Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Φιάσκο διαρκείας με έλλειμμα-έσοδα-δαπάνες: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 430 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ - ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η πτώση των δημοσίων εσόδων, που σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου συγκεντρώθηκαν έσοδα ύψους 1,174 δισ. ευρώ έναντι στόχου 1,365 δισ. ευρώ, με την υστέρηση να αγγίζει για το εν λόγω χρονικό διάστημα τα 181 εκατ. ευρώ. Αθροιστικά με τον εκτροχιασμό του Ιανουαρίου κατά περισσότερα από 250 εκατ., η μαύρη τρύπα των εσόδων μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ξεπερνά πλέον τα 430 εκατομμύρια, προετοιμάζοντας την...πρεμιέρα εφαρμογής του αποικιοκρατικού μέτρου της "αυτόματης λήψης μέτρων" ήδη από τα τέλη Μαρτίου.

Η εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών έχει γίνει κάτι παραπάνω από εμφανή, γι’ αυτό το λόγο γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων στο υπουργείο Οικονομικών, με τον..."ιδιοφυή" Χάρη Θεοχάρη να προσπαθεί να βρει λύσεις. Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τις φωνές των διαδηλωτών, συμμετείχε και το έτερο σαΐνη, Γ. Μαυραγάνης. Ο συναγερμός στο οικονομικό επιτελείο είναι – προς το παρόν – ένα βήμα πριν το «κόκκινο», καθώς η κατάσταση μαγειρεύεται (για πόσο ακόμα;) με τις μεγάλες περικοπές δαπανών που εξισορροπούν τον προϋπολογισμό, που όμως έχουν αντίκτυπο στην ύφεση, διογκώνοντάς την ανεξέλεγκτα ακόμα περισσότερο από τον ούτως ή άλλως αναμενόμενο εκτροχιασμό. Πρόκειται, εν ολίγοις, για τον γνωστό πλην αμείωτα ολέθριο φαύλο κύκλο της μνημονιακής εξόντωσης των Ελλήνων.

 

BONUS ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "AEGEANTIMES.GR" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ: 

H νέα οικονομική θεωρία: «Το βαρέλι με τους πολλαπλούς πάτους» - Ερχονται νέα μέτρα 25 δις ευρώ τον Μάρτιο

Πρώτη φορά στη ζωή μου, βλέπω πολιτικούς να καταχρεώνουν τη χώρα τους, να εξαθλιώνουν τους πολίτες τους, κι αυτοί να αλληλο-συγχαίρονται και να επαίρονται για τι πράξεις τους!!!

Το χτεσινό Eurogroup, όχι απλά δεν έδωσε ένα τέλος στο μαρτύριο της Ελλάδας, αλλά το παρέτεινε και δυστυχώς το επέτεινε!!! Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με ψυχραιμία!

Κατάφερε –λένε- ο Σαμαράς, να πάρει την δόση των 31.5 δις ευρώ! Οι οικονομολόγοι γνωρίζουν ότι μεγαλύτερο ψέμα από αυτό δεν έχει ακουστεί! Η δόση θα δινόταν όπως και να έχει εκτός κι αν δεν ήθελε η ίδια η Ελλάδα να την λάβει!

Κατάφερε -λένε- ο Σαμαράς να λάβει και την επιμήκυνση! Απαντες γνωρίζουν, ότι η επιμήκυνση είχε δοθεί από την αλήστου μνήμης εποχή που κυβερνούσε(;) ο ΓΑΠ !

Επί της ουσίας, ΔΝΤ και Γερμανία, προσπαθούν ο καθένας για λογαριασμό του να υφαρπάξουν ότι μπορούν από το μακελεμένο σώμα της Ελληνικής Οικονομίας! Ένα μακελειό που οι ίδιοι σχεδίασαν, οι ίδιοι έθεσαν σε εφαρμογή και οι ίδιοι συντηρούν!

ΠΩΣ επιτρέπει ο Σαμαράς στον εαυτό του να χαμογελά, όταν μετά από τέσσερις μήνες διακυβέρνησης, συνεχίζει το καταστροφικό έργο του απίθανου διδύμου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου!?! Για ποια επιτυχία μιλάμε, όταν τα πάντα στην οικονομία συνεχίζουν την κατιούσα και έχουμε ανακαλύψει μια νέα οικονομική θεωρία ;;;
Την οικονομική θεωρία αυτή, την βαφτίζω σήμερα ως η «θεωρία του βαρελιού με τους πολλαπλούς πάτους», για έναν πάρα πολύ απλό λόγο!

Προκειμένου οι δανειστές μας, να μεταφέρουν τα χρέη των τραπεζών στους πολίτες, βάζουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας, να εκτίθεται κάθε φορά λέγοντας, ότι «βάλαμε πάτο στο βαρέλι», δηλαδή, «μην ανησυχείτε, είναι τα τελευταία μέτρα»! Αυτό γίνεται κάθε φορά που πρόκειται να λάβουμε κάποια δόση! Ξαφνικά, την επόμενη μέρα της δόσης, ανακαλύπτουν, ότι το πρόγραμμα δεν περπάτησε, οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν, κάτι πήγε στραβά τέλος πάντων! Ετσι, ο πάτος του βαρελιού, μετατίθεται μερικά … χιλιόμετρα πιο βαθιά, προκειμένου να χωρέσουν σε αυτό, νέοι άνεργοι, νέοι πτωχευμένοι επιχειρηματίες, νέοι απελπισμένοι γονείς, νέοι καρκινοπαθείς χωρίς φάρμακα και πάνω απ όλα, νέοι , ολοκαίνουργιοι αυτόχειρες, που άλλος πηδά από τα μπαλκόνια , άλλος βάζει τη θηλιά στο λαιμό του κι άλλος τινάζει τα μυαλά του στον αέρα με μια καραμπίνα!
 

Μόλις γεμίζει το βαρέλι με όλους αυτούς, απλά μεταθέτουν τον πάτο … πιο κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρχει χώρος για νέους, χώρος για φρέσκο … κρέας και αίμα, καθαρά Ελληνικό!!! Δυστυχώς, τον Μάρτιο του 2013, θα αποτύχει και τούτη η συμφωνία (όπως άλλωστε γνωρίζουμε όλοι οι οικονομολόγοι) και θα χρειαστούν νέα μέτρα , νέες περικοπές και νέοι φόροι! Αν σας έχει πείσει ο Σαμαράς και τα ... Σαμάρια του, ότι είναι η τελευταία φορομπηχτική πολιτική που ασκείται στην Ελλάδα, τότε, «πλανάσθαι πλάνην οικτράν»!

Τον Φεβρουάριο θα ακούσετε για πρώτη φορά ότι οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται και λίγο αργότερα θα ζητούν οι δανειστές μας νέα μέτρα!!! (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Έρχονται για τον καθιερωμένο νταβατζιλίδικο έλεγχο στα τέλη του μήνα)


Το πόσο σίγουρος είμαι γι αυτό που γράφω, δεν έχει να κάνει με κάποια ικανότητα που έχω, όπως η Πυθία, να προβλέπω το μέλλον, αλλά η ευκολία με την οποία διαβάζω ισολογισμούς εταιριών και προϋπολογισμούς κρατών!!!

Και στον τελευταίο που ψήφισαν πριν μερικές εβδομάδες οι Σωτήρες του Εθνους μας, για το 2013, προβλέπει, ότι θα υπάρξουν έκτακτα έσοδα για το κράτος, της τάξης των 25 με 35 δις ευρώ!!!!

(ΠΗΓΗ: http://www.aegeantimes.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου