//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Απεργιακή "φωτιά" σε Σχολεία, Πανεπιστήμια, Υγεία, Ασφαλιστικά ταμεία και Δημόσιο

«Καυτή» αναμένεται να είναι η ερχόμενη η εβδομάδα (αλλά και το επόμενο χρονικό διάστημα) στο πεδίο των απεργιακών κινητοποιήσεων. Συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας και της Υγείας, αλλά και η 48-ωρη απεργία που έχει προκηρύξει για τις 18 και 19 του μήνα η ΑΔΕΔΥ θα συνθέσουν το σκηνικό του απεργιακού δελτίου.

Αναβρασμός στην Παιδεία
Την αυλαία θα ανοίξουν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν εξαγγείλει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες αρχής γενομένης από την επόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα στο χώρο τους. Οπως έγινε γνωστό όταν ανακοινώθηκε η απόφαση της ΟΛΜΕ, οι καθηγητές μετά το πέρας κάθε απεργιακού πενθημέρου θα αποφασίζει αν θα συνεχίζει τις κινητοποιήσεις και για ακόμη πέντε ημέρες.
Από την πλευρά τους οι δάσκαλοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν πιο συγκρατημένα τις κινητοποιήσεις τους αφού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πέμπτης ελήφθη η απόφαση να μην συμπορευτούν με τους καθηγητές συμμετέχοντας στις πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αλλά να περιορισθούν σε μια τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 16 του μηνός για να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και να πάρουν μέρος στην απεργία της ΑΔΕΔΥ που είναι προγραμματισμένη για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, οι δάσκαλοι θα επανεκτιμήσουν την στάση τους και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους στις 19 του μήνα σε νέα συνέλευση. Θα προηγηθούν οι περιφερειακές συνελεύσεις των συλλόγων στις 16-17 Σεπτεμβρίου.
Στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών θα συμμετέχουν και όσοι εργάζονται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης με την πραγματοποίηση 48-ωρης απεργίας στις 16 και 17 του μήνα.

Αναταραχή και στην ανώτατη εκπαίδευση
Την ίδια ώρα, η αναταραχή συνεχίζεται και στην ανώτατη εκπαίδευση. Η εξεταστική περίοδος αλλά και οι εγγραφές των φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι στον αέρα εξαιτίας της απεργίας διαρκείας των διοικητικών υπαλλήλων που αντιδρούν στη διαθεσιμότητα 1.500 εργαζομένων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Παράλληλα, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο έχει κλείσει ως τη Δευτέρα (οπότε και θα συνεδριάσει εκ νέου η Σύγκλητος για τη συνέχιση της αναστολής της λειτουργίας του Ιδρύματος), στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απεργούν οι καθηγητές, και η σύγκλητος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφάσισε την Πέμπτη να κλείσει το Ιδρυμα από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει επίσης η Σύνοδος των Πρυτάνεων, με σκοπό την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στα Πανεπιστήμια.

Θα παραλύσει το Δημόσιο την Τετάρτη και την Πέμπτη
Την ίδια ώρα η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στην πολιτική της διαθεσιμότητας και των απολύσεων έχει χαρακτηρίσει την επόμενη εβδομάδα ως «εβδομάδα δράσης απεργιακών κινητοποιήσεων» και έχει εξαγγείλει 48-ωρη απεργία σε όλο το Δημόσιο την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.
Την ίδια ημέρα αναμένεται να συνεδριάσει από κοινού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών, για εκτίμηση των μέχρι τότε εξελίξεων, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις στο γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Απεργιακό... τσουνάμι και στην Υγεία
Τεταμένο, όμως, είναι το κλίμα και στην Υγεία με τους νοσοκομειακούς γιατρούς και τους εργαζομένους στα νοσοκομεία να προχωρούν σε μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων. Συγκεκριμένα, οι γιατροί πραγματοποιούν τριήμερη πανελλαδική απεργία στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και συμπορευόμενοι με την Ομοσπονδία των εκπαιδευτικών (ΟΛΜΕ).
Επίσης, ο ΟΕΝΓΕ καλεί τις τοπικές ενώσεις νοσοκομειακών γιατρών να συγκαλέσουν γενικές συνελεύσεις, με στόχο «τον μακροχρόνιο προγραμματισμό της δράσης τους», όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση.
Στο «χορό» των κινητοποιήσεων στην Υγεία μπαίνουν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αποφάσισε 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη, από 11π.μ. έως 3μ.μ. και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 κάτω από το υπουργείο Υγείας. Επίσης, αποφάσισε να συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 18 και τις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Στο χορό των κινητοποιήσεων και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά Ταμεία
Σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, προχωρούν, όμως, και  οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία και τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη εργαζομένων στους φορείς κοινωνικής πολιτικής σε καθεστώς διαθεσιμότητας και την κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία.
Τις κινητοποιήσεις καλύπτουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (Π.Ο.Σ.Ε-ΙΚΑ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Εργαζομένων Ασφαλιστικών Ταμείων (Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π), η Ομοσπονδία Υπάλληλων ΟΑΕΔ (Ο.Υ-ΟΑΕΔ), η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας (Ο.Σ.ΥΠ.Ε) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ (Π.Ο.E. – ΕΟΠΥΥ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΑΕΕ (ΠΣΕ ΟΑΕΕ)

Απέχουν από τα καθήκοντά τους και οι δικηγόροι
Με αποχή ξεκινούν τη νέα δικαστική χρονιά οι δικηγόρου αφού αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντά τους στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο Κώδικα Δικηγόρων που κατατέθηκε προς συζήτηση στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου