Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Μεϊμαράκης κατά Κούλη και λοιπού ακροδεξιού γκρουπούσκουλου: "Δεν μπορούν να είναι στην ηγετική ομάδα στελέχη που κραυγάζουν"

Στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα άτομα που έχει επιλέξει για την ηγεσία του κόμματος αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δείχνοντας πειθαρχημένος μεν με την κομματική γραμμή της ΝΔ, αλλά προβληματισμένος δε από τις επιλογές του προέδρου.
Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τα λεγόμενά του να δίνουν την εικόνα ότι οι σχέσεις του με τον Μητσοτάκη δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους. Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στις διαφωνίες που έχει αναφορικά με τα άτομα που στελεχώνουν το στενό πυρήνα συνεργατών του προέδρου της ΝΔ, οι οποίες μοιάζουν να συμβαδίζουν με όσα ακούγονται από το καραμανλικό περιβάλλον για τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Επίσης, επική ήταν και η ατάκα του για το ποια τακτική εκείνος δεν θα ακολουθήσει ποτέ ως προς τη σχέση του με τον πρόεδρο της ΝΔ:  «Δεν μπορώ σαν τον “Μήτσο” να πετάω κεφαλάκι από πίσω “να είμαι κι εγώ εδώ, να σου πω την άποψή μου”».
Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο νυν Πρόεδρος κάνει ανοίγματα προς την πλευρά του, αλλά ο ίδιος δεν ανταποκρίνεται ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Κι εγώ τα διάβασα αυτά και πρέπει να σας πω ότι πράγματι ο κ. Μητσοτάκης με πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο, την ίδια ημέρα, όμως που ήμουν στο Στρασβούργο και το ήξερε. Δεν μπόρεσα να απαντήσω. Δεν ήταν δηλαδή οκτώ τηλέφωνα σε οκτώ εβδομάδες, ήταν σε μία ημέρα 8 τηλέφωνα για να μην πω σε μία ώρα και ήταν η Πέμπτη πριν από το συνέδριο της Παρασκευής. Και όταν τον ξαναείδα του είπα ότι είδα το τηλέφωνο και ότι ευχαρίστως όποτε θέλει, είμαι στη διάθεσή του, αλίμονο. Αλλά να ξέρετε ότι από την ημέρα που εξελέγη, δηλαδή από τις 12 Γενάρη, 13, που τον είδα δεν τον έχω ξαναδεί».
Στο ερώτημα πως βλέπει την πολιτική του παρουσία στο μέλλον και αν διατηρεί ηγετικές φιλοδοξίες ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ήταν ξεκάθαρος: «Θεωρώ ότι για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει. Και πιστεύω ότι θα κάνω αυτό που έκανα πάντα δηλαδή να βοηθήσω τη νέα ηγεσία και τη Ν.Δ. να γίνει πλειοψηφία με πρόγραμμα και να μπορεί να το εφαρμόσει»
Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η διοίκηση του κόμματος και η νομή της κομματικής εξουσίας είναι κάτι που αφορά τον πρόεδρο. Στα πρόσωπα δύσκολα θα συμφωνήσουμε ποτέ. Και πρέπει να σας πω κιόλας ότι ήδη δεν συμφωνούμε, σε πάρα πολλά από αυτά. Εγώ πιστεύω ότι με πολλούς μπορούμε να συνυπάρχουμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά δεν μπορεί να είναι στην ηγετική ομάδα. Δεν μπορεί να κραυγάζουν».
Στο ερώτημα αν πρόκειται να γίνει πιο συγκεκριμένος ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Δεν νομίζω ότι βοηθάν αυτά, ούτε θέλω να δημιουργήσω τέτοιου είδους ζητήματα ή να δώσω τροφή σε εσωκομματική συζήτηση και να μου πουν κιόλας ότι τώρα που είμαστε μπροστά και όλα τα σχετικά. Εγώ πειθαρχώ σε αυτά».
Συνέχισε δε λέγοντας: «Θέλω να έχω μία τακτική επαφή με τον κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτό έγκειται σε αυτόν. Δεν μπορώ σαν τον “Μήτσο” να πετάω κεφαλάκι από πίσω “να είμαι κι εγώ εδώ, να σου πω την άποψή μου”. Άμα θέλει να με ρωτήσει, είμαι ανοιχτός. Ούτε νομίζω ότι μας τιμά να λέει ότι τον παίρνω τηλέφωνο ή του στέλνω μηνύματα, άλλωστε εγώ δεν ξέρω τη νέα τεχνολογία. Εγώ είμαι του φαξ. Είμαι παλιός και γι’ αυτό ακριβώς και δεν “τσιμπάω” και πολύ στα ζητήματα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου