Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Π.Καμμένος στο συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Δεν θα συμβιβασθούμε με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, θα τους ανατρέψουμε - Εμείς στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ δεν καταθέτουμε


Στο ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ανοίγοντας τις εργασίες του, ενόψει του Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου.
Ο κ. Καμμένος εξήρε τον κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας του κόμματος και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τονίζοντας ότι προέκυψαν μέσα από τα κινήματα της πλατείας Συντάγματος και τους διαδικτυακούς τόπους. Είπε ότι το κόμμα του δέχθηκε επιθέσεις με όλα τα μέσα, συκοφαντήθηκε και επλήγη από αποστασίες όπως είπε, αλλά «αποδειχθήκαμε πιο δυνατοί από αυτούς».
Ο κ. Καμμένος εξήρε επίσης τον ρόλο του διαδικτύου στην ενίσχυση και ενδυνάμωση του κόμματός του, και είπε ότι ήταν μια άμυνα απέναντι στις επιθέσεις που δέχονταν απο τα κατεστημένα ΜΜΕ. Ζήτησε από τη νεολαία να αμφισβητήσει ακόμη και εμάς τους ίδιους και είπε ότι τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν.
Υποστήριξε ότι το κόμμα του φέρνει την ελπίδα η οποία «σημαίνει ανατροπή αλλά και σχεδιασμός για το μέλλον του τόπου».
Οι ιδέες είπε, είναι σαν τα καρφιά, όσο πιο πολύ τις χτυπάς τόσο πιο βαθιά καρφώνονται και επιτέθηκε στην τρικομματική κυβέρνηση, ενώ είπε ότι το κόμμα του δέχθηκε οικονομικό πόλεμο και πρόσθεσε πως «και χωρίς λεφτά εμείς μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Τα όνειρα δεν ανταλλάσσονται με επιταγές».
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε επίσης σε τραπεζίτες υποστηρίζοντας ότι «ταϊζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου».
Ο κ. Καμμένος επισήμανε πως για το κόμμα του «η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή», πως «έχει καταργηθεί το Σύνταγμα» το οποίο όπως υποστήριξε «δεν λειτουργεί», ενώ τόνισε ότι «τώρα δεν υπάρχει νομιμότητα και πως η παραγραφή αδικημάτων αρχίζει μετά την εφαρμογή της νομιμότητας».
Κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Ελληνες «του μεγάλου πατριωτικού τόξου» και αυτούς που αποχώρησαν από το κόμμα του, για να διεκδικήσουν μαζί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες τη διακυβέρνηση της χώρας.
Είπε ότι κάποιοι σήμερα δείχνουν την Κύπρο «και λένε στους Ελληνες πως εάν δεν υποταχθείτε θα πάθετε χειρότερα. Οχι κυρία Μέρκελ και κ. Σόιμπλε. Δεν θα συμβιβαστούμε και θα σας ανατρέψουμε. Τα ίδια έλεγαν οι Τούρκοι, και οι Γερμανοί στην κατοχή αλλά οι Ελληνες αντιστάθηκαν»ανέφερε ο κ. Καμμένος.
Κατηγόρησε τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην ΕΕ τη μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρώ. Η κρίση σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «ήταν τραπεζική και τη βάφτισαν δημοσιονομική, για να τη μετατρέψουν σε ανθρωπιστική» και στο τέλος σε εθνική κρίση γιατί -όπως υποστήριξε- «αυτός ήταν ο σκοπός τους».
Εκανε λόγο για «νταβατζήδες» που «χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντί τους» και πρότεινε την δημιουργία μιας Επενδυτικής τράπεζας της Ελλάδος, ενώ ζήτησε να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα που μπαίνουν στις τράπεζες μέσω της ανακεφαλαιοποίησης θα μπουν στην αγορά, κατηγορώντας τους τραπεζίτες ότι δεν έδωσαν χρήματα στην αγορά από τα χρήματα που πήραν.
Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «υπάλληλο του Γιούρογκρουπ» και κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο. Είπε ότι όταν το κόμμα του έφερε πριν από καιρό το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων στην επικαιρότητα κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές τους λοιδορούσαν και κάλεσε την κυβέρνηση να εγγράψει στον προϋπολογισμό τις αποζημιώσεις εάν πράγματι είναι αποφασισμένη να τις διεκδικήσει.
Εκανε λόγο για «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, και είπε ότι δεν ανταλλάσσει τις πάγιες θέσεις του κόμματος. «Με κανένα αντάλλαγμα, με καμιά καρέκλα δεν θα υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό από το Μακεδονικό, τη Θράκη, την Κύπρο. Εμείς στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ δεν καταθέτουμε» είπε ο κ. Καμμένος κλείνοντας την ομιλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου