Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Περίεργες δηλώσεις Χαϊκάλη και Τσαρουχά δίνουν τροφή "αισιοδοξίας" στους ξοφλημένους (που και πάλι, όμως, δεν ξεπερνούν τους 170)

Τελικά οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αντί για δικλείδα ασφαλείας στην απαιτούμενη κατάρρευση της συμμορίας Σαμαρά προκειμένου να σωθεί η Πατρίδα μας, φαίνονται αποφασισμένοι να μας...καρδιοχτυπήσουν μέχρι τελευταία στιγμή, τουλάχιστον ορισμένοι απ'αυτούς. Δεν έφταναν οι 6 από τους 8 αποχωρήσαντες βουλευτές που φαίνονται, ως άλλες κατοχικές πόρνες, να συμφωνούν ότι θα στηρίξουν (Νταβρής, Γιοβανόπουλος, Μελάς) ή να...φλερτάρουν με τους καταστροφείς της χώρας για συμφωνία στήριξης (Καπερνάρος, Κουράκος, Ιατρίδη), έχουμε και τις ανεύθυνες δηλώσεις δύο ακόμα βουλευτών, του Χαϊκάλη και της Κόλλιας-Τσαρουχά, να δώσουν τροφή στα παπαγαλάκια των μνημονιακών ολετήρων ότι..."μπορεί και να υπερψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση εθνικής κρίσης".
Στην πραγματικότητα δεν προκύπτει από πουθενά υπερψήφιση. Η δήλωση Χαϊκάλη δεν αφήνει τέτοια περιθώρια: «Δεν θα ψηφίσω για την προεδρία της Δημοκρατίας καθώς υπάρχει ομόφωνη απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αν όμως συμβεί κάτι, όπως για παράδειγμα ένα εθνικό θέμα, ίσως το κόμμα να αλλάξει τη στάση του» υπογράμμισε ο κ.Χαϊκάλης, διευκρινίζοντας ότι η απόφαση των ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν για ΠτΔ δεν είναι θέμα προσώπου. Όσον αφορά στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, ο κ. Χαϊκάλης την χαρακτήρισε κομματική επιλογή: «Η επιλογή του Σταύρου Δήμα είναι κομματική και όχι υπερκομματική και δεν δικαιώνει την ψήφο εκείνων που θα ήθελαν να ψηφίσουν».
H Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, επίσης βουλευτής του κόμματος, τόνισε ότι «δε θα ψηφίσω για ΠτΔ, αλλά θα το έκανα σε περίπτωση που συνέβαινε στην χώρα ένα συνταρακτικό γεγονός, όπως ένας εθνικός κίνδυνος».
Αυτό που υπό φυσιολογικές συνθήκες κρατάμε είναι το σαφές και αυτονόητο "Δεν ψηφίζουμε". Η καραμέλα περί "εθνικού κινδύνου" όμως θα πρέπει να παραλείπεται για δύο λόγους:
α/ δεν θέλουν και πολύ τα κρατικοδίαιτα, ανελλήνιστα ΜΜΕ να πιαστούν στην ακρότητα του λόγου και να μιλούν για "πιθανότητες" γύρω από κάτι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, δημιουργώντας έτσι λανθασμένες εντυπώσεις και αδικαιολόγητη αγωνία σε εκατομμύρια πολιτών που ανυπομονουν να δουν τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης (και μία από τις τέσσερις πιο αντιδημοφιλείς της...υφηλίου) να καταρρέει παταγωδώς.
β/ από πού κι ως πού να υπερψηφιστεί ο υποψήφιος Πρόεδρος λόγω "εθνικής κρίσης" όταν αυτή η κρίση -αν συνέβαινε- θα αποτελούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ. Αυτή η ρητορική τείνει να φτάσει την κατάντια των μελάδων και των νταβρήδων, με ειρωνική μάλιστα τη μόλις προχθεσινή επίθεση Χαϊκάλη εναντίον του πρώτου ακριβώς γι'αυτή την ελεεινή δεκτική στάση του απέναντι στο Σταύρο Δήμα.
Για να τελειώνουμε μ'αυτά τα καραγκιοζιλίκια λοιπόν: απαιτείται ΑΜΕΣΑ από τους δύο βουλευτές να διορθώσουν τις δηλώσεις τους και να προαναγγείλουν αυτό που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, ήτοι ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ. Όλα τα άλλα, μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν. Επιτέλους, ο Πάνος Καμμένος ας αναλάβει τις ευθύνες του, αρκετές ζημιές προξένησε το "μπάσιμο" ανεύθυνων βουλευτάδων μέσω του κόμματός του που τώρα κατάντησαν ορντινάτζες του μνημονιακού κοπριταριού.
Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς ακόμα κι αν υπήρχε περίπτωση ο Χαϊκάλης και η Κόλλια να κάνουν ζημιά, αυτό δεν θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα, αφού στη χειρότερη περίπτωση οι νενέκοι θα έφταναν τους 172. Αν, μάλιστα, δεχτούμε και τις δηλώσεις Βασίλη Οικονόμου και Κατερίνας Μάρκου για καταψήφιση του Δήμα, τότε ο αριθμός πέφτει στους 170 (και, μη συνυπολογίζοντας το σημερινό σόου των δύο βουλευτών των ΑΝΕΛ) τους 168.
UPDATE:
Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά διευκρινίζει σε νεότερο τουίτ ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει. Περιμένουμε κάτι αντίστοιχο κι απ'τον Χαϊκάλη.
 

(ΠΗΓΗ: http://anemosantistasis.blogspot.gr/ by Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου