//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ξέφυγε πάλι η χουντάρα: "Προληπτικές" συλλήψεις και τραμπούκικες επιθέσεις κατά μαθητών / Πάνω από 500 σχολεία υπό κατάληψη σε όλη τη χώρα

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. "Ο Περικλής" επιβεβαιώνει την είδηση που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα από το πρωί της Δευτέρας και έκανε λόγο για προληπτικές προσαγωγές και βιαιοπραγίες εναντιόν μαθητή στο αστυνομικό τμήμα του Χολαργού την ώρα που πάνω από 500 σχολεία βρίσκονται σε κατάληψη, ενώ μεγάλες σε όγκο πορείες έγιναν σε όλη την Ελλάδα σήμερα Δευτέρα.
 
ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΔΩ: 
 
Όπως αναφέρει ο σύλλογος Π.Ε. Περικλής στην ανακοίνωσή του, αστυνομικοί  του Α.Τ. Χολαργού προχώρησαν σε «προληπτικές» προσαγωγές τουλάχιστον 7 μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στο Χολαργό  επειδή είχαν πληροφορίες για ενδεχόμενες καταλήψεις Σχολείων.
Ανδρας της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε σε βιαιοπραγία εναντίον 14χρονου μαθητή τόσο κατά τη διάρκεια της προσαγωγής, όσο και μέσα στο Α.Τ. Χολαργού!
Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση που μας έστειλε ο σύλλογος
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»
Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318
http://www.syllogosperiklis.gr
info@syllogosperiklis.gr
Πληροφορίες: 6973056740
             
                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                      
Αγ. Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ. 175
Προς: Τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου  μας
Προληπτικές προσαγωγές  και βιαιοπραγίες εναντίον μαθητή σε Αστυνομικό Τμήμα
Χθες το βράδυ η Ελληνική  Αστυνομία  και συγκεκριμένα αστυνομικοί  του Α.Τ. Χολαργού προχώρησαν σε «προληπτικές» προσαγωγές τουλάχιστον 7 μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στο Χολαργό  επειδή είχαν πληροφορίες για ενδεχόμενες καταλήψεις Σχολείων.
Οι προσαγωγές των μαθητών έγιναν καθώς  η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με εντολές που έχει λάβει έχει αναδειχθεί  πλέον η καθ’ ύλην αρμόδια να επιλύει τα προβλήματα της Εκπαίδευσης και βεβαίως να αποτρέπει πιθανές  καταλήψεις Σχολείων, αλλά και οποιαδήποτε αγωνιστική κινητοποίηση των μαθητών.
Πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι  άνδρας της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε σε βιαιοπραγία εναντίον 14χρονου μαθητή τόσο κατά τη διάρκεια της προσαγωγής, όσο και μέσα στο Α.Τ. Χολαργού!
Σήμερα, 3 Νοέμβρη, μαθητές και γονείς του 1ου Λυκείου Χολαργού πραγματοποίησαν  πορεία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές των μαθητών και τη βίαιη συμπεριφορά της Αστυνομίας . Στη συνέχεια η πορεία κατευθύνθηκε στη Δ/νση Β/μιας  Εκπ/σης Β΄Αθήνας όπως είχε αποφασιστεί από το 1ο Λύκειο του Χολαργού, ενάντια στο «Νέο Λύκειο».
Στη παράσταση διαμαρτυρίας  στο Α. Τ. Χολαργού συμμετείχε και ο Σύλλογός μας , ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Περικλής».
Οι γονείς, οι μαθητές και ο Σύλλογός μας εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τις προσαγωγές, αλλά και για το αποτρόπαιο γεγονός της βιαιοπραγίας ενάντια στο 14χρονο μαθητή.
Η Διοικητής του Α.Τ.  Χολαργού στην αρχή αμφισβήτησε το γεγονός του προπηλακισμού του μαθητή , όμως  στη συνέχεια αναγκάστηκε να το παραδεχτεί. Η ίδια μάλιστα επικαλέστηκε ότι το παιδί χτυπήθηκε όχι από αστυνομικό του Τμήματος Χολαργού, αλλά από άνδρα της ΔΙΑΣ και θα διατάξει να γίνει Ε.Δ.Ε..
Ο αυταρχικός και αντιδημοκρατικός κατήφορος της ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι τυχαίος, αντίθετα όλο και πιο πολύ θυμίζει περασμένες περιόδους της ιστορίας μας.  Είναι αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών της συγκυβέρνησης που  υιοθετεί το δόγμα «νόμος και τάξη» για να εφαρμόσει τη βάρβαρη και καταστροφική πολιτική της.
Τεράστια ευθύνη έχει βέβαια και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ που ενώ σήμερα έχει δημιουργήσει  τεράστια προβλήματα στο Δημόσιο Σχολείο με τις χιλιάδες ελλείψεις εκπαιδευτικών, την υποχρηματοδότηση και το «Νέο Σχολείο» της αγοράς, αποδεικνύοντας ότι «  Xωρις δασκάλους και καθηγητές δεν γίνεται Παιδεία », παράλληλα  συνεχίζει να πιστεύει ότι μόνο « Με ΜΑΤ και ΒΙΑ γίνεται Παιδεία»!
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης να πάρει θέση για τις αναίτιες προσαγωγές των μαθητών αλλά και το χτύπημα του μαθητή.
Την καλούμε να καταδικάσει  τη Βία ακόμη  κι αν προέρχεται από την Ελληνική Αστυνομία.
 
Στο αστυνομικό μέγαρο οδηγήθηκαν 9 ανήλικοι μαθητές και 8 από τους κηδεμόνες τους...

Μετά την πρόσφατη επέμβαση στο 1ο ΕΠΑΛ, χθες βράδυ σειρά είχε το 1ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, το οποίο από τις 8:00΄ χθες βράδυ τελούσε υπό κατάληψη.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγινε επέμβαση από την αστυνομία, παρουσία Εισαγγελέα και η κατάληψη έλαβε τέλος.
Στο χώρο του σχολείου βρέθηκαν 9 ανήλικοι μαθητές οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο. Λίγο αργότερα συνελήφθησαν με εντολή Εισαγγελέα και οι 8 από τους κηδεμόνες τους.
Τελικά στις 4:00΄ τα ξημερώματα μαθητές και γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και θα παραπεμφθούν σε δίκη.
Οι μαθητές με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.
 
(ΠΗΓΕΣ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου