Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Πολιτικός σεισμός από την ιστορικών διαστάσεων αποκάλυψη Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού της Ξουλίδου από γαλάζιο στέλεχος, την ώρα που τα ΜΜΕ απεργούν και η ΝΔούλα σιωπά

Πολιτικό «σεισμό» προκαλούν οι αποκαλύψεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου περι απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του κόμματος για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την επιβεβαίωση εν συνεχεία από την Σταυρούλα Ξουλίδου πως αυτή είναι το πρόσωπο που στέλεχος της ΝΔ επιχείρησε να της προσφέρει 2-3 εκατομμύρια ευρώ, εμπλέκοντας μάλιστα στην υπόθεση και τον Παναγιώτη Μελά, ο οποίος έχει έρθει σε ρήξη με το κόμμα γιατί τάσσεται υπερ της ψήφισης ΠτΔ.
Το μείζον ερώτημα πάντως είναι αν θα παρέμβει εισαγγελέας για να διερευνήσει τις καταγγελίες τόσο του κ. Καμμένου όσο και τις κ. Ξουλίδου περι απόπειρας χρηματισμού. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ μάλιστα κατονόμασε και τον άνθρωπο που προσέφερε τα χρήματα στη Σταυρούλα Ξουλίδου, Γιώργος Σούκουρης, στέλεχος της ΝΔ, συνεργάτης δύο υπουργών και πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης του αποκόμματος.
Η αξιωματική αντιπολίτευση μέσω του Πάνου Σκουρλέτη έσπευσε να θέσει θέμα εισαγγελικής διερεύνησης, ενώ από τη ΝΔ επιχειρείται να υποβαθμιστεί το θέμα με διάψευση από την Άννα Ασημακοπούλου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα διερευνηθεί, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ.
Είναι βέβαιο πάντως πώς όσο πλησιάζουν πλησιάζει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και δεν μαζεύονται οι 180 βουλευτές θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα από το σύστημα εξουσίας προκειμένου να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές. Της καταγγελίας λοιπόν του κ. Καμμένου στο SBC πως «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από το κόμμα» ακολούθησε η παραδοχή από της Σταυρούλας Ξουλίδου.
Η κυρία Ξουλίδου μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky κατήγγειλε ότι η ίδια έχει δεχθεί πιέσεις από «γαλάζια» στελέχη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Ξεκινάνε λέγοντας ότι ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά κλπ.» τόνισε, σημειώνοντας ότι της πρότεινε χρηματικό ποσό από 2 έως 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παράλληλα η κυρία Ξουλίδου αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΝΔ της έγραψε σε email ότι ο Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την παρέμβαση του Παναγιώτη Μελά ο οποίος έκανε λόγο για αισχρότητες και ψέματα. «Ή θα μου πει το όνομα η κυρία Ξουλίδου να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια. Ποιος είναι αυτός που είπε αυτές τις κακοήθειες για μένα;» επισήμανε.
Στο θέμα παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας πώς η Δικαιοσύνη οφείλει να ψάξει αυτή την υπόθεση. «Είναι μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.
Φαίνεται πώς το «παιχνίδι» για την πολιτική επιβίωση της κυβέρνησης και της παραμονής του συστήματος στην εξουσία έχει ξεκινήσει για τα καλά, κάτι που έχει διαφανεί και από την εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ σε σκάνδαλο εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Είναι απολύτως βέβαιο πώς θα υπάρχουν και συνέχειες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου