Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ: Ισραηλινά μαχητικά στη Δαμασκό, προετοιμάζεται ο αμερικανικός άξονας για επέμβαση στη Συρία - Ενίσχυση της Χεζμπολάχ με συριακά SA-17 θέλει το Ιράν

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη αναφέρθηκαν  ότι πετάνε πάνω από την Δαμασκό τις τελευταίες ώρες από  ξένες πηγές. Το Ιράν πιέζει τον Μπασάρ Άσαντ να επιτρέψει στην Χεζμπολάχ την απόκτηση εξελιγμένου  οπλισμού (για μια παραστρατιωτική οργάνωση), συμπεριλαμβανομένου των αντιαεροπορικών πυραύλων  SA-17.
Η Τεχεράνη υπενθυμίζει στον Άσαντ, σύμφωνα με τον ισραηλινό ιστότοπο Debka, ότι χρωστάει μεγάλη  χάρη στον ηγέτη της λιβανέζικης Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ο οποίος διέθεσε 5000 μαχητές της οργάνωσης από σύνολο 8000, στα συριακά μέτωπα, ώστε να κρατηθεί στην εξουσία ο Σύρος πρόεδρος. Για αυτό το λόγο θεωρείται σίγουρο ότι ο Άσαντ δεν θα είναι σε θέση να απορρίψει το αίτημα.
Έτσι, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς έχουν ξεκινήσει στις συριακές βάσεις κατά μήκος των συνόρων με  το Λίβανο ετοιμασίες για την αποστολή των συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων, τις τελευταίες ημέρες. Η ισραηλινή Αεροπορία παρακολουθεί από ψηλά τις κινήσεις αυτές, ενώ το Ισραήλ έχει επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε απόπειρα μεταφοράς τέτοιου οπλισμού θα προκαλέσει την (βίαιη  φυσικά) αντίδρασή του.
Στις 30 Ιανουαρίου το Ισραήλ είχε βομβαρδίσει φάλαγγα οχημάτων που διέρχονταν από την Jamraya  κοντά στην Δαμασκό στο δρόμο προς τον Λίβανο με φορτίο προηγμένων οπλικών συστημάτων για την  Χεζμπολάχ. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που εκτοξεύτηκε στις 25 Απριλίου από τον Λίβανο, και το οποίο τα  ισραηλινά μαχητικά κατέρριψαν απέναντι απο την ισραηλινή πόλη της Χάιφα, αξιολογείται τώρα σαν  μια προειδοποίηση - απειλή από την Τεχεράνη ότι εάν το Ισραήλ χτυπήσει ξανά αλλή αποστολή  οπλισμού στο δρόμο προς τον Λίβανο, τα επόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα είναι οπλισμένα, σε  μεγάλους αριθμούς και θα πετούν πάνω από το Ισραήλ.
Για αυτό το λόγο οι Αμερικανοί ξεκίνησαν να μεταφέρουν επειγόντως πυραύλους Patriot από τον Κόλπο στην Ιορδανία με τον  προφανή σκοπό να επιβάλλουν κάποιου είδους απαγόρευσης πτήσεων στα σύνορα  με την Συρία όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Η δε μεταφορά των Patriot θα πραγματοποιηθεί από την δυτική Σαουδική Αραβία, και το Κουβέιτ, από χώρες δηλαδή που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν, αλλά και επανδρώνουν τους ισλαμιστές αντάρτες. Η μεταφορά των πυραύλων δείχνει ότι οι ΗΠΑ θεωρούν την Συρία σημαντικότερη απειλή πλέον και από το Ιράν.
Τον ίδιο ρόλο παίζουν και οι Νατοϊκοί Patriot που βρίσκονται στην Τουρκία αποκαλύπτοντας ένα κατά πολύ ευρύτερο σχεδιασμό για τη δημιουργία τουλάχιστον δύο ζωνών απαγόρευσης πτήσεων με τις οποίες  το ΝΑΤΟ θα επιχειρήσει να «στραγγαλίσει»  κάθε προσπάθεια της Αεροπορίας της Συρίας να προσβάλλει τις άτακτες ομάδες ανταρτών και μισθοφόρων. Ταυτόχρονα Τουρκία και Ισραήλ συμφώνησαν οι μυστικές τους υπηρεσίες της ΜΙΤ και της Μοσάντ, να  κάνουν ανταλλαγή πληροφοριών σε οτιδήποτε αφορά το συριακό ζήτημα, και μάλιστα στο υψηλότερο  δυνατό επίπεδο δηλαδή μεταξύ των δύο αρχηγών Tamir Pardo (για την Μοσάντ) και Hakan Fidan (για  την ΜΙΤ).
Οι μάσκες έπεσαν, τα προσχήματα δεν κρατιούνται πλέον, και οι ευγένειες καθίστανται περιττές. Η Δύση με μπροστάρη τις ΗΠΑ, βλέπουν τους αγαπημένους τους ισλαμιστές αντάρτες να συντρίβονται κάθε μέρα, και επιδιώκουν να βρουν αφορμές να επέμβουν. Μετά τα τελευταία γεγονότα στη Βοστώνη αλλά και την απαγωγή των Μητροπολιτών, η προπαγάνδα της Δύσης έχει υποστεί ανεπανόρθωτα πλήγματα αφού μεγάλο μέρος της δυτικής κοινής γνώμης συνειδητοποίησε ότι στην Συρία δεν υπάρχουν εξεγερμένοι αλλά εισβολή φανατικών ισλαμιστών, τους οποίους στηρίζουν απροκάλυπτα, και χωρίς ίχνος ντροπής οι κυβερνήσεις τους.
Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι ο χρόνος τρέχει εναντίον τους και θέλουν να δράσουν τάχιστα πριν την οριστική συντριβή των ισλαμιστών, αλλά και πριν υπάρξουν αντιδράσεις από ολοένα αυξανόμενες μάζες αφυπνισμένων πολιτών.
Το συριακό δράμα φαίνεται να πλησιάζει προς το τέλος του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι δυτικές κυβερνήσεις θα πρέπει να δώσουν πειστικές εξηγήσεις, του γιατί υποστήριξαν παρακλάδια της Αλ Κάιντα στη Συρία, αλλά και στη Λιβύη, που υποτίθεται ότι είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος εχθρός τους. Για όποιον ξέρει να "διαβάζει" τη ροή των γεγονότων, θα καταλάβει ότι πίσω από το "βιτρινάτο" μίσος Δυτικών και Αλ Κάιντα εμφανίζονται συχνά περίεργες "συμπτωματικές" συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου