Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Ξοφλημένα και ποινικώς διωκόμενα ρετάλια σχηματίζουν τον "λαϊκοδεξιό ΣΥΡΙΖΑ" (Το μόνο κρίμα: η συμμετοχή Νικολόπουλου)

Ο κύβος ερρίφθη! Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί το νέο κόμμα της δεξιάς που θα είναι σε μοντέλο δεξιού...ΣΥΡΙΖΑ.
Το νέο κόμμα θα κινείται στο χώρο της λαϊκής δεξιάς, θα προβάλλει εθνικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να εκφράσει πολιτικά τον κόσμο που βρίσκεται μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής.
Οι πρωτεργάτες του νέου πολιτικού εγχειρήματος ποντάρουν, μάλιστα, στη στροφή της ΝΔ υπό την ηγεσία Μητσοτάκη στο χώρο του κέντρου και θεωρούν ότι θα υπάρξουν αρκετοί παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ που θα αναζητήσουν άλλη πολιτική στέγη, ενώ φιλοδοξούν να αποδυναμώσουν και τη Χρυσή Αυγή.
Για να "κλειδώσουν" την επιτυχία του νέου κόμματος οι έμπειροι πολιτικοί που το απαρτίζουν θα δώσουν έντονο αντιμνημονιακό χαρακτήρα (ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) καθώς θεωρούν ότι σήμερα η σύνθεση της σημερινής βουλής είναι κατά 90% μνημονιακή ενώ στην κοινωνία το αντμνημόνιο διατηρεί πολύ υψηλότερα ποσοστά που δεν εκφράζονται κοινοβουλευτικά.
Από την πλευρά της ΝΔ πάντως δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς θεωρούν ότι η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη σε θέση αντιπροέδρου θα συγκρατήσει αρκετούς από τους ψηφοφόρους στους οποίους στοχεύει το νέο σχήμα, ενώ θεωρούν τα πολιτικά πρόσωπα της πρωτοβουλίας "φθαρμένα"

ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
Το μοντέλο του νέου κόμματος αποφασίστηκε να είναι σε στιλ ΣΥΡΙΖΑ υπό την έννοια ότι θα υπάρχει μια κοινή πολιτική ομπρέλα και κάτω από αυτή θα υπάρχουν διάφορες τάσεις που θα διατηρούν την αυτονομία τους.
Ποιοι όμως θα αποτελούν αυτό το νέο κόμμα;
- Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το ΛΑΟΣ. Ο βετεράνος πολιτικός ξέμπλεξε με τις δικαστικές εκκρεμότητες που είχε (πότε και πώς έγινε πάλι τούτο;) και χθες σε εκδήλωση του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη θα ανακοίνωσε την "επανεκκίνηση του πατριωτικού χώρου"
- Ο Τάκης Μπαλτάκος πρώην γ.γρ. της κυβέρνησης Σαμαρά και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού. Ο Μπαλτάκος παλεύει εδώ και ένα χρόνο περίπου την ίδρυση κόμματος και είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των όσων συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο νέο κόμμα.
-Ο Χρήστος Ζώης με το κόμμα του ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Ο πρώην υπουργός ήδη έχει δώσει εντολή να ενεργοποιηθεί το γραφείο του στη Λάρισα όπου πολιτεύεται.
-Ο Βασίλης Καπερνάρος (εμπλεκόμενος σε υπόθεση φοροδιαφυγής) με το σχηματισμό "Ρίζες" που έχει ιδρύσει πρόσφατα.
- Ο Νίκος Νικολόπουλος με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, πραγματικά κρίμα για την εμπλοκή ενός αξιόμαχου πολιτικού με τα εν λόγω πολιτικά αποβράσματα, μία λάθος επιλογή που θα την πληρώσει ακριβά.
- Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με το"Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης" (ΠΑΤΡΙΔΑ) (Ασχολίαστο!)
- Ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Χρήστος Χριστίδης, πρόεδρος του κόμματος των αποστράτων που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές και είναι ο μεσολαβητής ανάμεσα στους πολιτικούς του σχήματος και τους στρατιωτικούς.
Από το νέο κόμμα θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει συνεργασία και με το Φαήλο Κρανιδιώτη (εν ολίγοις, από το μπουρδέλο δεν θα μπορεί να λείπει το κόκκινο φωτάκι), ο οποίος με το ύφος των απαντήσεων που έδωσε μετά τη διαγραφή του , φάνηκε ότι είναι έτοιμος για ένα επόμενο βήμα με νέο κόμμα αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς.
Κρούση έχει γίνει και στον πρώην υπουργό κ.Βύρων Πολύδωρα που έχει το κόμμα ΕΠΑΛ, αλλά ο βετεράνος πολιτικός διατηρεί επιφυλάξεις σχετικά με την απήχηση του εγχειρήματος.

Με Γιώργο Καρατζαφέρη αρχηγό.
Οι συμμετέχοντες έχουν συμφωνήσει πως "πρώτος μεταξύ ίσων" θα είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης σαν ο μοναδικός εξ αυτών που έχει κατορθώσει με το δικό του κόμμα να εισέλθει στη βουλή. Ο ίδιος δηλώνει: Το βασικό μας σύνθημα είναι κλασικό "Η ισχύς εν τη ενώσει" Σχηματικά θα μπορούσα να το περιγράψω τηρουμένων των αναλογιών ως έναν ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς. Χωρίς εκπτώσεις, συμβιβασμούς και φτιασίδια. Όσοι πιστεύουν στο τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια είναι ευπρόσδεκτοι και απαραίτητοι"

Το όνομα
Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το όνομα ωστόσο από αυτά που έχουν συζητηθεί ισχυρές πιθανότητες έχει το "Καθαροί Έλληνες' ενώ έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα "Εθνικός Ορθόδοξος Συνασπισμός" (ΕΘΝΟΣ κάτι σαν το ΛΑΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου