Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Τα δουλικά του Σόιμπλε που με το σκανδαλο ΤΑΙΠΕΔ χαριζαν τα πάντα, θα καταψηφίσουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ Υπερταμειο Αξιοποίησης

Ο Γκαιμπελς αυτό που έκανε πάντα, ήταν να κατηγορεί τους αντιπάλους του γι αυτό που ήταν ο ίδιος ωστε μετά να μην απολογείται. Τώρα η μαύρη προπαγάνδα των καναλαρχών επαναλαμβάνει τα διδαγματα τους συμμαχώντας με Μητσοτατική ακροδεξιά.
Τώρα η γραμμή των Νταβατζήδων είναι στο «ολοι ίδιοι είναι». Για να δουμε όμως. Αυτό το ίδιοι. Εκτός από την λέξη «Ταμείο», γιατί στην Ελληνική γλώσσα περί Ταμείου πρόκειται, δεν υπάρχει καμία άλλη σχέση.
Το ΤΑΙΠΕΔ όπως το είχαν σχεδιάσει η πολιτικοί κηφήνες της διαπλοκής, ξεπουλούσε έναντι πινακίου φακής, με «περίεργους» διαγωνισμούς σε ημέτερους, περιουσιακά στοιχεία χωρίς εγγυήσεις, χωρίς να μπει ούτε 1€ στην Ελλάδα! Οχι μονο με ζημιά της χώρας, αλλά ακόμη και των Ευρωπαίων γιατί τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ έπρεπε να πηγαίνουν 100% στο χρέος. Ούτε αυτό δεν γινόταν, τουλάχιστον να μειωθει το χρεος…έστω. Αλλά μοίραζαν τα ακίνητα σε fund της Deutsche Bank και πολιτικών φίλων
ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ «ΠΟΥΛΟΥΣΕ» ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΤΗΡΙΑ!!!

Η «Πανγαία», ως θυγατρική της Εθνικής κατείχε την ακίνητη περιουσία της τράπεζας και η διορισμένη από την κυβέρνηση Σαμαρά διοίκηση  αποφάσισε την πώλησή της σε ένα fund, το οποίο η ίδια η Εθνική δανειοδότησε για να προχωρήσει η αγοραπωλησία. Ουσιαστικά, η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε το ξεπούλημα της περιουσίας της.
Μετά συμβάσεις πώλησης και επαναμίσθωσης, υπογράφηκαν ανάμεσα στο ελληνικό δημόσιο και τις εταιρείες «Eurobank Properties» και «ΕΘΝΙΚΗ Πανγαία». Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, υποτιμήθηκε η εύλογη αξία «ακινήτων, με αποτέλεσμα να εισπράττει μικρότερο τίμημα». «Τα μέλη του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων, παρ’ ότι μπορούσαν λόγω των γνώσεων και των ικανοτήτων τους να εισηγηθούν τροποποίηση των όρων της συναλλαγής, ώστε η αξιοποίηση της περιουσίας να είναι συμφέρουσα για το Δημόσιο, εντούτοις ομόφωνα γνωμοδότησαν προς το Δ.Σ. ότι η διαδικασία που τηρήθηκε ήταν επωφελής, ενώ αποδείχτηκε ασύμφορη και απειλούσε ζημιά του ελληνικού Δημοσίου ανερχόμενη σε τουλάχιστον 580 εκατ. ευρώ».
ΔΗΛΑΔΗ προκάλεσαν Ζημιά 600 εκατ. ευρώ  στο Δημόσιο οι σκανδαλώδεις συμβάσεις επαναμίσθωσης 28 κρατικών ακινήτων για 20 χρόνια. Καταπέλτης το πόρισμα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς για τρία μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και για τους εμπειρογνώμονες του Ταμείου!
Πχ το κτήριο του ΚΕΡΑΝΗ ενω το πληρωσαμε 70εκατ ευρω για 2.500 θεσεις εργασιας και 650 θεσεις παρκινγκ…—-> ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ—->ΜΕΤΑ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΑΝΓΑΙΑ !!! —-> ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 221.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ( 2.652.000 τον χρόνο x XΡOOONIA ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΕΝΟ.—-> ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΠΑΝΓΑΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΘΟΡΑ!!

Το καλοκαίρι του 2015 την ώρα των διαπραγματεύσεων υπογείως, ο Σαμαράς με τον Σοιμπλε πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Εαν ο Τσίπρας έφευγε από τις διαπραγματεύσεις, είχαν έτοιμο ένα Ταμείο στο Λουξεμβούργο, με μέλος ακόμη και τον ίδιο τον Σοιμπλε (φαντάζομαι και πολλούς Ελληνες) που μεσω του Αγγλικού δικαίου θα δήμευε την Ελληνική περιουσία ως αποτέλεσμα του Failed State! Μετά θα ερχόταν ο Σαμαράς ως δικαιωμένος και ολοκληρωνόταν το σχέδιο της Αριστερής Παρένθεσης.
Ευτυχως, υπήρξαν αντιδράσεις από την Γαλλία και την Ιταλία, για τα δικά τους συμφέροντα εννοείται και τελικά συμφωνήθηκε αυτό το Ελληνικό Ταμείο, του οποίου αντί τα έσοδα να πηγαίνουν 100% στους δανειστές, θα μοιράζονται 50-50 με τα Ταμεια του Ελληνικού Κράτους ωστε να πέσουν στην ανάπτυξη και μάλιστα τα περιουσιακά στοιχεία ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, αλλά προς αξιοποίηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Για να μην επαναληφθούν οι λαμογιές των Σαμαροβενιζέλων, θα έχουν άποψη όλες οι πλευρές που θα πρέπει να συμφωνούν πριν απο την παραχωρηση. Και οι ξένοι και οι Ελληνες θα είναι υποχρεωμένοι, όχι μονο να συμφωνούν, αλλά να παίρνουν και τις πιο επικερδής αποφάσεις για το δικό τους όφελος αφού τα χρήματα δεν θα πηγαίνουν σε τσέπες τον περίεργων τύπων που περιτριγύριζαν το ΤΑΙΠΕΔ.

(ΠΗΓΗ: https://olympia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου