράκτορα προξένου που έχει εγκαταστήσει στην Κομοτηνή, με προίκα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε μαύρο χρήμα, για τη μισθοδοσία χιλιάδων πρακτορίσκων στη Θράκη».
Είναι προφανές πώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «κάρφωσαν» και την κυβέρνηση που επιτρέπει στην Τουρκία να παραβιάζει κάθε κανόνα της διπλωματίας μη σεβόμενη τη συνθήκη της Λωζάννης. "Zητάμε από την ελληνική κυβέρνηση να δώσει την πρέπουσα απάντηση στους εκβιασμούς Νταβούτογλου, εκτός και εάν η πρωθυπουργική συνάντηση στους προθαλάμους του Κατάρ και η πρόσφατη επίσκεψη Βενιζέλου στην Άγκυρα, έχουν δρομολογήσει συμφωνίες που υποπτευόμαστε μεν αλλά επίσημα δεν γνωρίζουμε», κατέληξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε και στους ψευδομουφτήδες, λέγοντας πώς είναι «μισθοδοτούμενοι ιμάμηδες, που με το θρησκευτικό τους έργο επιβουλεύονται ως όργανα της Άγκυρας και την ελληνική εθνική κυριαρχία». Οι Τούρκοι εκβιάζουν συνέχεια με την επαναλειτουργία της θεολογικής σχολής της Χάλκης και τη χρησιμοποιούν ζητώντας ανταλλάγματα σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, όταν η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευτεί προασπίζοντας τα εθνικά συμφέροντα. 
Κι όχι μόνο δεν κάνει αυτό, αλλά παίζει το παιχνίδι και ανοίγει το δρόμο στην Άγκυρα να προωθήσει τις σε βάρος της ανεξαρτησίας της χώρας μας αξιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου