Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Τράβηξε τη σκανδάλη ο Μπόμπολας και τελειώνει το Mega: Μέσω "Άνωσης" κάνει άμεσα απαιτητά 14 εκατ. ευρώ (οριστικοποιώντας έτσι την άμεση πτώχευση) / "Βόμβα" και από την Alpha Bank


Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Το the faq είχε προειδοποιήσει ότι το Mega ήταν πια ένα “φθαρμένο” προϊόν στο οποίο οι μέτοχοί του αλλά και οι πιθανοί επενδυτές, ΔΕΝ θα άξιζε να επενδύσουν τα λεφτά τους. Κι από τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση έκοψε τα βερεσέδια και απέκρουσε τους εκδοτικούς εκβιασμούς και τις άνομες συναλλαγές, η … “καρδιά του κτήνους” της διαπλοκής και των Μνημονίων θα … ξεριζωνόταν. Και τελικά αυτό γίνεται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες του καναλιού. Μετά την σταθερή αδιαφορία για την ΑΜΚ που θα επέτρεπε στους “συναισθηματικούς” τραπεζίτες να κάνουν για μια ακόμα φορά τα στραβά μάτια στα “θαλασσοδάνεια”, έρχεται τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του banking news η πλευρά Μπόμπολα ( 32% της Τηλέτυπος ), να προκαλέσει τον “ξαφνικό θάνατο” του σταθμού. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Νίκου Καρούντζου, η Άνωση εξέδωσε διαταγή πληρωμής κάνοντας άμεσα απαιτητά από το Mega όλα τα τιμολόγια έκδοσης του Τηλέτυπου για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors ( εταιρία Factoring).
Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν όλοι οι λογαριασμοί του Mega το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ.
(ΠΗΓΗ: http://thefaq.gr/)

Σε μια κίνηση που αιφνιδίασε προχώρησε ο όμιλος Μπόμπολα  μέσω της εταιρείας Άνωση που εξέδωσε διαταγή πληρωμής κάνοντας άμεσα απαιτητά από το Mega όλα τα τιμολόγια έκδοσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors (εταιρία Factoring).
Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν όλοι οι λογαριασμοί του Mega το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ. Επισημαίνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει  ο κ. Φώτης Μπόμπολας είχε επιτακτικά ζητήσει να πληρωθούν υποχρεώσεις του Mega προς την Άνωση μέσα από το αύξηση κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Όμως οι απαιτήσεις είναι μέσα στο δάνειο των τραπεζών. Εν τω μεταξύ, στη συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε χθες δεν ευρέθη λύση για την αντικατάσταση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Τηλέτυπου μετά την υποβολή παραίτησης από τον κ. Πεφάνη με αποτέλεσμα η εταιρία να παραμένει διοικητικά ακέφαλη.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται μπορεί να οδηγήσει  σε κατάρρευση τον τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα όχι από εξωγενείς παράγοντες αλλά από τις κινήσεις που έχουν κάνει οι ίδιοι οι μέτοχοι του καναλιού.
(ΠΗΓΗ: http://newpost.gr/

Όλο και πιο δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον της Τηλέτυπος Α.Ε. και κατ΄επέκταση του Mega. Σε επιστολή που απέστειλε η θυγατρική της ALPHA BANK, ABC FACTORS προς όλους τους ενδιαφερόμενους, τονίζει ότι όλες οι οφειλές θα πρέπει να εξοφληθούν σε αυτήν και όχι στην «Τηλετύπος»
Όπως αναφέρει το koutipandoras.gr δημοσιεύοντας το σχετικό έγγραφο, η θυγατρική της ALPHA BANK, ABC FACTORS ενημερώνει όσους οφείλουν προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και πιο συγκεκριμένα την εταιρία που τον διαχειρίζεται «Τηλέτυπος ΑΕ Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», ότι είναι η αποκλειστική δικαιούχος και η μόνη που έχει δικαίωμα είσπραξης, όλων ανεξαιρέτως των εκκρεμών απαιτήσεων της Τηλέτυπος.
Στο έγγραφο γίνεται σαφές ότι «μόνο η πληρωμή στην ABC FACTORS εξοφλεί την οφειλή σας» ενώ επίσης τονίζεται ότι «παρακαλούμε να απευθύνετε τις πληρωμές σας στην ABC FACTORS, σημειώνοντας πάντοτε την επωνυμία μας ως προμηθευτή σας» .

(ΠΗΓΗ: http://www.thepressproject.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου