Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Πρωθυπουργός-οσφυοκάμπτης τσάμπα μάγκας: ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΣΑΝ...ΠΟΝΤΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 4

Ουδέποτε αμφιβάλλαμε για τον Καλαματιανό υποκριτή. Βγήκαν παγανιά τα νέα μούτρα του Μαξίμου και της Συγγρού και τάζουν σε καθεστωτικά μέσα δάνεια και παρά για να στηρίξουν το νέο Μνημόνιο που έρχεται. Ο λαός βυθίζεται στη φτώχεια κι αυτοί έχουν ρίξει στο τραπέζι τα βρωμόχαρτά τους: Τα διλήμματα και τους εκβιασμούς. Ακόμα και τον μπαμπούλα της τρομοκρατίας που εαν δεν υπάρχει είναι ικανοί να τον εφεύρουν με τα νεράτζια γεμάτα ξυραφάκια της δεκαετίας του 8Ο. Παλιά τέχνη κόσκινο του παρακρατικού Σαμαρά.
“Η τρόικα ζητά νέα μέτρα 2 δισεκατομμυρίων ευρώ και σπεύδουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης να διευκρινίσουν πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο νέων μέτρων. Αυτό ξεκαθαρίστηκε και στη συνάντηση του  Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου με τον ισχυρό άντρα του Euro Working Group, ενώ ο πρωθυπουργός βλέποντας πως οι αντοχές βουλευτών και πολιτών τελείωσαν από καιρό, ρίχνουν ακόμα και το χαρτί των εκλογών”, γράφουν οι παπαγάλοι (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΦΛΑ Η ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΩΣ ΑΚΡΟΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΜΕΝΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ.
“Στις συναντήσεις με τον κ. Βίζερ, η σαμαρική πλευρά είχε την ευκαιρία να διαγνώσει τις προθέσεις και τις σκέψεις που επικρατούν στους κόλπους του Eurogroup, ενώ συζητήθηκε και το χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου προβλέπεται να υπάρξουν αποφάσεις για το χρηματοδοτικό κενό του ελληνικού προγράμματος και η νέα ελάττωση του χρέους.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει μέχρι στιγμής και για το οποίο ενημερώθηκε η ντόπια κυβέρνηση, οι όποιες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν περί τα μέσα της Άνοιξης του 2014, όταν δηλαδή και η Eurostat επικυρώσει το πρωτογενές πλεόνασμα του τρέχοντος έτους. Το ότι, βέβαια, το πρωτογενές πλεόνασμα (αν υπάρξει) θα είναι μηδαμινό αλλά και η γενικότερη φύση των "ρυθμίσεων" που συνεπάγονται νέες πράξεις ελεγχόμενης πτώχευσης, όποια κι αν είναι η απόφαση ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συμπεριλαμβανομένου και κουρέματος όλων των τραπεζικών καταθέσεων.
Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα προαπαιτούμενα, τα οποία θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα, ώστε το Euro Working Group να δώσει το πράσινο φως για να εκταμιευθεί η δόση του ενός δισ. ευρώ που εκκρεμεί από τον περασμένο Ιούλιο.” Αυτό, βέβαια, εμπερικλείει άλλο ένα κύμα ολέθρου: 4.000 άμεσες και 25.000 έμμεσες απολύσεις μόνο για τώρα, λουκέτο στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, απελευθέρωση των απολύσεων, προώθηση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας κλπ.
Γελοία και ύπουλη για τα συμφέροντα του λαού κυβέρνηση. “Έπεσε” το θέμα της Χρυσής Αυγής και μέχρι να κλείσουν φυλακή δυο τρείς βουλευτές της ακόμη για να το ξανασηκώσουν στα κανάλια, άρχισαν τους εκβιασμούς του λαού. Μιλάμε για πολύ επικίνδυνους πια πολιτικούς που αξίζει να πάνε όχι φυλακή αλλά στην πολτική “Σπιναλόγκα” τους. Καταραμένοι και άχρηστοι….


(ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου