Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

"Δώρο" του Απ. Τζιτζικώστα για τα νεοδημοκρατικά γενέθλια-μνημόσυνο: "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!"

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επανήλθε με νέες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, έπειτα από τα όσα ανάρτησε στο διαδίκτυο για τα 40 χρόνια της ΝΔ, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Alpha ο κ. Τζιτζικώστας τάθηκε υπέρ του σχηματισμού μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και να μη χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές. Όπως είπε ο περιφερειάρχης, «ενδεχομένως να χρειαστεί να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα πρέπει πιθανότατα να αλλάξει ο πρωθυπουργός».

Οι δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα έρχονται να προστεθούν στις ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις του με τον γελοίο πολιτικάντη, με δεδομένο και το χαιρετισμό με το ζόρι στη ΔΕΘ των δύο ανδρών και φυσικά την απουσία του από τις εκδηλώσεις το Σάββατο για την επέτειο των 40 χρόνων του κόμματος.

Ως Ιδιοισομμασιώτες στηρίξαμε την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και θεωρούμε ότι αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα, άφθαρτα και ικανά πολιτικά στελέχη που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αναγέννησης της ΝΔ και επαναφοράς της στα προσαμαρικά επίπεδα σοβαρότητας. Ασφαλώς και η πρότασή του για παραίτηση του χειρότερου (φερόμενου ως) και πλέον άχρηστου, ως εντεταλμένου και ανελλήνιστου, πρωθυπουργού του ελληνικού κράτους αποτελεί μία πολύ καλή αρχή για την πιθανή ανάκτηση της αξιοπρέπειας της πάλαι ποτέ υπερήφανης παράταξης, ΟΜΩΣ σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με την ιδέα τού να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας από την παρούσα, τελειωμένη βουλή.

Η ΝΔ θα χρειαστεί, στην καλύτερη περίπτωση, τουλάχιστον 4 έως 8 χρόνια μέχρι να αποκαθαρθεί πλήρως από την ακροδεξιά σαπίλα από την οποία προσεβλήθη επί των μαύρων ημερών της προεδρίας σα(χλα)μαρά. Αντιθέτως, η χώρα χρειάζεται επειγόντως να κυβερνηθεί από σοβαρές πολιτικές δυνάμεις που εμφορούνται από πραγματικά πατριωτικά-δημοκρατικά-φιλολαϊκά (εν προκειμένω ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ) ιδεώδη, εν προκειμένω στην παρούσα φάση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να ανανεωθεί η λαϊκή εντολή και να σχηματιστεί κοινοβουλευτικό σώμα γνήσια αντιπροσωπευτικό των πολιτικών θέσεων των Ελλήνων και κυβέρνηση εθνικής ενότητας αλλά ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, προκειμένου να μπει φρένο στην πορεία γενικής αποσάθρωσης και εξαφάνισης χώρας και πολιτών.

Σε επόμενο χρόνο (με ορίζοντα 8ετίας) η ΝΔ θα έχει και πάλι σημαντικό ρόλο να παίξει στα κυβερνητικά πράγματα, αρκεί βέβαια μέχρι τότε να έχει εξαλειφθεί πλήρως το ακροδεξιό, σαμαρικό σκουπιδαριό που "κατάφερε" να εγκαθιδρύσει στη χώρα, μόλις μέσα στα δύο κατάμαυρα χρόνια διακυβέρνησής του, το μεταπολεμικό-εμφυλιακό κλίμα σε οικονομικό, κοινωνικό αλλά και πολιτικό επίπεδο.

Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου