Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Αντιδρά το υγιές (καραμανλικό) κομμάτι της ΝΔ ενάντια στο ακροδεξιό καρακατσουλιό που μολύνει την παράταξη: Ο Αντώναρος εναντίον της φασίζουσας σαμαρικής βρωμιάς, προαναγγέλλει πολιτικές εξελίξεις

"Ευτυχώς που υπάρχουν στον τόπο νηφάλιες και λογικές δυνάμεις που θα στήσουν αναχώματα στους αρχιτέκτονες των διχαστικών προσεγγίσεων".
Με αυτό το tweet ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος στράφηκε ξεκάθαρα εναντίον του διχαστικού παραληρήματος του ξεφτίλα Σαμαρά σήμερα στην πολιτική επιτροπή της καταντημένης ΝΔούλας.
Μάλιστα με άλλο tweet ο Ευάγγελος Αντώναρος προαναγγέλλει πολιτικές εξελίξεις: "Αρχίζουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εβδομάδες με (όπως προβλέπω) πολλές ανατροπές. Θα τις διαβούμε μέρα-μέρα από την Κυριακή.

Εκτός αυτού εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ένα ακόμη μήνυμα του πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. "Μεγάλη τέχνη να κατέχεις το "καρτέρι" στην πολιτική, αλλά και στη ζωή γενικότερα". 
Τι να εννοεί άραγε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ; Μένει να το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως γεγονός είναι ότι όσο περνά ο καιρός το Μέγαρο Μαξίμου και η ακροδεξιά που κατοικοεδρεύει εκεί απομονώνεται όλο και πιο πολύ εντός της Νέας Δημοκρατίας. 


ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Φωνές όπως αυτή του Ευάγγελου Αντώναρου δικαιώνουν όλους εμάς τους εκατοντάδες χιλιάδες ΠΡΩΗΝ υποστηρικτές τής πάλαι ποτέ αξιοπρεπούς κεντροδεξιάς παράταξης, επαναφέροντας την ελπίδα ότι η τελευταία θα ξεφορτωθεί τα ακροδεξιά απόβλητα που την μολύνουν ανεπανόρθωτα, καταντώντας την πλέον  φασίζον και πρωτίστως ανελλήνιστο απόκομμα.
Βεβαίως, η ανεπίτρεπτη έως τώρα συνύπαρξη του Κ.Καραμανλή και των κοντινών του στελεχών με τα καρκινωματικά πορνίδια της μονόφθαλμης μερκελιζόμενης υπηρέτριας και των συν αυτή μπουμπουκοτσεκουράτων γιουσουφακίων, καθώς και η κατάπτυστη υπερψήφιση των επαίσχυντων, προδοτικών μνημονίων από την πλευρά των τελευταίων, εξασφαλίζουν διά παντός την αμαύρωση της υστεροφημίας τους και την εξαΰλωση της όποιας θετικής παρουσίας τους στον πρότερο πολιτικό τους βίο. Ωστόσο, αν επιτέλους ο πρώην πρωθυπουργός βγει από τον λήθαργο που του επεβλήθη με εκβιασμούς και "Πυθίες ΙΙ" πρωτοστατώντας επιτέλους σε μία κάθαρση της παράταξης από τα φασιστικά καρκινώματα της ΠΟΛΑΝικής ανίατης ασθένειας (πράγμα δυστυχώς αμφίβολο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες), τότε αυτό θα αποτελούσε ηθική δικαίωση για όλους εμάς τους γνήσιους Δεξιούς και πρωτίστως Πατριώτες και Δημοκράτες πρώην ψηφοφόρους του άλλοτε υπερήφανου κόμματος, ενώ θα άνοιγε τις "πόρτες" για πιθανό επαναπατρισμό μας.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα επαλήθευσης όσο το κόμμα σαπίζει ως απόκομμα υπό την ιδιότυπη κατοχή των ακραίων, των φασισταριών, των γερμανόδουλων, των αμερικανοτσολιάδων και βεβαίως των πασοκοπρσκυνημένων σημιτοφυλάκων.
Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου