Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Το δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου ΤΕΛΕΙΩΣΕ με πάταγο: Άντε γεια!

(γράφει ο Μάνος Κακλαμάνος)

Φυσικά και έχουμε πρόωρες εκλογές. Όπως ακριβώς το γράφει Το ΧΩΝΙ σταθερά και επίμονα από τη βραδιά των ευρωεκλογών. Άλλωστε, αυτό που ζούμε σήμερα είναι απλά το αποτέλεσμα του τότε!


Το δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Άντε γεια.


Πήραν ΜΟΝΟ 168. Και τώρα τι θα μας πουν; Ότι είχαν δυναμική και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τους θεσμούς; Έκαψαν όλες τις εφεδρείες τους από τη δεύτερη. Έβαλαν ακόμη και τους πρώην Χρυσαυγίτες να τους ψηφίσουν, καθαρά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Για να μας πουν ότι πλησιάζουν! Και να βγαίνει ο Άδωνις και να λέει βλακωδώς ότι μέσα σε μια βδομάδα κάλυψαν το 40% της απόστασης!!!
Κόντρα στη βλακεία, κόντρα στην πολιτική προπαγάνδα και κόντρα στη χυδαία παραπλανητική μνημονιακή δημοσιογραφία, για την οποία παρεμπιπτόντως ντρεπόμαστε, Το ΧΩΝΙ έγραψε το ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Ότι πέφτουν!

Και ΕΠΕΣΑΝ!!!


ΟΧΙ, δεν κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
ΟΧΙ, δεν κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τους πραγματικά ανεξάρτητους βουλευτές, που έμειναν συνεπείς στον κόσμο και πιστοί στον όρκο τους.
Σήμερα, ο Καπερνάρος δεν ψήφισε τελικά Σταύρο Δήμα, όπως μας έγραφαν μέχρι την τελευταία μέρα. Ούτε η Φούντα. Ούτε η Χρυσή Αυγή. Ούτε ο Πολύδωρας. Κανένας. Και πήραν και πάλι 168! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Το ΧΩΝΙ!
Ότι ταβανιάστηκαν. Δεν πάνε παραπάνω. Και δεν πήγαν!

Και έπεσαν με κρότο. ΜΕ ΚΡΟΤΟ!

Από τις ευρωεκλογές και μετά, ζήσαμε (και ζούμε ακόμη και θα ζήσουμε και κατά την προεκλογική περίοδο) τη χειρότερη μιντιακή προπαγάνδα, που έχουμε δει και ζήσει ποτέ στη χώρα. Το σύστημα Σαμαρά έχοντας καταφέρει να τιθασεύσει σε απόλυτο βαθμό τους καναλάρχες, αξιοποιώντας κατάλληλα την περίοδο του καλοκαιριού, και πουλώντας τρομοκρατία με το κιλό, κατάφερε να μείνει στην εξουσία μέχρι σήμερα.
Έκανε τα πάντα για να «συγχρονίσει» την προεκλογική περίοδο με τα Χριστούγεννα, ώστε να κάνει εκλογές αβαβά!
Καθυστέρησε ΌΣΟ ΜΠΟΡΟΎΣΕ τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, για να καταφέρει να πάει σε εκλογές (που επαναλαμβάνουμε ότι τις ήθελε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) λίγο πριν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα!!! Και τι έκανε; Ζήτησε δίμηνη παράταση από την τρόικα, για να καταφέρει στο μεταξύ να φύγει από την εξουσία.
Καθαρά εκβιαστική η τακτική του. Καθαρά χυδαία. Ας είναι.

Ό,τι θέλει, ας κάνει. Για την ακρίβεια, ας έκανε.

Μα, είναι τόσο προκλητικά λίγοι αυτοί που μας κυβερνούσαν! Ντροπή μας, που τους αφήσαμε δυο χρόνια, τώρα, να μας κυβερνούν.
Ας είναι και αυτό.

Τώρα τελείωσαν όλα αυτά.

ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ


ΥΓ.
Στις 5 Οκτωβρίου, όταν η κυβέρνηση ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησής του, και όλες οι εφημερίδες και τα συστημικά μίντια έβλεπαν εκλογές το 2016, Το ΧΩΝΙ έβαλε τίτλο:
«Θέλουν ηρεμία μέχρι το Φεβρουάριο, για να πάνε σε εκλογές νωρίτερα».
Όταν το 168 της δεύτερης ψηφοφορίας ερμηνεύθηκε από τους άλλους ως «απόδειξη δυναμικής», που «αφήνει τα πάντα ανοιχτά» και διάφορες άλλες τέτοιες βλακείες, Στο ΧΩΝΙ βάλαμε τίτλο: «168. Αυτό ήταν. Ταβανιάστηκαν. Στην τρίτη ψηφοφορία, παίζει να πάρουν και λιγότερες».

Για την καβλάντα και μόνο, να πούμε ότι στη δεύτερη ψηφοφορία πήραν 168 επί 299 ψηφισάντων. Σήμερα, πήραν 168 επί 300! Όντως, πήραν λιγότερες, από μία άποψη.

(ΠΗΓΗ: http://www.toxwni.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου