ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ΕΦΗΜΕΡΗ ΠΟΛΗ (2000)


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ''OPENLOAD''


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
------------------------------------------------------------

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [Ελληνική Ταινία]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ U2 - Gloria, Live in Dortmund, Germany, 1984 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Η Ετοιμασία της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Περί Κουρέματος και Διαγραφής Χρέους ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: Τα 6+1 βήματα της διαδικασίας που θα επαναληφθεί τρεις φορές

Η διαδικασία της δημοπρασίας, που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας μετά από 27 χρόνια λειτουργίας της ιδιωτικής τηλεόρασης, θα έχει ως εξής:
1. Οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στις 30 Αυγούστου στον χώρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης. Εκεί, ο καθένας από τους συμμετέχοντες θα κλειστεί σε ένα γραφείο χωρίς τη δυνατότητα επικοινωνίας με κανέναν μέσω κινητού τηλεφώνου ή Διαδικτύου. Τα γραφεία όπου θα βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι θα συνδέονται με κλειστό κύκλωμα με τον χώρο από όπου θα συντονίζει τη διαδικασία η Επιτροπή Διεξαγωγής του Διαγωνισμού.
2. Κατά την έναρξη, η Επιτροπή θα ανακοινώνει την τιμή εκκίνησης. Από εκεί και πέρα, οι συμμετέχοντες θα καταθέτουν τις προσφορές τους από τον χώρο όπου θα βρίσκονται.
3. Στο τέλος του κάθε γύρου προσφορών οι διαγωνιζόμενοι θα δηλώνουν την πρόθεσή τους για τη συνέχεια. Η πρώτη επιλογή κάθε διαγωνιζόμενου θα είναι να αποδεχθεί την τιμή στην οποία θα έχει καταλήξει ο γύρος, προκειμένου να περάσει στον επόμενο με τη συγκεκριμένη τιμή βάσης. Η δεύτερη επιλογή θα είναι να δηλώσει «αδράνεια», δηλαδή να απορρίψει την τιμή, αλλά να παραμείνει στη δημοπρασία. Η τρίτη επιλογή θα αφορά την απόσυρση από τη διαδικασία του διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, ο κάθε συμμετέχων θα έχει δέκα λεπτά για να αποφασίσει τη στάση του.
4. Στο τέλος του κάθε γύρου οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται ξεχωριστά από την Επιτροπή για την τιμή. Επιπλέον, η Επιτροπή θα ανακοινώνει την ελάχιστη τιμή του επόμενου γύρου, καθώς και την ώρα έναρξης.
5. Οι γύροι θα συνεχίζονται έως ότου στο τέλος μείνουν τρεις συμμετέχοντες. Η επόμενη φάση προβλέπει τη διαδικασία των κλειστών προσφορών. Δηλαδή, οι τρεις ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών τις σφραγισμένες προσφορές τους. Η προσφορά του καθενός δεν θα γίνεται γνωστή στους συνδιαγωνιζόμενούς του. Η Επιτροπή θα ανοίγει τους φακέλους και θα καταρτίζει έναν κατάλογο με τις προσφορές, ξεκινώντας από τον υποψήφιο που έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά.
6. Ο κάθε υποψήφιος θα ενημερώνεται αμέσως μετά, όχι για τις προσφορές που κατέθεσαν οι δύο άλλοι διαγωνιζόμενοι, αλλά μόνο για τη θέση που έχει στον κατάλογο που καταρτίστηκε. Δηλαδή αυτός που έχει υποβάλει τη μεγαλύτερη προσφορά θα ενημερώνεται μόνο για το γεγονός ότι είναι πρώτος στη λίστα, αυτός που έχει υποβάλει την αμέσως χαμηλότερη προσφορά ότι είναι δεύτερος και αυτός που έχει υποβάλει την πιο χαμηλή και από τους τρεις προσφορά θα ενημερώνεται μόνο για το γεγονός ότι είναι ο τρίτος.
7.  Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, θα υπάρχει ακόμα ένα γύρος κλειστών προσφορών, ο οποίος θα αποτελεί και την τελική φάση. Εκεί, οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν ακόμα μία κλειστή προσφορά, γνωρίζοντας αυτήν τη φορά περίπου τις προθέσεις των συνυποψηφίων τους, τουλάχιστον σε σχέση με τις δικές τους. Αν, δηλαδή, υπάρχει κάποιος που έχει υποβάλει πρόταση χαμηλότερη ή υψηλότερη από τη δική τους. Η Επιτροπή θα ανοίγει τους σφραγισμένους φακέλους και θα κατατάσσει τον κάθε διαγωνιζόμενο σε μια ίδια λίστα με την προηγούμενη κατά φθίνουσα σειρά. Ο πρώτος διαγωνιζόμενος αυτής της τελευταίας λίστας θα είναι και ο νικητής της δημοπρασίας.
Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί άλλες τρεις φορές.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ειδικής Επιτροπής
Για τη συγκρότηση της Ειδικής Επιτροπής που θα διεξαγάγει τον διαγωνισμό και θα κληθεί να αναλάβει το δύσκολο έργο της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών η κυβέρνηση επέλεξε πρόσωπα από τον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά και έμπειρα κρατικά στελέχη.
Κομβικό πρόσωπο αναμένεται να είναι ο καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, Χρήστος Δουληγέρης, στον οποίο ανατέθηκε η προεδρία της Ειδικής Επιτροπής Διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς θεωρείται αυθεντία στα θέματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Αναπληρωτής του κ. Δουληγέρη τοποθετήθηκε ο Φάνης Αναγνωστόπουλος, προϊστάμενος του Τμήματος Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής του υπουργείου Υποδομών, ο οποίος έχει μεγάλη προϋπηρεσία στην ψηφιακή στρατηγική.  Μέλη της Επιτροπής ορίστηκαν ο Χάρης Μαρεντάκης, προϊστάμενος της Υπηρεσίας Προγραμματισμού και Αναφορών των ΕΛ.ΤΑ., ο προϊστάμενος του Τμήματος Ρύθμισης Τηλεπικοινωνιακών Θεμάτων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Γιώργος Κολυβάς, ο δικηγόρος και ειδικός επιστήμονας στο ΕΣΡ Νίκος Αγγελής και ο Γιάννης Πάγγος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης. Σημειώνεται πως τον σχεδιασμό του πληροφοριακού συστήματος διεξαγωγής της δημοπρασίας έχει αναλάβει η εταιρεία Singular Logic, με κόστος 39.900 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου