Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Έτοιμη να παραδώσει τα σπίτια των Ελλήνων στους ξένους τοκογλύφους η χουντάρα

Τα κλειδιά των σπιτιών των Ελλήνων ζητάει και επισήμως η κατοχική ψευδοκυβέρνηση μέσω των εφοριών προκειμένου να μην τους βάλει στη φυλακή για οφειλές προς το Δημόσιο. Το κράτος εξελίσσει πλέον τακτικές χειρότερες και από αυτές των τοκογλύφων και τις περνάει με νόμους από τη Βουλή.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει ετοιμάσει νομοθετική ρύθμιση, που θα καταθέσει στο νομοσχέδιο για την φορολογία των ακινήτων, σύμφωνα με την οποία θα καλούνται οι πολίτες να πουλήσουν τα ακίνητα τους για να εξοφλήσουν τα πάσης φύσεως χρέη τους προς το Δημόσιο. Και βέβαια δεν πρόκειται για πώληση, αλλά για κατάσχεση, αφού υπάρχει η απειλή της φυλάκισης σε περίπτωση μη εξόφλησης χρεών.
Θα γίνεται συμψηφισμός οφειλών με την αξία του ακινήτου που θα αποτιμάται βέβαια με τιμές του 2013, όπου η αγορά ακινήτων είναι ανύπαρκτη και οι τιμές στα… τάρταρα. Θα παίρνει δηλαδή το κράτος τα σπίτια των Ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί, υπό την απειλή των ποινικών διώξεων και της φυλάκισης.
Επειδή ο Στουρνάρας και η παρέα του στο υπουργείο Οικονομικών είναι όμως καλά παιδιά, δίνουν και δεύτερη επιλογή στους οφειλέτες του Δημοσίου. Να μεταβιβάσουν σε τρίτον την πλήρη κυριότητα του ακινήτου με ταυτόχρονη εκχώρηση της απαίτησης καταβολής του τιμήματος ή μέρους αυτού στο Ελληνικό Δημόσιο.
Έξυπνο το κόλπο. Αφενός να πάρουν να πετάξουν στο δρόμο τον οφειλέτη και αφετέρου να δεσμεύουν και τον επόμενο για να εισπράττουν τα χαράτσια.
Α, και μία λεπτομέρεια που την υποβαθμίζει κάπως στην νομοθετική διάταξη που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Οικονομικών. Αν η αξία του ακινήτου το οποίο θα δεσμευθεί από την Εφορία για την εξόφληση οφειλής είναι μεγαλύτερη από το ποσό των χρεοστούμενων το Δημόσιο δεν επιστρέφει ούτε ευρώ.
Το κράτος-τοκογλύφος, όπως το έχει καταντήσει η κυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου για να έχει το κεφάλι του ήσυχο καθιστά συνυπεύθυνους για τη μεταβίβαση των ακινήτων τους συμβολαιογράφους, τους φύλακες μεταγραφών και τους προισταμένους κτηματολογικών γραφείων σε περίπτωση που προχωρήσουν σε υπογραφή συμβολαίων μεταβίβαση ακινήτων, μεταγράψουν τίτλους και οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων 2014. Σε αυτή την περίπτωση προβλέπονται ποινές και πρόστιμα 5.000 ευρώ.  
Το ερώτημα είναι τι θα κάνει το ελληνικό Δημόσιο τα σπίτια που θα έναντι είσπραξης οφειλών; Θα τα πουλήσει σε ξένα Funds, στα διεθνή αρπακτικά, τα οποία θα τα πουλήσουν αργότερα πάλι στους Έλληνες σε πολύ υψηλότερη τιμή απ’ ότι τα πήραν ή, σε ξένους που θέλουν να έχουν σπίτι σε ένα από τα ομορφότερα οικόπεδα του κόσμου που λέγεται Ελλάδα για τις διακοπές τους.
Αυτό που κάνουν οι τράπεζες πουλώντας τα «κόκκινα δάνεια» και τα σπίτια για να εκβιάζουν και να κερδοσκοπούν στις πλάτες των Ελλήνων που λιμοκτονούν. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης. Θέλει εξαθλιωμένους πολίτες, στη δούλεψη των ξένων funds και των πολυεθνικών.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Κι όλα αυτά, λίγο πριν από την απελευθέρωση των πλειστηριασμών α'κατοικίας και ακινήτων έως 200.000 ευρώ από 1ης Ιανουαρίου 2014. Όλα κατά γράμμα για την αρπαγή των Ελλήνων της -ζηλευτής από τους διεθνείς μνημονιακούς νταβατζήδες- "υψηλής ιδιοκατοίκησης", όπως λίγοι είχαν προειδοποιήσει, με προεξάρχοντες των Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Εξώφυλλο Επικαίρων 05/04-11/04/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου