//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Προς τιμήν της Αριστέας Μπουγάτσου. Ακούς Κούλη; Ακούς Φωφάρα;

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ OLYMPIA.GR

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 23:32
Παράνομες χρηματοδοτήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων από την εταιρεία Siemens από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, κατήγγειλε εξεταζόμενη από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.
Μίλησε για τεράστιο και δαιδαλώδες κύκλωμα που χρησιμοποιούσε η εταιρεία με την αξιοποίηση εταιριών επικοινωνίας, διαφημιστών, χρηματιστηριακών εταιριών, δημοσιογράφων, ιδρυμάτων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Κατά την ίδια την μάρτυρα, μήτρα του σκανδάλου ήταν η σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ και ο νόμος 2446/96 που εξασφάλισε στις εταιρείες Siemens και Intracom προνομιακές προγραμματικές συμβάσεις χωρίς διαγωνισμούς που έφθασαν ….. για μεν την πρώτη συνολικά στα 885 εκ. ευρώ από το 1997 ως το 2004, για δε τη δεύτερη τα 1,2 δισ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του υπόγειου δίκτυο που συνέδεε τα ταμεία των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων με τη Siemens αποτελεί, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, το γεγονός ότι η γερμανική εταιρεία γνώριζε για το νόμο του Γ. Αλογοσκούφη, περί «επαναπατρισμού» κεφαλαίων πριν κατατεθεί και έσπευσε να καταθέσει 20,9 εκατ. ευρώ στη Societe Generale, στην Κηφισιά, μόλις ψηφίστηκε. Επικαλέστηκε ως απόδειξη των λεγόμενών της, καταθέσεις στελεχών της μητρικής εταιρείας, ενώπιον της γερμανικής Δικαιοσύνης.

Ο κος Χριστοφοράκος, τόνισε η δημοσιογράφος, συνέχισε αναλαμβάνοντας την εταιρεία μια πρακτική δεκαετιών με πληρωμές υπηρεσιακών παραγόντων και πολιτικών την ίδια περίοδο που υπογράφονταν συμβάσεις με διάφορους οργανισμούς του Δημοσίου.
Κατά τη μάρτυρα τα χρήματα δίδονταν με τη μορφή χορηγιών, προς διαφημιστές δημοσιογράφους, το Μέγαρο Μουσικής και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά την «Αλληλεγγύη» και την «Action Aid» επικεφαλής της οποίας είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Η μάρτυρας επικαλέσθηκε καταθέσεις και μαρτυρία του Μιχάλη Χριστοφοράκου στη Γερμανία για ένα εκατομμύριο ευρώ κατατεθειμένο στην Ελβετία, πέραν του ενός εκατομμυρίου μάρκων που παραδέχθηκε ότι πήρε ο Θεόδωρος Τσουκάτος.
Πρόκειται, όπως είπε η μάρτυρας, για ποσό που κατατέθηκε σε δύο λογαριασμούς των 600.000 και 400.000 ευρώ και τους οποίους ζήτησαν όπως ισχυρίστηκε ο Χριστοφοράκος, στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μείνουν στην Ελβετία, αλλά να τους διαχειριστεί ο κος Τσουκάτος.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

Παράλληλα όμως η μάρτυρας επικαλέστηκε δική της έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων γνωστοποίησαν καταθέσεις την περίοδο 1990-1994 στη λιβεριανή εξωχώρια εταιρεία MAYO που έχει συνδεθεί με «μαύρες χρηματοδοτήσεις» στο κόμμα της ΝΔ και διερωτήθηκε, γιατί ο ανακριτής Νικόλαος Ζαγοριανός, αν και είχε στοιχεία για τους λογαριασμούς του πρώην υπουργού Αναστάσιου Μαντέλη ταυτόχρονα με της λιβεριανής off shore δεν έλεγξε τη δεύτερη υπόθεση.
Εκτός αυτού η κα Μπουγάτσου επικαλούμενη μαρτυρίες στελεχών της Siemens Γερμανίας τόνισε ότι γνώριζαν εκ των προτέρων τις προθέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ το 2004 να φέρει νόμο με τον οποίο θα επέτρεπε τον επαναπατρισμό κεφαλαίων έναντι φορολογίας 3% (3259/04) και έτσι μόλις ψηφίστηκε κατατέθηκαν 20,9 εκ ευρώ στο κατάστημα της Σοσιετέ Ζενεράλ στην Κηφισιά προκειμένου να γίνονται οι «μαύρες πληρωμές».
«Ακόμη και το 2007 που είχε αρχίσει η διερεύνηση της υπόθεσης πολιτικοί από τα δύο μεγάλα κόμματα, ζητούσαν χρήματα», είπε η μάρτυρας επικαλούμενη την κατάθεση Χριστοφοράκου.
Ταυτόχρονα σημείωσε ότι το ημερολόγιο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens είναι μεν αξιόπιστο, λείπουν όμως κομμάτια του, αφού όπως είχε ισχυριστεί ο Χριστοφοράκος «δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα σε φίλους του, παρ’ ότι δεν του στάθηκαν».
Μάλιστα η μάρτυρας είπε ότι υπήρχε ολόκληρο λογιστικό σύστημα, ώστε να παρουσιάζονται οικοσκευές-δώρα ως πληρωμένα από πολιτικούς, ενώ πληρώνονταν από τον ίδιο το Χριστοφοράκο.

Η κατάθεση της κας Μπουγάτσου θα συνεχιστεί αύριο, όμως μείζον θέμα ανακύπτει από την αργοπορία της Δικαιοσύνης να αποστείλει στη Βουλή τους πλήρεις φακέλους των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί, αλλά και των στοιχείων των δικογραφιών από τη Γερμανία, με μόνη εξαίρεση την πειθαρχική και ποινική δίωξη κατά του ανακριτού Ζαγοριανού.
«Η εικαζόμενη βούληση από πλευράς των λειτουργών της Δικαιοσύνης είναι στη φάση αυτή να παραπέμψει στις καλένδες την υπόθεση», τόνισε σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Σ. Βαλυράκης που πρότεινε και εγκρίθηκε τελικώς ομόφωνη διαμαρτυρία για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις.
Κατά τον κ.Βαλυράκη, είναι η πρώτη και τελευταία προειδοποίηση που κάνει η επιτροπή πριν τη λήψη πειθαρχικών ή και άλλων μέτρων. Ταυτόχρονα απεστάλη επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Σε ερώτηση αν είναι δικαιολογημένες ενστάσεις ότι δεν μπορεί να δίδεται ανακριτικό υλικό ο κ. Βαλυράκης τόνισε ότι «με βάση το εθνικό και δημόσιο συμφέρον κανένας νόμος δεν μπορεί να απαγορεύσει την πρόσβαση της επιτροπής στις δικογραφίες».

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ…ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ…
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου