Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

"Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ":ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΟΥ παΣΟΚ!

Πώς "μοίρασαν" την ελληνική δημόσια περιουσία Βενιζέλος-Σόιμπλε:
Στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν όλο το παρασκήνιο της συνάντησης Βενιζέλου-Σόιμπλε πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου.
Στις 7 Ιουλίου, σε ένα κλασικό γερμανικό εστιατόριο στα περίχωρα του Βερολίνου με οικοδεσπότη τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και προσκεκλημένο τον Έλληνα ομόλογό του, Ευάγγελο Βενιζέλο, «έκλεισε» η συμφωνία... απόβασης των Γερμανών επιχειρηματιών στην Ελλάδα, η οποία προβλέπει, μεταξύ άλλων, την εκποίηση ελληνικών επιχειρήσεων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα στη γερμανική πλευρά.
Το δείπνο, το οποίο προηγήθηκε της Συνόδου των Βρυξελλών για τη «σωτηρία» της Ελλάδας και του ευρώ, θεωρείται από τους γνωρίζοντες ως το μεγαλύτερο deal της γερμανικής πλευράς με ευρωπαϊκή χώρα, και δη με χώρα που ανήκει στη Ζώνη του Ευρώ, σε μια χρονική περίοδο, μάλιστα, κατά την οποία το Βερολίνο αντιμετωπίζει με τρόμο την αλλαγή ισορροπιών στα ποσοστά των εξαγωγών του.
Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο της συμφωνίας μεταξύ Σόιμπλε και Βενιζέλου αναφέρονται σε «λεόντειο» συμφωνία της γερμανικής πλευράς, η οποία μετατρέπει –στην τελική της μορφή– την Ελλάδα σε «επαρχία»» της Γερμανίας.
Η συνάντηση του Βερολίνου και η συμφωνία που επιτεύχθηκε αιφνιδίασαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, τη γαλλική και την αμερικανική πλευρά.
Ο ήλιος στους Γερμανούς, η θάλασσα στους Αμερικανούς. Η μοιρασιά για τα βασικά αγαθά που μπορεί να «εξάγει» η Ελλάδα έχει γίνει. Οι δανειστές –πρωτίστως Ευρωπαίοι– έχουν καταλήξει στο τι ακριβώς θέλουν από την Ελλάδα ως αντάλλαγμα για τα δάνεια.
Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενδιαφέρουν τους Ευρωπαίους, κυρίως τους Γερμανούς, οι κλασικές πρώτες ύλες –πετρέλαιο και φυσικό αέριο– τους Αμερικανούς.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY: Ενώ ο Βενιζέλος χλαπάκιαζε με τα λεφτά του ελληνικού λαού ξεπούλησε μέχρι και τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας!
Η ύβρις που διέπραξαν οι εθνοπροδότες που μας κυβερνούν είναι ασύλληπτων διαστάσεων:Βγάζουν στο σφυρί τα αγαθά της φύσης, που απλόχερα χάρισε ο Θεός στην Ελλάδα!
Κι όχι μόνο αυτό,αλλά έχουν και το θράσος να μιλάνε και για "αξιοποίηση" προς...όφελος της πατρίδας!
Υπενθυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο "Ταμείο" - ΔΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΤΣΙ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΗ...ΜΑΣΑ - συμμετέχουν,εκτός των πρασινοφρουρών και η ΝΔ και το Λαος.
Με αυτή την αποκάλυψη,επιβεβαιώνεται πως οι παγκόσμιο τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους δεν ενδιαφέρονται για τα ψίχουλα (δηλαδή το ελληνικό χρέος), αλλά για το "ΨΗΤΟ": Που δεν είναι τίποτα άλλο από τον τεράστιο ορυκτό πλούτο της χώρας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου