//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Διπλωματικό αδιέξοδο στο Παρίσι: Ακάθεκτος ο Ρώσος ΥΠΕΞ, επιμένει στη συμφωνία της 21ης Φεβρουαρίου - Με στρατιωτική ενίσχυση στη Βαλτική, ασκήσεις στην Πολωνία αλλά και λεονταρισμούς Κέρι "αντιδρούν" οι ΗΠΑ


Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Τετάρτη, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι, ότι οι δύο υπουργοί Εξωτερικών «συμφώνησαν να βοηθήσουν τους Ουκρανούς να θέσουν σε εφαρμογή τις συμφωνίες (που είχαν συναφθεί στο Κίεβο) την 21η Φεβρουαρίου».
Ωστόσο η αμερικανική διπλωματία διέψευσε ότι υπήρξε οποιαδήποτε τέτοια «συμφωνία». Ανώτατο στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε ότι δεν υπήρξε «καμιά συμφωνία» ανάμεσα στον Κέρι και στον Λαβρόφ.
«Συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε όλους τους Ουκρανούς να θέσουν σε εφαρμογή τις συμφωνίες οι οποίες είχαν συναφθεί την 21η Φεβρουαρίου», είπε ο Λαβρόφ, σύμφωνα με το δημόσιο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Ρωσία 24. «Οι συναντήσεις με τον Τζον Κέρι επικεντρώθηκαν στην κατάσταση στην Ουκρανία και στις ενέργειες που οι εταίροι μας προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή διαμέσου του ΟΑΣΕ, του συμβουλίου Ρωσίας-NATO και άλλων διεθνών οργανισμών. Αυτές οι ενέργειες δεν συμβάλλουν στην δημιουργία μιας ατμόσφαιρας διαλόγου και εποικοδομητικής συνεργασίας», είπε ο Λαβρόφ.
Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, η συμφωνία ορίζει:
  • Αποκατάσταση του Συντάγματος του 2004
  • Κυβέρνηση εθνικής ενότητας
  • Τροποποίηση του Συντάγματος για την εξισορρόπηση των εξουσιών του προέδρου, της κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου
  • Προεδρικές εκλογές
  • Έρευνες για τα βίαια επεισόδια
Η αμερικανική διπλωματία διέψευσε ότι υπήρξε οποιαδήποτε τέτοια «συμφωνία». Ανώτατο στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε ότι δεν υπήρξε «καμιά συμφωνία» ανάμεσα στον Κέρι και στον Λαβρόφ.

Νωρίτερα, ο Τζον Κέρι κάλεσε τον ρώσο ομόλογό του να συμμετάσχει σε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που Κέρι και Λαβρόφ συναντιούνται μετά τη ρωσική κατάληψη της Κριμαίας. Ωστόσο, διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι ο Λαβρόφ αρνήθηκε να έχει απευθείας συνομιλίες με τον ουκρανό ομόλογό του. Ο Ρώσος υπουργός έφυγε από το Παρίσι.
Πληροφορίες που μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφεραν, νωρίτερα, ότι ο Λαβρόφ είχε αρνηθεί να συναντηθεί με τον ουκρανό ομόλογό του Αντρέι Ντεστσίτσα.

Πλήρη επανεξέταση της συνεργασίας του με τη Ρωσία ανακοίνωσε την Τετάρτη το ΝΑΤΟ, μετά το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Σε μία προσπάθεια να πιέσει τη Μόσχα, η Συμμαχία ανακοίνωσε ότι «παγώνει» τα σχέδια για μία κοινή επιχείρηση που σχετίζεται με τα συριακά χημικά όπλα. Κριτήρια Ψυχρού Πολέμου εφαρμόζει η Συμμαχία, λέει ο ρώσος απεσταλμένος στο ΝΑΤΟ.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, είπε ότι οι αξιωματούχοι των επιτελείων της Συμμαχίας δεν θα πραγματοποιούν πλέον επαφές με τους ρώσους αξιωματούχους των επιτελείων, ενώ θα αυξήσουν τις επαφές τους με την ουκρανική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε, επίσης, ότι παγώνει μία πιθανή κοινή αποστολή Ρωσίας-Συμμαχίας που θα είχε ως στόχο την προστασία αμερικανικού πλοίου που θα κατέστρεφε τα χημικά όπλα της Συρίας. Η Ρωσία κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι εφαρμόζει «δύο μέτρα και σταθμά» και ψυχροπολεμικά στερεότυπα.
«Αυτή η συνάντηση απέδειξε ότι το ΝΑΤΟ εξακολουθεί να έχει μία πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών. Και τα στερεότυπα του Ψυχρού Πολέμου εξακολουθούν και εφαρμόζονται κατά της Ρωσίας» είπε ο ρώσος απεσταλμένος στη Συμμαχία.

Όλες οι εξελίξεις
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, τρόπους ενίσχυσης των συμμάχων των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ουκρανικής κρίσης αναζητά το Πεντάγωνο και στο πλαίσιο αυτό ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας Τσακ Χέιγκελ ανακοίνωσε στο Κογκρέσο ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα προχωρήσουν σε κοινές ασκήσεις μαχητικών αεροσκαφών στην Πολωνία, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη συμμετοχή τους στην νατοϊκή αποστολή αεροπορικής αστυνόμευσης στις χώρες της Βαλτικής. Συγκεκριμένα όπως διευκρίνισε Αμερικανός αξιωματούχος, το Πεντάγωνο αποστέλλει ακόμα έξι F15S για την εν λόγω αποστολή του ΝΑΤΟ.
Προηγουμένως η Επιτροπή Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ καταδίκασε την «παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας από τη Ρωσία» και εξέφρασε την υποστήριξή της σε ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων στη Μόσχα.
Από την πλευρά του, ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τασκ επιβεβαίωσε από το βήμα του κοινοβουλίου ότι μπροστά στη ρωσική επέμβαση στην Κριμαία, η Πολωνία ενισχύει την αμυντική της συνεργασία με τις ΗΠΑ,  με περαιτέρω στρατιωτικές ασκήσεις, οι οποίες όπως διευκρίνισε, θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.
Το ψυχροπολεμικό κλίμα ήρθε να συμπληρώσει η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν ότι εξαιτίας των γεγονότων στην Κριμαία αναθεωρείται στο σύνολό της η στρατιωτική συνεργασία της Συμμαχίας με τη Ρωσία. Στο ίδιο πλαίσιο ο Ράσμουσεν δήλωσε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι έτοιμη να ενισχύσει τη συνεργασία με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας.

Εξάλλου, από τις σχετικές δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών είναι ξεκάθαρο ότι οι ΗΠΑ εμμένουν στην ίδια πρόκληση, προβαίνοντας -μεταξύ ευχολογίων περί "συνέχισης των συνομιλιών τις επόμενες μέρες" στους γνωστούς λεονταρισμούς, όπως φαίνεται από τη σταχυολόγηση των σημαντικότερων δηλώσεων: 
- "The US will not allow the violation of sovereignty of Ukraine "to go unanswered"."
-  "Russia made a choice, and we have clearly stated that we believe it is the wrong choice, that is the choice to move troops into Crimea."
- "Ukrainians want a government with consent of the people and an economy that gives them a chance to "live how other people live".

(ΠΗΓΕΣ: 

Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Τετάρτη, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι, ότι οι δύο υπουργοί Εξωτερικών «συμφώνησαν να βοηθήσουν τους Ουκρανούς να θέσουν σε εφαρμογή τις συμφωνίες (που είχαν συναφθεί στο Κίεβο) την 21η Φεβρουαρίου».
Ωστόσο η αμερικανική διπλωματία διέψευσε ότι υπήρξε οποιαδήποτε τέτοια «συμφωνία». Ανώτατο στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε ότι δεν υπήρξε «καμιά συμφωνία» ανάμεσα στον Κέρι και στον Λαβρόφ.
«Συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε όλους τους Ουκρανούς να θέσουν σε εφαρμογή τις συμφωνίες οι οποίες είχαν συναφθεί την 21η Φεβρουαρίου», είπε ο Λαβρόφ, σύμφωνα με το δημόσιο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Ρωσία 24.
«Οι συναντήσεις με τον Τζον Κέρι επικεντρώθηκαν στην κατάσταση στην Ουκρανία και στις ενέργειες που οι εταίροι μας προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή διαμέσου του ΟΑΣΕ, του συμβουλίου Ρωσίας-NATO και άλλων διεθνών οργανισμών. Αυτές οι ενέργειες δεν συμβάλλουν στην δημιουργία μιας ατμόσφαιρας διαλόγου και εποικοδομητικής συνεργασίας», είπε ο Λαβρόφ.
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ βρέθηκε στο Παρίσι για συναντήσεις με τον Κέρι, καθώς και με τους ομολόγους του της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Πολωνίας, που είχαν συνυπογράψει τη συμφωνία της 21ης Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για τη συμφωνία ανάμεσα στον έκπτωτο πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς και τους ηγέτες της τότε αντιπολίτευσης που βρίσκεται σήμερα στην εξουσία στο Κίεβο.
Ο Λαβρόφ βρισκόταν στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως και ο Ουκρανός ομόλογός του Αντρέι Ντεστσίτσα, σύμφωνα με δημοσιογράφους, όμως δυτικές διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρξε διμερής συνάντησή τους και ότι ο Ρώσος υπουργός αποχώρησε. Ο Λαβρόφ φέρεται ότι αρνήθηκε να τον συναντήσει.
Συνομιλία Πούτιν-Μέρκελ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ συζήτησαν την Τετάρτη σχετικά με τις εν εξελίξει και τις πιθανές διεθνείς πρωτοβουλίες για να «εξομαλυνθεί» η κατάσταση στην Ουκρανία σε τηλεφωνική τους συνομιλία, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο απόψε.
Δυτικά κράτη έχουν απειλήσει να προχωρήσουν στην επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, που κατηγορούν ότι έχει ουσιαστικά καταλάβει την Κριμαία μετά την αποπομπή του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
 Η Μόσχα κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις ότι υποστήριξαν ένα «πραξικόπημα» για την ανατροπή του και δεν αναγνωρίζει τις νέες ουκρανικές αρχές.
- See more at: http://arouraios.gr/2014/03/psuchropolemiki-sunanthsh-alla-katalabe-o-labrof-alla-oi-amerikanoi/#sthash.CJNQ11HM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου