Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Το δίκαιο αίτημα για παραίτηση Μουζάλα αυτοακυρώνεται από απίστευτη γκάφα του Καμμένου: Είχε αποκαλέσει κι ο ίδιος τα Σκόπια "Μακεδόνια"

Το βίντεο με τον Πάνο Καμμένο έχει δημοσιευτεί στις 25 Ιανουαρίου του 2016 και έχει ανέβει από το κανάλι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο youtube.

Σάλο προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον Πάνο Καμμένο να αποκαλεί και εκείνος τα Σκόπια Μακεδονία σε μία συνέντευξή του στο Mega, ένα βίντεο μάλιστα που έχουν ανεβάσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο κανάλι τους στο youtube στις 25 Ιανουαρίου του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 28:24 


Στο βίντεο αυτό ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη πως στηρίζει μία σύνθετη ονομασία για τη "Μακεδονία", εννοώντας τα Σκόπια.
Η αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην κυβερνητική κρίση που προέκυψε μετά το ατόπημα του κ. Μουζάλα να αναφερθεί στα Σκόπια ως Μακεδονία και την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.
Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα έδειξε πως για το συγκεκριμένο θέμα είναι ανυποχώρητος, την ώρα που το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ στήνουν ανάχωμα υποστήριξης προς το πρόσωπο του κ. Μουζάλα, προκειμένου να μην απομακρυνθεί από την κυβέρνηση. Τώρα βέβαια μετά την αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο ουδείς γνωρίζει ποιά μπορεί να είναι η αντίδραση του Πάνου Καμμένου.

Την αντίθεσή του με τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με το θέμα Μουζάλα, εξέφρασε ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή "Οι Απέναντι" με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη.

Ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, προερχόμενος από το κόμμα Πυρίκαυστος Ελλάδα, τόνισε πως ο Γιάννης Μουζάλας δεν χρειάζεται ούτε να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για μια γκάφα, για ένα γλωσσικό ολίσθημα, για μια ανοησία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Επίσης, ο κ.Ζουράρις έκανε λόγο περί όνου σκιάς και σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να εμμένουμε σε τέτοια θέματα και απέδωσε την "γκάφα" του κ. Μουζάλα στην κόπωση αλλά και στις συνεχείς επαφές του υπουργού με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τους παράγοντες των Βρυξελλών, οι οποίοι συστηματικά αποκαλούν "Μακεδονία" τα Σκόπια.
Το θέμα δεν είναι ο κ. Μπουζάλας, υποστήριξε ο κ. Ζουράρις, αλλά η ελεεινή πολιτική της Ελλάδας επί 25 χρόνια, που δεν κατήγγειλε ποτέ την "Ενδιάμεση Συμφωνία" και δεν υποχρέωσε τους Ευρωπαίους να αποκαλούν τα Σκόπια με το προσωρινό επίσημο όνομα, δηλαδή "FYROM". Ο κ. Ζουράρις υπενθύμισε πως όποιος παραχωρεί όνομα, εκχωρεί έδαφος, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση Μουζάλα, καθώς έγινε εκ παραδρομής και μάλιστα το πήρε πίσω.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Δεν έχουμε καμία απολύτως πρόθεση να υποστηρίξουμε τα έργα, τις ημέρες και τις γκάφες του Μουζάλα, ο οποίος εξάλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί και ο πλέον επιτυχημένος υπουργός όπως επιχειρείται να πλασαριστεί από το Μαξίμου, ούτε βεβαίως τρέφουμε συμπάθεια στους εναπομείναντες αριστερίζοντες εθνομηδενιστές εντός του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να καλύψουν την απαράδεκτη λεκτική γκάφα με το φερετζέ τού κατάπτυστου υπονοούμενου ότι "έχει και κάποιο δίκιο".
Ωστόσο, το ότι ακόμα και ο ίδιος ο Π.Καμμένος, η πατριωτική στάση του οποίου ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ, έχει προβεί κατά το παρελθόν στο ίδιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΛΗΝ ΣΥΝΗΘΕΣ ΛΕΚΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ αποδεικνύει ότι στην ουσία μιλάμε για ένα μη θέμα. Αντιθέτως, το συνολικό έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αιχμή του δόρατος την εξάρθρωση της διαπλεκόμενης μαφίας, δεν μπορεί να καθυστερεί. Ας σοβαρευτούν, λοιπόν, οι κυβερνητικοί εταίροι και ας προσπεράσουν το ζήτημα, προσέχοντας βέβαια να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου