Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Δεν μας τα λέει καλά ο Ν.Λυγερός: Βρώμικο παιχνίδι του υπερπροβεβλημένου "ΑΟΖολόγου" που προσπαθεί να πείσει ότι "ο ορυκτός πλούτος δεν θα κατευθυνθεί στους δανειστές" - ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η..."ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ"

Ο Ν.Λυγερός λίγο νωρίτερα στον Παπαδάκη και στο "Πρωινό ΑΝΤ1" προσπαθούσε απελπισμένα να πείσει τους αφελείς τηλεθεατές οτι "τα έσοδα απο υδρογονάνθρακες δε θα κατευθυνθούν στους δανειστες". Ασφαλώς και σε καμία περίπτωση η ανοησία αυτή ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Αντιθέτως, προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι σε ερώτηση του Παπαδάκη για το αν είναι σύμβουλος του Σα(χλα)μαρά αρνήθηκε να απαντήσει.
Δυστυχώς η πρότερη αγνή προσπάθεια του Ν.Λυγερού για εθνική ανάταση με την προτροπή στην καλώς εννοούμενη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων μας κατόπιν ανακήρυξης της ΑΟΖ έχει μετατραπεί σε σκόπιμο αποπροσανατολισμό. Ο -κατά την απλουστευτική λειτουργία των "χασάπηδων" μμετζήδων- καταντήσας "εθνικός ΑΟΖολόγος δυστυχώς φαίνεται ότι τελικά στρέφεται κατά των εθνικών συμφερόντων, πιθανότατα ως αντικείμενο εκμετάλλευσης, ειδικά αν πράγματι κατέπεσε ως σύμβουλος ή συνεταιράκι στο σκουπιδαριό της ανελλήνιστης ξεπουληματικής κλίκας των σα(χλα)μαράδων. Και μόνο η επίσημη τοποθέτηση - ομολογία Ολαντρέου για συμφωνημένη "συνεκμετάλλευση" των κατά Σαμαρά..."ευρωπαϊκών κοιτασμάτων" συνιστά όχι απλά "κατεύθυνση των εσόδων προς δανειστές", αλλά ευθεία παραχώρησή τους. Συνεπώς το να μιλάμε για "μη συσχετισμό με τους δανειστές" αποτελεί απλά μαύρο ανέκδοτο.
Εξάλλου, η ελλαδική "αποικία χρέους" έχει ήδη υπογράψει την παράδοση της εθνικής της κυριαρχίας, ενώ και μόνο η υπαγωγή του χρέους στο αγγλικό δίκαιο αποδεικνύει ότι τα υποθηκευμένα αμέτρητα χρωστούμενα εκατοντάδες δις ξεπληρώνονται ΜΟΝΟ με τα κοιτάσματα, τα υπόλοιπα (επιχειρήσεις, εδάφη κλπ. που ούτως ή άλλως ξεπουλιούνται) δεν φτάνουν. Κρίμα που η γερμανική κατοχή της χώρας στηρίζεται στην επιχειρηματολογία πάλαι ποτέ αξιόμαχων επιστημόνων που πλέον αναλαμβάνουν κι αυτοί το ρόλο του συσκοτισμού της κοινής γνώμης μετατρεπόμενοι σε αχυρανθρώπους του μισελληνσιμού και της μνημονιακής τσογλαναρίας.
 
H..."Εφημερίδα της Κυβερνήσεως" διαψεύδει Λυγερό (για να μη μας κοροϊδεύει ο κάθε πρακτορίσκος) 
Αρ. Φύλλου 240 της 12/12/2012 στην σελίδα 5791 για το τι είναι τα «Ομόλογα τιτλοποίησης» και ποιος είναι ο εκδότης (ΤΑΙΠΕΔ):
«Ως ομόλογα τιτλοποίησης ορίζονται τα ομόλογα που θα εκδίδουν εταιρείες ειδικού σκοπού που συστάθηκαν για λογαριασμό της Ελλάδας ή του ΤΑΙΠΕΔ, ή ποιας οντότητας το διαδεχθεί στο μέλλον, και θα έχουν μετοχές στις εταιρείες και άλλα περιουσιακά στοιχεία, ακόμη και οικόπεδα, δικαιώματα αποθήκευσης φυσικού αερίου, οικονομικά δικαιώματα, δικαιώματα ψήφου κλπ.»
Επίσης στην σελίδα 5797 παρ. 4.4 λέει για το εφαρμοστέο δίκαιο και ειδικότερα για την παραίτηση του κράτους…
http://www.capital.gr/related_files/pnp_13122012.pdf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου