Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης / Ένωση Κεντρώων - Μιλώντας για Πρέσπες/ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ (9/2019) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Προοπτική συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ "βλέπουν" οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μετά την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Σημεία σύγκλισης με τις οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ βρίσκει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέψει στη Ν.Δ. και ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προτού γίνουν εκλογές, ακόμα και εάν αυτός είναι ο Κώστας Καραμανλής.
Σε χθεσινή του συνέντευξη στον «Real FM» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτίμησε ότι «υπάρχουν θέματα στα οποία μπορούμε να βρούμε κάποιους κοινούς δρόμους [με τον ΣΥΡΙΖΑ]» και πρόσθεσε ότι ένα απ’ αυτά είναι «οι μηχανισμοί για να μπορέσει να πάρει μπροστά το κράτος, όπως το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και η χαμηλή φορολόγηση». Το δεύτερο σημείο σύγκλισης, κατά τον κ. Καμμένο, είναι το θέμα της ευρωπαϊκής διαχείρισης της κρίσης και της πολιτικής λιτότητας της κυρίας Μέρκελ, αλλά και της διαπραγμάτευσης, καθώς, όπως είπε, η χώρα δεν μπορεί να πληρώνει τα τεράστια ποσά για τοκοχρεολύσια. «Θεωρούμε ότι ο δρόμος της διαπραγμάτευσης, με την έννοια που την περιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να γίνει, αν δεν συγκρουστείς» σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι αδύνατο να μιλάμε για οποιαδήποτε λύση πλην της λύσης της διαγραφής, απ’ όλους, μέρους του χρέους» υπογράμμισε.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ., ωστόσο, τόνισε ότι «δεν άκουσε» τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτά που το κόμμα του θεωρεί «κόκκινες γραμμές», για τα εθνικά θέματα, «για το όνομα της Μακεδονίας, θέματα που έχουν να κάνουν με το νέο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο».
Στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και ειδικότερα εάν ο υποψήφιος προέρχεται από την Κεντροδεξιά, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι «όποιο και εάν είναι το όνομα του υποψηφίου, δεν πρόκειται να συναινέσουμε πριν από τις εκλογές», ενώ ξεκαθάρισε ότι η στάση του αυτή δεν θα αλλάξει, ακόμα και εάν το πρόσωπο αυτό είναι ο Κώστας Καραμανλής. «Υπερασπίζομαι το κυβερνητικό του έργο, αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αποτελεί πρόβλημα για τον τόπο» είπε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα και με διάφορες ευκαιρίες οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με ερωτήσεις τους στη Βουλή, φέρνουν το θέμα των κυβερνητικών «πιέσεων» σε συναδέλφους τους, προκειμένου να ενταχθούν στη «συμμαχία των 180 προθύμων» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ν.Δ., σε περίπτωση που ο Αντ. Σαμαράς δεχτεί τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛΛ. για τα εθνικά θέματα, απάντησε: «Η Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά είναι μια Πολιτική Ανοιξη με προσωπικό ΛΑΟΣ άνευ Καρατζαφέρη, η οποία το μόνο που κάνει αυτή τη στιγμή είναι να προστατεύει τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και ιδίως τις εγκληματικές πολιτικές του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά και σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται και ο κ. Βενιζέλος».

«Ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι διαθέτει τις προγραμματικές βάσεις για να συνταχθεί στην κοινή προσπάθεια», σχολιάζει μιλώντας στο crashonline.gr η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στις εξεγγελίες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της ΔΕΘ.
«Η Ελλάδα κοιτάει μπροστά», τονίζει η κα Μακρή και επισημαίνει ότι «ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι διαθέτει τις προγραμματικές βάσεις για να συνταχθεί στην κοινή προσπάθεια. Ο έλεγχος υλοποίησης των κυβερνητικών προθέσεων του, επαφίεται στον Ελληνικό Λαό ο οποίος έδωσε την ευκαιρία σε Βενιζέλο και Σαμαρά και αφού απέτυχαν πρέπει να τους απομακρύνει παρέχοντας την δυνατότητα σε νέες πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν προς ένα καλύτερο κοινό μέλλον».
Σύμφωνα με τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, «γίνεται κατανοητό ότι εθνική ανάγκη αποτελεί η απαλλαγή του τόπου από αυτούς που δεν προασπίζονται τα δικαιώματα των πολλών αλλά την τσέπη των λίγων κομματικών τους φίλων».
«Πατριωτικό καθήκον είναι η αποκατάσταση της ουσιαστικής δημοκρατίας με θεσμικό και Συνταγματικό τρόπο. Για την υπηρέτηση του καθήκοντος αυτού απαιτείται η στράτευση όλων των δυνάμεων που ενώνουν τους Έλληνες, χωρίς στεγανά, χωρίς συμπλέγματα και χωρίς διχαστικά σύνδρομα του παρελθόντος», καταλήγει η κα Μακρή.

(ΠΗΓΕΣ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου