Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση Pulse: Με προβάδισμα κατά +2,5% (από +0,5% το Νοέμβριο) ο ΣΥΡΙΖΑ - Κοντά στα ποσοστά προ δολοφονίας Φύσσα για τους νεοναζίΠροβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 25% με αναγωγή έναντι 22,5% της ΝΔ δίνει η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που διεξήχθη για την ιστοσελίδα www.bankingnews.gr, έρευνα που σηματοδοτεί το ξεκίνημα του δημοσκοπικού κύματος Δεκεμβρίου, μετά την παραδοχή κατά το μήνα Νοέμβριο απ'όλες τις εταιρείες του χώρου για την πρωτιά του κόμματος του Α.Τσίπρα.
Με βάση την έρευνα στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 20%, ενώ τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή αυγή με 11,5%.  Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 25% από 24,5% στην προηγούμενη έρευνα που διεξήχθη πριν από έναν μήνα για την εφημερίδα Το Ποντίκι και ακολουθεί η ΝΔ με 22,5% από 24% στην προηγούμενη μέτρηση. Η διαφορά πλέον ανέρχεται στο +2,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ από +0,5%, εκτινάχθηκε δηλαδή μέσα σ'έναν μήνα.
Η Χρυσή Αυγή στο 13% από 11,5% στην δημοσκόπηση της 12ης Νοεμβρίου, πλησιάζοντας τα ποσοστά που κατέγραφε πριν από τη δολοφονία του αγωνιστή Π.Φύσσα από μέλος της νεοναζιστικής συμμορίας. Στην 4η θέση το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, ακολουθεί το ΚΚΕ 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η Δημοκρατική Αριστερά 3%.
Οι αναποφάσιστοι παραμένουν αρκετά χαμηλά δεδομένης της χρονικής συγκυρίας και φθάνουν στο 11% από 10% στην προηγούμενη μέτρηση στις 12 Νοεμβρίου.Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία της έρευνας που αφορούν τον δείκτη οικονομικής αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας.
Το 56% εκτιμά ότι το 2014 η οικονομική κατάσταση θα είναι χειρότερη, το 32% μια από τα ίδια και μόλις το 10% καλύτερη.
Στην ερώτηση πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ανακάμψει η οικονομία, οι απαντήσεις δεν εκπλήσσουν αφού καταγράφουν τη συνειδητοποίηση των Ελλήνων απέναντι στο αναπότρεπτο μνημονιακό αδιέξοδο. Από 5 έως πάνω από 10 χρόνια εκτιμά το 62% των πολιτών και 2 έως 5 χρόνια το 25%.
Στην ερώτηση καλύτερος τρόπος για να γίνει βιώσιμο το χρέος το 34% απαντά κούρεμα έναντι 32% της διαρκούς δημιουργίας πλεονασμάτων. Το αποτέλεσμα εκπλήσσει καθώς θα αναμενόταν μεγαλύτερο ποσοστό στο κούρεμα του χρέους, αφού προφανώς οι πολίτες γνωρίζουν ότι κούρεμα του χρέους συνεπάγεται αυτόματα ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, άρα οριστικό τέλος για την ελληνική οικονομία. Προς αυτή την κατεύθυνση, άλλωστε, κινούνται τα ευρήματα της ερώτησης σχετικά με το αν οι Έλληνες περιμένουν να γίνει κούρεμα στις τραπεζικές καταθέσεις, με την απόλυτη πλειοψηφία να απαντά θετικά.
Πολύ ενδιαφέρον το ερώτημα για την εμπιστοσύνη στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.Ελάχιστη έως καθόλου 38%, μικρή 19% μέτρια 20% και αρκετή 11%.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
Επωνυμία Εταιρείας: PulseRC– Σ. Δημητρίου & Σία Ε.Ε.
Εντολέας: www.bankingnews.gr
Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική (enhancedC.A.T.I.), με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου.
Μέθοδος δειγματοληψίας: Στρωματοποιημένη, τυχαία (list-assistedRandomDigitDialing).
Σταθμίσεις: Ως προς φύλο, ηλικία και εκλογική συμπεριφορά.
Χρονικό Διάστημα: 29 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2013.
Μέγεθος δείγματος: 1.252 ενήλικοι με δικαίωμα ψήφου στη χώρα.
Γεωγραφική κάλυψη: Πανελλαδική, με αντιπροσωπευτικό δείγμα ανά περιφέρεια.
Στατιστικό Σφάλμα: Το δειγματοληπτικό σφάλμα, με διάστημα βεβαιότητας 95%, κυμαίνεται εντός του διαστήματος +/- 2,8%.

(ΠΗΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: http://bankingnews.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου