Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να κάνουν εκλογές, αλλά "είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν"

Στη ΝΔ αδυνατούν να κάνουν εσωκομματικές εκλογές ακόμη και σε επίπεδο νεολαίας του (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ), αλλά ζητούν εθνικές εκλογές και οι δημοσκόποι τούς δίνουν όχι απλά πρωτιά, αλλά σχεδόν αυτοδυναμία!
ΟΚ. Εντάξει γελάσαμε πάλι. Τα συστημικά Μέσα δεν έχουν πάρει ακόμη τα μαθήματα τους και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων συνεχίζουν να εισπράττουν παρουσιάζοντας μαγικές εικόνες τις οποίες κανείς πλέον στην κοινωνία δεν λαμβάνει υπόψη, για να μην πούμε ότι αποδείχθηκε περίτρανα τα τελευταία χρόνια ότι λειτουργούν αντίρροπα στο εκλογικό σώμα και ό,τι λένε οι δημοσκοπήσεις οι πολίτες κάνουν το αντίθετο. 
Τι να θυμίσουμε; Το δημοψήφισμα όπου προηγούνταν το ναι και όλες οι κοινωνικές ομάδες ήταν σύμφωνα με το Mega με το Ναι;, τις μετέπειτα εθνικές εκλογές όπου μέχρι την Πέμπτη το βράδυ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ήταν ισόπαλοι, την Παρασκευή οι εταιρείες είδαν το φως το αληθινό και είπαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 1-2 μονάδες μπροστά για να κερδίσει τελικά με… 7! Μήπως να θυμίσουμε τις πρόσφατες εκλογές στη ΝΔ που μέχρι να κλείσουν οι κάλπες οι δημοσκόποι έδιναν δίδυμο Μεϊμαράκη -Τζιτζικώστα για δεύτερο γύρο και άνετη νίκη Μεϊμαράκη για να κερδίσει τελικά… ο Κυριάκος; Ο οποίος Κυριάκος σαρώνει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στην κοινωνία, αλλά δεν μπορεί να πείσει ούτε τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που τα έκαναν μπάχαλο.

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ:
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μετά το φιάσκο με τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στην επανίδρυση της Νεολαίας του κόμματος.
Ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε ότι παραιτείται και από μέλος του κόμματος. «Αναλαμβάνω για ακόμη μια φορά ευθύνες που μου αποδίδονται αλλά και δεν μου αναλογούν . Γι” αυτό το λόγο διευκόλυνα τον πρόεδρο της ΝΔ και του υπέβαλα την παραίτησή μου από γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και από μέλος της ΝΔ», δήλωσε.
Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης παραπέμφθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της διαγραφής, κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας Απόστολος Κράτσας, ο κ. Γεωργιάδης διεγράφη από μέλος του κόμματος και ως εκ τούτου εξέπεσε αυτοδίκαια από το αξίωμα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και από κάθε άλλη κομματική ιδιότητα.

Αναλυτικά η δήλωση Παπαμιμίκου:
«Σαν σήμερα πριν ακριβώς από 6 χρόνια, στις 18/4/2010, εξελέγην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κόντρα σε όλους και όλα τα συστήματα, στην πρώτη ανοιχτή κινηματική διαδικασία που συμμετείχαν 45.000 νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα.
Σήμερα 6 χρόνια μετά κάποιοι αποφάσισαν την κατάργηση της οργάνωσης που άνδρωσε γενιές και γενιές πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων αγώνες και ιστορία 40 ετών.
Ο λόγος βεβαίως είναι προφανής και μπορεί να τον κατανοήσει ο καθένας. Η απόφαση φυσικά αυτή με βρίσκει αντίθετο.
Επιπλέον, από το πρωί μαθαίνω πως κάποιοι ψάχνουν άλλοθι -που δυστυχώς για αυτούς δεν τους έχω δώσει- προκειμένου να με διαγράψουν 5 ημέρες πριν από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και την λήξη της θητείας μου.
Η αλήθεια βεβαίως είναι πως δεν ήμουν αρεστός. Δεν εξαρτιόμουν από μηχανισμούς και έλεγα πάντα ελεύθερα την άποψή μου. Όπως έκανα και πρόσφατα σχετικά με την θεσμοθέτηση τάσεων στο εσωτερικό της παράταξής μας, πρόταση που όπως γνωρίζετε θα κατέθετα για ψηφοφορία στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Επειδή όμως όπως είπα και παραπάνω δεν βρίσκουν κάποια κατηγορία να μου προσάψουν για να με διαγράψουν και επειδή εγώ βάζω πάνω από όλα την ισχυροποίηση και την ενότητα της παράταξης, θα αναλάβω για άλλη μία φορά ευθύνες που μου αποδίδονται και ας μην μου αναλογούν.
Υπέβαλα την παραίτησή μου από Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για να διευκολύνω τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίο πραγματικά εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να καταφέρει να ξαναενώσει την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Με αυτή μου την πράξη ελπίζω να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια και στον άδικο καταλογισμό ευθυνών σε άλλους.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, όλα τα μέλη-στελέχη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας και να ζητήσω συγγνώμη για τα λάθη που έκανα. Θέλω να γνωρίζουν όμως ότι έδωσα την ψυχή μου και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα.
Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της Ν.Δ., τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Άφησα τελευταίους την οικογένειά μου αλλά και τους στενούς μου ανθρώπους για την στήριξη που μου έδωσαν αλλά και για την υπομονή που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στους τόνους λάσπης και τις άδικες επιθέσεις που δέχθηκα.
Μια φορά Οννεδίτης για πάντα Οννεδίτης»

Αναλυτικά η δήλωση Γεωργιάδη:
«Η ΟΝΝΕΔ σήμερα στο πρόσωπό μου δέχθηκε μία άδικη και προσχεδιασμένη επίθεση. Αμφισβητήθηκαν τόσο η ύπαρξη και η προσφορά της όσο και η θεσμοθετημένη από το καταστατικό της Ν.Δ. αυτοτέλειά της.
Η ανεξάρτητη φωνή και βούληση των ΟΝΝΕΔιτισσών και ΟΝΝΕΔιτών ενοχλεί συστημικά κέντρα εξουσίας που τις προηγούμενες ημέρες είχαν ήδη αποκλείσει εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ από τις εσωκομματικές εκλογές αγνοώντας και παραβιάζοντας τις σχετικές αποφάσεις της ΚΕΦΕ.
Σχετικά με την διαγραφή μου, δεν γνωρίζω γιατί διαγράφηκα αφού ουδέποτε κλήθηκα σε κανένα πειθαρχικό όργανο επειδή προφανώς τα όργανα και το καταστατικό για κάποιους δεν έχουν καμία αξία.
Στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προφανώς η πολιτική αποτύπωση των συσχετισμών σε κάποιους δεν άρεσαν. Οι ίδιοι κύκλοι που δυσαρεστήθηκαν από τα εκλογικά αποτελέσματα του Συνεδρίου, είχαν ήδη επιχειρήσει, το προηγούμενο διάστημα να μου επιβάλλουν ανεπιτυχώς να μεθοδεύσω συγκεκριμένες ποσοστιαίες εκπροσωπήσεις στην Κεντρική Επιτροπή και στους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ για το Συνέδριο. Επειδή λοιπόν ο πρώτος τους στόχος που ήταν ο έλεγχος της Οργάνωσης απέτυχε προχώρησαν στον δεύτερο στόχο του σχεδίου τους που ήταν η διάλυση της ΟΝΝΕΔ και η μετατροπή της σε μία ακόμη γραμματεία του Κόμματος.
Η προσπάθεια διάλυσης της ΟΝΝΕΔ θα με βρει αντίθετο και συντασσόμενο στο πλευρό των Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ και των Οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια δυνατή, πολυτασική, μαζική και παρεμβατική ΟΝΝΕΔ.
Επειδή θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές, σχετικά με την απόφαση του πειθαρχικού που ποτέ δεν με κάλεσαν και ποτέ δεν συνεδρίασε μόνο το παρακάτω σχόλιο: Κανείς και ποτέ δεν θα μπορέσει είτε να κλείσει είτε να υποβαθμίσει την ΟΝΝΕΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου