Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Πρώτο θετικό αποτέλεσμα από τη δανειοδότηση των καναλιών: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕGA - Πώς θα κινηθούν όσοι εκ των υπολοίπων μείνουν εκτός τελικής τετράδας

Η πιο ισχυρή σύγκρουση ξεκίνησε. Υπάρχουν 11 υποψήφιοι για τέσσερις άδειες και οι δύο είναι ήδη εκτός! Το Mega, ο μεγάλος πολιτικός αντίπαλος της κυβέρνησης, κατέθεσε φάκελο χωρίς τραπεζική ενημερότητα και είναι πλέον εκτός διαδικασίας. Το πρώτο βήμα του σχεδίου αδειοδότησης θεωρείται θετικό και ο Νίκος Παππάς κερδίζει τις εντυπώσεις.
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θα κορυφωθεί, καθώς οι θέσεις δεν φτάνουν. Επίσης, είναι προφανές πως όσοι εκπέμπουν σήμερα, εάν κοπούν κατά τη διαδικασία, θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να συνεχίσουν. Και αυτό μπορεί να γίνει με δύο έως τέσσερις τρόπους: 
- Είτε με «εταιρεία back up»,  (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Ένας πιθανός τρόπος είναι η εναλλακτική εκπομπή μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης ή δορυφορικά από άλλη χώρα, π.χ. Κύπρο, αν και αυτά συνεπάγονται δραματικά μικρότερα διαφημιστικά έσοδα και μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας.)
- είτε με την εξαγορά περιφερειακών σταθμών ανά την Ελλάδα. Θεωρείται επίσης βέβαιο πως
- στα νέα σχήματα θα εμφανιστούν και άλλοι μέτοχοι, με αντάλλαγμα την παροχή τηλεοπτικών εγκαταστάσεων. 
- Ακόμη, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, όπως ο Τούρκος Ιλιτζαλί ή το Μακεδονία TV, που θα διεκδικήσουν θεματικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, όταν προκηρυχθούν.

Οι νέοι διεκδικητές
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι o μοναδικός μέτοχος της Άλτερ Έγκο, η οποία έχει το απαιτούμενο εκ του νόμου μετοχικό κεφάλαιο των 8.000.000 ευρώ. Πρόεδρος είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας, διευθύνουσα σύμβουλος η Φωτεινή Υψηλάντη και αντιπρόεδρος ο Γιάννης Βρέντζος. Έδρα της εταιρείας είναι η οδός Ηπείρου 5 στην Αθήνα και η στελέχωσή της με πρόσωπα της αγοράς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. 
Η δεύτερη εταιρεία που προκάλεσε έκπληξη είναι η Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος, με τρεις δικηγόρους στο ΔΣ και μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ. Μέτοχός της είναι η κυπριακή εταιρεία SNP Southeast Network Public Limited, με μέτοχο τον Νικόλαο Ντάβαρη, που μετέχει επίσης στη Star Επενδυτική. Η εταιρεία θα διεκδικήσει άδεια και στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο απρόοπτο και δεν περάσει το Star στην επόμενη φάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «γέφυρα», ενώ μπορεί να γίνει και η εταιρεία που θα φιλοξενήσει το Mega. 
Τρίτος νέος ενδιαφερόμενος είναι ο Ιβάν Σαββίδης με την Dimera, που εκπροσωπείται από τον διευθύνοντα σύμβουλό της Αρτούρ Νταβιντιάν, ο οποίος είναι κάτοχος MBA του Oxford University, ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα και είναι μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Σήμερα και αύριο θα μπορούν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για τις 4 άδειες εθνικής εμβέλειας γενικής στόχευσης να έχουν πρόσβαση στους φακέλους των συνυποψηφίων τους, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Όσες εταιρείες θα έχουν τις προυποθέσεις της προκήρυξης και περάσουν στο επόμενο βήμα, θα ανακοινωθούν στις 14 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων και η κατάρτιση της short list με τις εταιρείες που θα λάβουν μέρος στη δημοπρασία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου