Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

ΓΡΟΘΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Διαβάστε τι αποκαλύπταμε από το 2012! Πρωτοφανής αλητεία! Οι “νταβατζήδες” καλλιεργούν το παραμύθι της παραγραφής για τα εγκλήματα Παπακωνσταντίνου! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.

Άλλη μία δικαίωση για το Ολυμπία που αγωνίστηκε από την πρώτη στιγμή με νομικά και πολιτικά επιχειρήματα, όταν οι βαρόνοι των μέσων προσπαθουσαν να τον φυγαδεύσουν.

Το διακύβευμα ήταν σαφές: ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δεν παραγράφονται. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την παραπομπή του πρώην υπουργού στο Ειδικό Δικαστήριο.

Με ομόφωνη απόφαση του πενταμελούς Συμμβουλίου, κρίθηκε πως διπλή εκλογική αναμέτρηση του 2012 δεν επέφερε παραγραφή των αδικημάτων που βαραίνουν τον πρώην υπουργό Οικονομικών, αφού η Βουλή της 8ης Μαΐου συνεδρίαση μόνο για μια μέρα.

Εκτός από το δρόμο για την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αναμένεται να φέρει και νέες ανακρίσεις για την πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σχετικά: ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

Νόμος ειναι το δικιο του Εργολάβου

και δεκάδες άλλα άρθρα.

(ΠΗΓΗ: http://olympia.gr/)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Αυτές τις ημέρες που οι δικαστικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές και σμπαραλιάζουν οριστικά τα εναπομείναντα κατακάθια της παλαιοδικομματικής γάγγραινας, ομολογουμένως η Δικαιοσύνη δείχνει το "καλό" της πρόσωπο, χωρίς όμως να λείπει και η σκοτεινή της εκδοχή. Συγκεκριμένα:
α/ από τη μία έχουμε τις συγκλονιστικές και ιστορικού βεληνεκούς αποφάσεις σε σχέση με σκάνδαλα όπως το γαλαζοπράσινο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το σημιτικό με τις μίζες στα εξοπλιστικά και βεβαίως αυτό του ολετήρα Παπακωνσταντίνου, οι διασυνδέσεις των οποίων με τα μητρικά τους αποκόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) αρκούν για να στείλουν επιτέλους τους υπαιτίους της καταστροφής της χώρας στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.
β/ από την άλλη, βέβαια, έχουμε τις προφυλακίσεις τριών ακόμα βουλευτών της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής για τους οποίους, παρά την εμετική και ανθελληνική -ως νεοναζιστική- ιδεολογική τους βάση, από πουθενά δεν τεκμαίρεται οποιασδήποτε μορφής κατηγορητήριο που συνιστά αιτία προφυλάκισης (πολύ αμφιβάλλουμε αν οι..."κατηγορίες" αρκούν ακόμα και για απλή παραπομπή τους σε δίκη). Είναι πασιφανές ότι οι ανάλογες αψυχολόγητες αποφάσεις των ανακριτών πηγάζουν από πολιτικές εντολές που έχουν ως αφετηρία τους το αντιστάθισμα σε σχέση με το φιάσκο της απόδρασης Χριστόδουλου Ξηρού, την απόπειρα επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού σε σχέση με τις αποκαλύψεις των σοβαρών εγκλημάτων (ΤΤ, εξοπλιστικά κλπ., χωρίς ελπίδα βέβαια για ανάλογη επιτυχία, αφού, όχι μόνο το βεληνεκές των συγκεκριμένων εγκλημάτων δεν μπορεί να υπερσκελιστεί από κάποιο τέχνασμα τύπου "προφυλακίσεων χρυσαυγιτών", αλλά το overdose που προηγήθηκε με τις συλλήψεις και προφυλακίσεις των ηγετικών χρυσαυγίτικων στελεχών προκάλεσε ένα είδος...προπαγανδιστικής ανοσίας προς το φιλοθεάμον κοινό) αλλά και την απέλπιδα προσπάθεια αποδυνάμωσης του ακροδεξιού σχηματισμού προς όφελος της αδερφής, σαμαρικής ακροδεξιάς συμμορίας, παρ'όλο που οι στημένες συλλήψεις και ο γενικευμένος θυμός εντέλει ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ αντί αυτά να αποδυναμωθούν, με τελικό αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη αποδυνάμωση της ΝΔούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου