Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Σε άτυπη πτώχευση το Mega, παρά τα "θέατρα" των ΔΣ: Στάση πληρωμών έναντι των εργαζομένων, ζόρια από τις τράπεζες

Την ώρα που κάποιοι έβλεπαν..."ανατροπή" και "διάσωση" του Mega με, έστω δραματική εκκαθάριση, μέσω σχεδίου Φιλιππόπουλου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, εμείς γράφαμε ότι το ΔΣ της προηγούμενης Πέμπτης ήταν απλά άλλη μία φτηνή θεατρική παράσταση άνευ περιεχομένου που όχι μόνο δεν απέτρεπε την επερχόμενη πτώχευση, αλλά εμμέσως την επιβεβαίωνε. Από σήμερα έχουμε και επισήμως τα συμπτώματα της πτώχευσης της ναυαρχίδας της διαπλοκής που όσο γρηγορότερα εξαφανιστεί από τις τηλεοπτικές συχνότητες, τόσο καλύτερα για τη Δημοκρατία και το επικοινωνιακό σύστημα της χώρας μας.

Να πληρωθούν το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου ήταν χθες οι εργαζόμενοι του Mega, αλλά τους ενημέρωσαν πως αυτό αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.
Εν τάχει: χρήματα δεν υπάρχουν, γίνεται προσπάθεια να πληρωθεί έστω το δώρο του Πάσχα (όπως είναι υποχρεωμένοι λόγω νόμου) στις 27 Απριλίου, μισθό επιπλέον όπως έχουν σήμερα τα πράγματα ας μην περιμένουν.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί να γίνει επίσημη ενημέρωση στους εργαζόμενους στις 2 το μεσημέρι (όλα τα παραπάνω τους τα μετέφεραν, άτυπα, σήμερα, αφότου υπήρξε αντίδραση), αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και το απόγευμα να κηρυχθεί απεργία στο κανάλι, συντονισμένα, από τα Σωματεία. 
Οι υπεύθυνοι του Mega τους διεμήνυσαν πάντως να μην κατέβουν σε απεργία γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα κερδίσουν τίποτε, ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. «Και αν δεν έχετε να μας δώσετε ούτε καν το δώρο, τι θα συμβεί;» αναρωτήθηκαν κάποιοι. Τα βλέμματα των υπευθύνων ήταν έως και αποκαρδιωτικά. Σαν να μην υπάρχει μέλλον.
Το χειρότερο, στα όρια της αθλιότητας, με τους παλαιούς μετόχους είναι άλλο: βάζουν μπροστά τους εργαζόμενους, εκβιάζοντας. Τόσο νοιάζονται για τον κόσμο τους. Λαμπρά.   

Στενεύουν τα περιθώρια για τα μέλη -όσα έχουν απομείνει- του ΔΣ του σταθμού, καθώς Πειραιώς και Alpha έχουν δώσει περιθώριο μέχρι την Τετάρτη για τις καθυστερήσεις στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Οι νέοι μέτοχοι θα πρέπει άμεσα να καταθέσουν σε κλειστό λογαριασμό 11,25 εκατ. ευρώ ως εγγύηση στην ολοκλήρωση της αύξησης ΜΚ, συν 1,5 εκατ. ως ενέχυρο έναντι δόσεων δανείων.
Ωστόσο, η Πειραιώς με επιστολή της την Παρασκευή προς το ΔΣ της ΑΕ ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ξεκαθαρίζει πως «η εταιρική σας ανακοίνωση δεν είναι αρκούντως δεσμευτική ως προς τους μετόχους, καθώς περιλαμβάνει δηλώσεις αυτών περί μερικής μόνο άσκησης του δικαιώματος προτιμήσεως, συμμετοχής νέων επενδυτών κ.λπ.».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μέτοχοι περιμένουν την Παρασκευή, όπου η κυβέρνηση θα εκκινήσει και επίσημα τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου