Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Η ΧΑ αντέχει παρά τα ολοήμερα τηλε-σόου: Κίνδυνος εθισμού του λαού στο να ψηφίζει "εγκληματικές οργανώσεις";

Σύμφωνα με τις τελευταίες φανερές δημοσκοπήσεις και μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, τα ποσοστά της ΧΑ, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, κυμαίνονται τουλάχιστον μεταξύ 6,5% - 8%. Τα ποσοστά αυτά δίνουν άνετα με αναγωγή ένα ποσοστό γύρω στο 10%. Σε κάθε περίπτωση και σε όλες τις φανερές δημοσκοπήσεις, η ΧΑ κρατά σταθερά την τρίτη θέση. Ταυτόχρονα όμως διώκεται ως εγκληματική οργάνωση και τα κορυφαία στελέχη της είναι στη φυλακή. Κάτι αφύσικο συμβαίνει εδώ!!!
Από τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών πληροφορούμαστε ότι οι εγγεγραμμένοι στους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους, ανέρχονται σε 9.947.876 πολίτες, ενώ αυτοί που ψήφισαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές ανέρχονται σε 6.216.798 πολίτες ή ποσοστό συμμετοχής 62,49%. Επομένως, σύμφωνα με τις φανερές πάντα δημοσκοπήσεις, αυτή τη στιγμή (έπειτα από την ανωτέρω αναγωγή στο 10% περίπου), οι πολίτες που στηρίζουν τη ΧΑ κυμαίνονται μεταξύ 621.798 πολιτών (επί αυτών που ψήφισαν) και 994.786 πολιτών (επί αυτών που είναι εγγεγραμμένοι).
Ο πιο πάνω αριθμός των πολιτών που εξακολουθούν να στηρίζουν τη ΧΑ, παρά τις διώξεις που έχει υποστεί (και την απίστευτη εικοσιτετράωρη προπαγάνδα από τα μνημονιακά ΜΜΕ) ως εγκληματικής οργάνωσης, πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ σοβαρά. Προφανώς, όλοι αυτοί οι πολίτες που εξακολουθούν σταθερά να στηρίζουν τη ΧΑ, δεν είναι ούτε ναζί ούτε φασίστες, παρά τις ενοχές που επιδιώκουν να τους φορτώσουν οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι. Είναι μάλλον οργισμένοι πολίτες που θέλουν πάση θυσία την τιμωρία του, υπεύθυνου για την κατάντια της χώρας, πολιτικού συστήματος. (ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Ενστερνιζόμαστε την άποψη ως θεωρητική βάση, παρ'όλο που εξακολουθούμε να μην δικαιολογούμε ότι το νεοναζιστικό μόρφωμα αποτελεί επιλογή, όταν υπάρχουν πλείστοι όσοι εναλλακτικοί και άφθαρτοι πολιτικοί σχηματισμοί.)
Αυτό όμως που ξεκίνησε το πολιτικό σύστημα με τη ΧΑ, δηλαδή τη δίωξή της στο σύνολο ως εγκληματικής οργάνωσης, αποδεικνύεται πλέον ολισθηρό και πάρα πολύ επικίνδυνο. Από τη στιγμή που μεγάλη μερίδα του λαού δεν έκανε πίσω εγκαταλείποντας πλήρως τη ΧΑ, αλλά εξακολουθεί να τη στηρίζει, σε τόσο μεγάλο ποσοστό, τότε δημιουργείται μια νέα απρόβλεπτη εξέλιξη. Αυτή είναι ότι, τόσο αυτό το τμήμα του λαού που στηρίζει τη ΧΑ, όσο και ο υπόλοιπος λαός, εθίζονται πλέον στην ιδέα ότι μπορούν να ψηφίζονται και να νομιμοποιούνται μέσω της ψήφου εγκληματικές οργανώσεις. Επομένως, αν σε κάποιο μεταγενέστερο χρόνο αρχίσουν να εκτελούνται και εγκλήματα σε δημόσια πλέον θέα, αυτά θα θεωρούνται περίπου αναμενόμενα.
Αυτό είναι το τραγικότερο σφάλμα που έκανε το πολιτικό σύστημα με τη δίωξη, με αυτό τον τρόπο, της ΧΑ. Τώρα είναι υποχρεωμένο είτε να καταργήσει εντελώς τη ΧΑ, παραβιάζοντας όμως το Σύνταγμα και εξαγριώνοντας άσχημα το 10% περίπου του λαού, είτε θα είναι υπεύθυνο για τον εθισμό του λαού στο να ψηφίζει εγκληματικές οργανώσεις.
Όλα αυτά δυστυχώς δεν προμηνύουν τίποτα καλό για τη συνέχεια. Η μάχη έπρεπε να δοθεί σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο, ενώ η Δικαιοσύνη έπρεπε να είναι ανεξάρτητη και να διώκει τα αυτεπάγγελτα διωκόμενα επιμέρους εγκλήματα, κατά την εκτέλεσή τους.
Τώρα, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε…
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Αναδημοσιεύουμε το άρθρο με στόχο να αναδείξουμε την επικίνδυνη τροπή που εκλαμβάνουν τα πράγματα εξαιτίας τής (ως είθισται για το συνοθύλευμα των σαμαρικών αχρήστων) ανεύθυνης διαχείρισης ενός τόσου σοβαρού ζητήματος. Ωστόσο, όσο αυτονόητο κι αν ακούγεται, υποχρεωνόμαστε να διευκρινίσουμε ότι η υπερψήφιση ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και ο εθισμός σ'αυτό έχει καθιερωθεί ως φαινόμενο πολύ πριν από την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής. Δεν πρέπει να πέσουμε στην προπαγανδιστική παγίδα και να ξεχάσουμε ότι το δίδυμο της καταστροφής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ακόμα και σήμερα -μετά από το γενικευμένο χάος που επέφεραν και συντηρούν- υπερψηφίζεται από ένα ανίατο κομμάτι του λαού,  όχι μόνο ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ OFFICIAL ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.
Συνεπώς, το έρώτημα του τίτλου έχει βάση μόνο αν αναλυθεί ως εξής: βλέπουμε ότι την υποτιθέμενη "εξάρθρωση" μιας πολιτικοεγκληματικής οργάνωσης επιχειρεί να καπηλευτεί μία ΑΠΕΙΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ-ΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΗΣ) , Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Ποια είναι τα μηνύματα που προσλαμβάνουν οι πολίτες από αυτό το θέατρο σκιών; Πώς να πειστούν οι Έλληνες ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά εγκληματική οργάνωση όταν βλέπουν τους μέγιστους των απατεώνων να έχουν το γενικό πρόσταγμα (έστω κατ'εντολών των διεθνών νταβατζήδων τους); Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει η πιθανότητα τής ΣΚΟΠΙΜΗΣ  σύγχυσης της κοινής γνώμης, ως συνέχεια της  προσπάθειας συντήρησης μίας ιδιότυπης ακροδεξιάς, κατοχικής συμμορίας (ΝΔ ως φασίστες με "γραβάτα" με χρησιμοποίηση των χρυσαυγιτών ως "ακτιβιστών" της, ό,τι βλέπαμε δηλαδή πριν ξεκινήσει το προπαγανδιστικό σόου των συλλήψεων).
Συνεπώς, η κατάσταση οδηγείται στα άκρα. Μόνο μέσα από τις νόμιμες Δημοκρατικές διαδικασίες και με μπροστάρηδες τις πολιτικά υπεύθυνες δημοκρατικές, πατριωτικές δυνάμεις μπορεί να δοθεί λύση, μακριά από τα ανελλήνιστα καθάρματα των ακραίων αντιδημοκρατικών αποκομμάτων των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθώς και των νεοναζιστών που τα ίδια εξέθρεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου