ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ΕΦΗΜΕΡΗ ΠΟΛΗ (2000)


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ''OPENLOAD''


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
------------------------------------------------------------

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [Ελληνική Ταινία]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ U2 - Gloria, Live in Dortmund, Germany, 1984 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Η Ετοιμασία της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Περί Κουρέματος και Διαγραφής Χρέους ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Τώρα το Mega τους είναι...άχρηστο!

Οι «μεγαλοεργολάβοι» και οι «προαγωγοί του πολιτισμού και της μουσικής» εγκαταλείπουν τους εργαζόμενους και το κανάλι Mega αφού το φούσκωσαν με χρέη και θαλασσοδάνεια - Βλέπετε, ότι έργα ήταν να πάρουν, τα πήραν τα προηγούμενα χρόνια. 
Ναι είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες που ακούγεται εντόνως ότι θα κλείσει το Mega, έχει περισσέψει η κακεντρέχεια και η εκδικητικότητα που παίρνει σβάρνα και τους απλούς εργαζόμενους του καναλιού. Η «χολή» που εκφράζεται κατά πάντων μέσω των social media είναι τουλάχιστον άδικη για τους εκατοντάδες εργαζόμενους που επί σειρά ετών διακρίθηκαν για την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό τους και που ουδεμία σχέση είχαν με τα συμφέροντα και το τρίγωνο της διαπλοκής που επί δεκαετίες αφαίμαξε την οικονομική ευρωστία του τόπου.
Πρέπει όμως κάποια στιγμή να ειπωθούν και αλήθειες. Εδώ που φτάσαμε είναι τουλάχιστον ανήθικο να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.
Το Mega δεν κλείνει λόγω χρεών. Το Mega κλείνει γιατί οι «εργολάβοι» που το εκμεταλλεύθηκαν θεωρούν ότι πλέον τους είναι άχρηστο!
Υπάρχει κανείς που να μπορέσει να διαφωνήσει με επιχειρήματα στη γενική αίσθηση που υπάρχει ότι:
-Το Mega επί σειρά ετών ήταν το σύμβολο της διαπλοκής. Το μέσον με το οποίο οι μέτοχοί του έπαιρναν δουλειές του δημοσίου, υπερτιμολογημένες 4 και 5 φορές επάνω.
-Μήπως μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει το γεγονός ότι οι μέτοχοί του ελάμβαναν δυσθεώρητα δάνεια με μόνη εγγύηση το brand name του καναλιού;
Το ερώτημα που εδώ και χρόνια τριγυρίζει το μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη είναι το ακόλουθο:
Το Mega τι ήταν τελικά, κανάλι ή πλυντήριο;
Όταν δεκάδες παρουσιαστές του πληρωνόντουσαν 20 και 25.000 ευρώ το μήνα για δίωρες εκπομπές, η απάντηση έρχεται εύκολα. Από τα πλατό του παρέλασαν ορδές βουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών, δημόσιων λειτουργών οι οποίοι δεν τολμούσαν ούτε για πλάκα να διανοηθούν να πάνε κόντρα στις επιταγές των αφεντικών του καναλιού.
Τώρα πια τα πράγματα άλλαξαν. Η φτωχοποίηση της χώρας πάγωσε τα δημόσια έργα, τις συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, τον πακτωλό χρημάτων που ερχόντουσαν από τις Βρυξέλλες.
Οι «εργολάβοι» και οι «προαγωγοί» του πολιτισμού που επί σειρά ετών διοικούσαν το κανάλι δεν έχουν άλλες «δουλειές» να χτυπήσουν.
Ό,τι δουλειές μπόρεσαν να πάρουν με το κανάλι, τις πήραν. Τώρα τους απέμειναν μόνο χαρτιά και τίτλοι μετοχών. Άυλοι τίτλοι που στο παρελθόν διογκώθηκαν με πλασματικές υπεραξίες και που τώρα ξεφούσκωσαν.
Το καταπληκτικό σε αυτή την ιστορία, είναι πώς αυτοί οι ανεκδιήγητοί τύποι που φέσωσαν το κανάλι και τους εργαζόμενους ζητούν τώρα «συνεταίρους - κορόιδα». Ζητούν δηλαδή κάποιον να βάλει λεφτά για να τους διασώσει και να συνεχίσουν να κάνουν οι ίδιοι κουμάντο στο κανάλι. 
Κοινώς, οι τύποι δεν παίζονται με τίποτα. 

(ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου