ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ΕΦΗΜΕΡΗ ΠΟΛΗ (2000)


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ''OPENLOAD''


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
------------------------------------------------------------

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [Ελληνική Ταινία]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ U2 - Gloria, Live in Dortmund, Germany, 1984 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Η Ετοιμασία της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Περί Κουρέματος και Διαγραφής Χρέους ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Και φοροφυγάδες και...κλεφτοκοτάδες: Το χοιροστάσιο του Φαλήρου έκλεβε επί τρεις ώρες εικόνα της ΕΡΤ και την παρουσίασε ως "δική του παραγωγή"

Toν τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ καταγγέλλει η ΕΡΤ για την «πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στο νησί». Συγκεκριμένα η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον ΣΚΑΪ ότι «για περισσότερες από τρεις ώρες, αναμετέδιδε την εικόνα που με υψηλότατο κόστος παρήγαγε η ΕΡΤ με πεντακάμερο όχημα εξωτερικών μεταδόσεων και δορυφορικό όχημα που είχαν αποσταλεί στην Τήνο».
H ΕΡΤ καταγγέλλει ότι ο ΣΚΑΪ έκλεβε την εικόνα της από τον αέρα και την αναμετέδιδε,.. καλύπτοντας τα λογότυπά της και τους τίτλους της για να μη φανεί η λαθροχειρία, όχι πάντοτε με επιτυχία είναι αλήθεια, όπως φαίνεται καθαρά και από την εικόνα επάνω δεξιά. Ο ΣΚΑΪ απάντησε κατηγορώντας την ΕΡΤ πως καταφεύγει σε εμπρηστικές ανακοινώσεις και πως η  διοίκηση του Φαλήρου  πληρώνοντας με δικούς της πόρους έστειλε στο νησί της Τήνου τέσσερις κάμερες με δυο μονάδες εξωτερικής μετάδοσης και ένα drone το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας–αίτημα το οποίο και ο ΣΚΑΪ σεβάστηκε.
Με τη σειρά της η ΕΡΤ ανταπάντησε αναφέροντας μεταξύ άλλων: Ζητάμε για πολλοστή φορά από τους ανθρώπους του ΣΚΑЇ να μη κλέβουν το προϊόν που παράγεται από την ΕΡΤ με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Καλούμε τους ανθρώπους του ΣΚΑЇ να απαντήσουν στην ουσία, αν μπορούν: Έκλεβε ο ΣΚΑЇ επί τρεις ώρες την εικόνα από την ΕΡΤ, ναι ή όχι; Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει πως θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο την αποκατάσταση κάθε ζημιάς που υπέστη η εταιρεία.
Ακολουθούν αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΡΤ:

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Όταν ο ΣΚΑΪ «κλέβει εκκλησία»
Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στο νησί.
Για περισσότερες από τρεις ώρες, ο ΣΚΑΪ αναμετέδιδε την εικόνα που με υψηλότατο κόστος παρήγαγε η ΕΡΤ με πεντακάμερο όχημα εξωτερικών μεταδόσεων και δορυφορικό όχημα που είχαν αποσταλεί στην Τήνο.
Ο ΣΚΑΪ έκλεβε την εικόνα της ΕΡΤ από τον αέρα και την αναμετέδιδε, καλύπτοντας τα λογότυπα της ΕΡΤ και τους τίτλους της για να μη φανεί η λαθροχειρία, όχι πάντοτε με επιτυχία είναι αλήθεια, όπως φαίνεται καθαρά και από την εικόνα που επισυνάπτουμε.
Κάποιες άλλες φορές την άλλαζε με δικά του εξωτερικά πλάνα ενός μονοκάμερου που είχε αποστείλει στην Τήνο.
Καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας και εντιμότητας απέναντι στους τηλεθεατές, παρουσίαζε τη μετάδοση ως δίκη του παραγωγή (σαν να την είχε κάνει με δικά του έξοδα), ενώ την είχε πολυδιαφημίσει τις προηγούμενες ημέρες! Προμελετημένο το έγκλημα δηλαδή.
Ο ΣΚΑΪ θα μπορούσε να έχει ζητήσει να αναμεταδώσει την εικόνα της ΕΡΤ. Επέλεξε όμως, τη δόλια οδό.
Η διοίκηση της ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε μέσο τα δικαιώματα της εταιρείας, το δημόσιο συμφέρον, καθώς και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της, η οποία δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο τέτοιας κατάφωρης εκμετάλλευσης.
Αυτό θα το διαπιστώνουν κάθε φορά όσοι παραβιάζουν τη δεοντολογία και τη νομιμότητα.
Ελπίζουμε του χρόνου η Μεγαλόχαρη να τους φωτίσει.

Η ανταπάντηση της ΕΡΤ
Ζητάμε για πολλοστή φορά από τους ανθρώπους του ΣΚΑЇ να μη κλέβουν το προϊόν που παράγεται από την ΕΡΤ με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Καλούμε τους ανθρώπους του ΣΚΑЇ να απαντήσουν στην ουσία, αν μπορούν:
Έκλεβε ο ΣΚΑЇ επί τρεις ώρες την εικόνα από την ΕΡΤ, ναι ή όχι;
Μας είναι αδιάφορο αν έστειλε Drone ή όχι, ή αν αρέσουν στον ΣΚΑЇ οι ειδήσεις της ΕΡΤ, ή ποιος πιστεύει πως υπαγορεύει τις ανακοινώσεις της.
Μας ενδιαφέρει να πει αν έκλεβε το σήμα της ΕΡΤ και αν κατέφευγε σε τεχνάσματα για να κρύψει το λογότυπό της.
Πρέπει να πει κάποιος στον ΣΚΑЇ πως δεν μπορεί με ξένα κόλυβα να κάνει... πρόγραμμα. 
Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει πως θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο την αποκατάσταση κάθε ζημιάς που υπέστη η εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου