Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Στον "αέρα" τέσσερις φάκελοι για τις τηλεοπτικές άδειες

Η επεξεργασία των φακέλων των υποψηφίων για άδεια τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας είναι σε εξέλιξη. Προλογικά αξίζει τον κόπο να σημειωθεί πως πολιτικοί και κυβερνητικοί παράγοντες, που παρακολουθούν τη διαδικασία, αλλά και στελέχη των υποψήφιων εταιρειών, επισημαίνουν πως οι μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες έχουν ισχυρή πιστοποίηση και δεν διακινδυνεύουν να κάνουν τα «στραβά μάτια», έστω και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, διακυβεύοντας το κύρος και την πιστοποίησή τους.
Σύμφωνα με το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί σήμερα, τα προβληματικά στοιχεία των φακέλων που βρίσκονται υπό επεξεργασία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι τα εξής:

  • Δύο υποψήφιες εταιρείες παρουσιάζουν προβλήματα στα ίδια κεφάλαια και στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.
  • Υποψηφιότητα που εκπροσωπείται από φυσικό πρόσωπο αλλοδαπό 75 ετών, παρουσίασε μονοπρόσωπη ΕΠΕ με διαθέσιμο κεφάλαιο στο ταμείο της – κατά δήλωσή του – 5 εκατομμυρίων ευρώ!!!
  • Εταιρεία που μετέχει στον διαγωνισμό τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου πραγματοποίησε σε εταιρεία συμφερόντων της αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και σε άλλη μείωση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή από τράπεζα. Οι διαδικασίες αυτές ελέγχονται εξονυχιστικά.
  • Κυπριακή εταιρεία που έθεσε υποψηφιότητα παρουσιάζει στο οργανόγραμμά της διευθυντή Ειδήσεων, Τεχνικών Υπηρεσιών και άλλα επιτελικά στελέχη, πρόσωπα που μόλις έναν μήνα πριν μετείχαν σε οργανόγραμμα κορυφαίου υπουργείου. Προφανώς εγείρεται πολιτικό και όχι νομικό θέμα, αφού τα συγκεκριμένα στελέχη έχουν παραιτηθεί εδώ και έναν μήνα.
  • Ο νόμος Παππά (Οκτώβριος 2015) προβλέπει τη συμμετοχή εταιρείας στον διαγωνισμό που συνδέεται με άλλη εταιρεία και μετά με φυσικά πρόσωπα. Έχει όμως κατατεθεί υποψηφιότητα, η οποία εμφανίζει τρεις εταιρείες και μετά τα φυσικά πρόσωπα.
  • Υπάρχει φάκελος με μετόχους μόνο φυσικά πρόσωπα, οι οποίοι είναι κάτοικοι εξωτερικού – σε χώρα εκτός Ε.Ε. – με πρόβλημα στον έλεγχο επί 10ετία των φορολογικών δηλώσεών τους για το «πόθεν έσχες» τους.
(ΠΗΓΗ: http://www.economy365.gr/)

Διαβάστε τι γράφαμε ήδη από το προηγούμενο Σάββατο στο Ιδίοις Όμμασι:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: Μετά τον Καρατζαφέρη και τον πτωχευμένο Mega, πιθανός αποκλεισμός για Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ποντίκι" ουσιαστικά επιβεβαιώνει "φωτογραφίζοντάς" τους ότι ευτυχώς ο σεσημασμένος Αλαφούζος αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης θα μείνουν πιθανότατα εκτός του διαγωνισμού.
AdTech Ad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου