Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ: Ο στριμωγμένος από τη Δικαιοσύνη Ψυχάρης (με κολαούζο τον σεσημασμένο Αλαφούζο) βρίζει τους νέους διεκδικητές μέσω "Β-Λ-ήματος"

Αφού η απέλπιδα προσπάθεια επιβολής δικαστικού πραξικοπήματος δεν πέρασε για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, και με το εναντίον του ποινικό στρίμωγμα να εντείνεται (ποινική δίωξη για ξεχασμένα πόθεν έσχες, δέσμευση καταθέσεων και περιουσιακών στοιχείων κλπ.) ο οφσοράκιας Ψυχάρης -έχοντας οριστικά πλέον χάσει την ιδιότητα του κανάρχη- το μόνο πλέον που του έμεινε είναι η λασπολογία μέσω της παρηκμασμένης κωλοφυλλάδας του εναντίον των νέων διεκδικητών των τηλεοπτικών αδειών -Μαρινάκη, Καλογρίτσα και Σαββίδη- οι οποίοι, αν μη τι άλλο, στην παρούσα φάση αποτελούν ελπίδα εγκαθίδρυσης ενός καθαρού τηλεοπτικού πεδίου, μακριά από τα αμέτρητα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί η μαφία της διαπλοκής με υπευθυνότητα της κυβερνητικής συμμορίας Σημίτη, Παπανδρέου και Σαμαρά. Στο ρόλο του παπαγάλου για την αναπαραγωγή των ηλιθιοτήτων Ψυχάρη, η έτερη ακαθαρσία του τηλεοπτικού βόθρου, ο Αλαφούζος, γνωστός για τα ακάλυπτα δάνεια της τηλε-χαβούζας του καθώς και για τις παρασπονδίες με τις οποίες απέκτησε τη συχνότητα της παράνομης (όπως και για όλα τα νυν νταβατζοκάναλα) εκπομπής του νεοφιλελεύθερου κατιναριού.

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των καναλιών και τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες με πρωταγωνιστή, φυσικά, και πάλι τον Σταύρο Ψυχάρη. Αυτή τη φορά το αφεντικό του ΔΟΛ μέσα από το «Βήμα της Κυριακής» το προχώρησε λίγο παρακάτω βάζοντας πρωτοσέλιδο τιτλο «Οι καναλάρχες του κ. Παππά». Το δημοσιευμα αναφέρεται στον Χρήστο Καλογρίτσα, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τους οποίους ο Ψυχάρης είχε προλάβει να σχολιάσει, τουλάχιστον απαξιωτικά, σε άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του Βήματος.
Τώρα ο εκδότης με εκτενές ρεπορτάζ (το οποίο εσπευσε να αναπαράγει και να προβάλει δεόντως και ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου) αναφέρεται στα νέα πρόσωπα που διεκδικούν τηλεοπτικές άδειες σχολιάζοντας πως οι κυβερνώντες «με διαδικασίες φαστ τρακ θέλουν να επιβάλουν τους εκλεκτούς τους».  Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του Βήματος:
Χαρακτηρίζει τον Χρήστο Καλογρίτσα (εργολάβο και εκδότη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, της εφημερίδας Πρώτη) ως «άνθρωπο από το ημίφως»... Αναφέρεται μάλιστα στην κουμπαριά..
του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ενώ παραθέτει μάλιστα και τις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ το 2009 μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατασκευαστής εκδήλωνε την αγάπη του για τον κακοποιό.
Με τίτλο «Ο τσιγαράς από το Ροστόφ που επιθυμεί τώρα και κανάλι», το Βήμα αναφέρεται στον Ιβάν Σαββίδη και στις επενδυτικές δραστηριότητές του.
Σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ψυχάρης θέτει το ερώτημα «αν η διεκδίκηση άδειας από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στοχεύει στο κέρδος ή την ασυλία».
«Πολλοί σπεύδουν να συνδυάσουν την επιδίωξή του κ. Μαρινάκη να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια με τη δύναμη που δίνει σε κάποιον η τηλεόραση, ιδίως αν αυτός έχει "περιπέτειες" με τη Δικαιοσύνη» αναφερει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Βήματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Βρίσκονται σε πανικό 
Το πρωτοσελιδο της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" προκάλεσε την αντιδραση του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε:
«Πλανώνται πλάνην οικτρά, όσοι θεωρούν ότι μέσα από τις προσωπικές επιθέσεις, τα ευφάνταστα σενάρια και τη λάσπη, μπορούν να φοβίσουν τον οποιονδήποτε. Το μόνο που μαρτυρούν όλα αυτά είναι τον πανικό τους. Η αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών θα προχωρήσει ως μια συνταγματική επιταγή δημοκρατίας και διαφάνειας. Οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό, όπως γνωρίζουν και τον διαχρονικό ρόλο και τα συμφέροντα αυτών που πολεμούν με όλα τα μέσα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου