Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Τα μαθηματικά της πτώσης της χουντάρας Σαμαρά: Ταβάνι 173 ανελλήνιστων κοινοβΟλευτικών με το χειρότερο σενάριο - Μόνη ελπίδα της συμμορίας οι Χρυσαυγίτες

Διαβάζουμε στις φιλοπασοκικές "7 ημέρες": 
Τη φόρμουλα της "χαλαρής πρόσδεσης" σχεδιάζουν για τους πρώην χρυσαυγίτες κύκλοι στο Μαξίμου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. "Αποκλείεται" διαμηνύουν από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή
Σαφής προειδοποίηση ότι οποιαδήποτε ενδεχόμενο συμπερίληψης των δύο προερχόμενων από την Χρυσή Αυγή βουλευτών Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, στο “άρμα” των 180 βουλευτών για να μην πέσει η κυβέρνηση και να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, δεν μπορεί και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νεας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, έχει αποσταλεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ στο μέγαρο Μαξίμου με “κομιστή” γνωστό βουλευτή της παράταξης που διατηρεί επικοινωνία και με τα δύο στρατόπεδα και εκτελεί “άτυπα” χρέη αγγελιοφόρου μεταξύ τους.
Στο περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού έχουν φθάσει το τελευταίο διάστημα “πληροφορίες” ότι μέσα στο σχεδιασμό που έχει εκπονήσει η “ομάδα κρούσης” του Μαξίμου για την συγκέντρωση των 180 υπογραφών, περιλαμβάνεται και “φόρμουλα” συμπερίληψης εκείνων των δύο πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών, από τους λίγους που παραμένουν ελεύθεροι στη Βουλή και μάλιστα συμμετέχουν κανονικά στις διεργασίες.
Μάλιστα στην πλ.Μαβίλη δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την επιλογή της ¨σκληρής γραμμής¨ στην αντιμετώπιση των φοιτητών στα Πανεπιστήμια, αλλά και των διαδηλωτών στα περιστατικά μετά την πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία. Μάλιστα σχολιάζουν ότι και η περίφημη “ανάρτηση” της κ.Παπαγγελή για “υποτιθέμενους νεκρούς” στην εξέγερση του ’73 και η “στήριξη” που έσπευσε να της δώσει ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν έγινε τυχαία, αλλά εντάσσεται μέσα στο γενικότερο σχεδιασμό της “χαλαρής πρόσδεσης” των δύο χρυσαυγιτών βουλευτών στο κυβερνητικό άρμα της εξεύρεσης των 180 που θα επιτρέψουν στο συνασπισμό των δύο κομμάτων να ολοκληρώσει τη θητεία του μέχρι το 2016.
Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν στο ΕΠΤΑΗΜΕΡΕΣ, ότι ο σχεδιασμός της προσέγγισης σε κρίσιμες στιγμές της κυβερνητική πορείας πιθανών “ευάλωτων” χρυσαυγιτών βουλευτών, είχε εκπονηθεί από την “εποχή Μπαλτάκου” και τώρα ξαναβγήκε από τα συρτάρια, επικαιροποιημένος με βάση και τις εξελίξεις που έχουν μεσολαβήσει σε σχέση με τις προφυλακίσεις μελών της ΚΟ της ΧΑ και πλέον έχει ως αποκλειστικούς “στόχους” τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο που έχει “ανεξαρτοποιηθεί” και τον Στάθη Μπούκουρα που δήλωσε “ανανήψας” και ότι είχε “άγνοια” για τη δράση του κόμματός του και στη συνέχεια διαγράφτηκε από την ΚΟ της ΧΑ.
Στα μαθηματικά των 180, στο Μέγαρο Μαξίμου υπολογίζουν ότι είναι πιο κοντά στο “Ναι” οι Γιώργος Νταβρής, Μίκα Ιατρίδη, Κώστας Γιοβανόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης, Σπύρος Λυκούδης, Βύρωνας Πολύδωρας, Γρηγόρης Ψαριανός, Βασίλης Οικονόμου, Κατερίνα Μάρκου, Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Χρήστος Αηδόνης και Βασίλης Καπερνάρος. Σε αυτούς προστέθηκε και ο Παναγιώτης Μελάς των ΑΝ.ΕΛΛ που διαφώνησε με την “ομόφωνη” απόφαση της ΚΟ του κόμματος και οδεύει προς διαγραφή.
Διαφορετικές περιπτώσεις είναι ο Μίμης Ανδρουλάκης που έχει παραδοσιακές σχέσεις με την Αριστερά, η Χρυσούλα Γιαταγάνα που φέρεται να μιλάει με όλους όπως και ο Πάρις Μουτσινάς που για καιρό τον μετρούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πλέον αποτελεί μπαλαντέρ. Σε αντίστοιχο κλίμα και ο Πέτρος Τατσόπουλος που μπορεί να έχει δηλώσει ότι θα ακολουθήσει την επιλογή της αντιπολίτευσης, ωστόσο η ομάδα των ανεξαρτήτων που συμμετέχει (κεντροαριστερά) βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος.
Στο στόχαστρο από το κόμμα του κ. Καμμένου, έχουν μπει και οι Μ. Κόλλια, Π. Χαϊκάλης, Τ. Κουίκ, Ελ. Κουντουρά και ενδεχομένως ο Γ. Δημαράς.
Στη ΔΗΜΑΡ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πέρα από την κ. Φούντα που έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει πρόεδρο, οι υπόλοιποι καταλογίζονται στα “Όχι”.
“Τελειωμένες περιπτώσεις” για τον κυβερνητικό σχεδιασμό θεωρούνται οι Θόδωρος Παραστατίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, Οδυσσέας Βουδούρης, Μάρκος Μπόλαρης και Ραχήλ Μακρή.

Φυσικά το ρεπορτάζ των "7 ημερών" (κατ'επέκταση το μπουρδελάκι του Μαξίμου απ'όπου προέρχονται οι υποτιθέμενες πληροφορίες) είναι επιεικώς για τον...πέοντα, αφού επιχειρείται η καλλιέργεια μίας εικόνας που ουδεμία σχέση έχει στις λεπτομέρειές της με την πραγματικότητα:
- Στο ναι θα πρέπει πράγματι να χρεώνονται οι Γιώργος Νταβρής, Μίκα Ιατρίδη, Κώστας Γιοβανόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης, Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Βασίλης Οικονόμου, Κατερίνα Μάρκου, Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, φυσικά όμως ΟΧΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ) ενώ αμφιταλαντευόμενη είναι και η θέση του Βύρωνα Πολύδωρα.
- "Στο στόχαστρο από το κόμμα του κ. Καμμένου, έχουν μπει και οι Μ. Κόλλια, Π. Χαϊκάλης, Τ. Κουίκ, Ελ. Κουντουρά και ενδεχομένως ο Γ. Δημαράς.": Ασφαλώς και πρόκειται για γελοιότητα απελπισίας, αφού οι ΑΝΕΛ ξεκαθάρισαν μόλις χθες ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΠΤΔ! Μόνη μελανή περίπτωση ο Μελάς, ο οποίος θα λάβει της αντίστοιχης πολιτικής περιοποίησης αν χρειαστεί.
Σε κάθε περίπτωση, και παίρνοντας το χειρότερο σενάριο, η τσογλαρία αριθμεί 167 ανελλήνιστα αιδοιόμακτρα (μαζί με τους σίγουρους που αναφέρει το ρεπορτάζ, συν τη Φούντα αλλά και το Μουτσινά που θερωρούμε σίγουρο πλέον με την πλευρά των δοσιλόγων) που επιθυμούν την παράταση της σαπίλας, ή 168 με την περίπτωση του Μελά στον οποίο δεν θα πρέπει να έχουμε καμία εμπιστοσύνη πολιτικής εντιμότητας. Αν σ'αυτά προσθέταμε ακόμα τον Καπερνάρο και τον Πολύδωρα που "θέλει" το ρεπορτάζ, πάμε στους 170. Να προσθέσουμε και τον Ανδρουλάκη, τον Τατσόπουλο και τη Γιαταγάνα που θεωρεί "μετέωρους" το ρεπορτάζ (αν και ειδικά για τους δύο τελευταίους αποκλείεται); Πάμε στους 173!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΧΤΥΠΙΕΤΑΙ, Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! Μοναδική σανίδα σωτηρίας της, τα υπόλοιπα νεοναζιστικά απόβλητα της Χρυσής Αυγής που, όμως, αν τελικά υπερψηφίσουν, αυτό θα συνιστά αντικειμενικά εξέλιξη χειρότερη γι'αυτούς ακόμα κι από την πτώση τους, αφού θα μείνουν στην Ιστορία ως υποστηρικτές ενός Προέδρου της Δημοκρατίας που σήκωσαν (επισήμως) φασιστικά χέρια!

 Και...κλάαααααααμα οι κυρίες, ρε παιδάκι μου!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου