Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Ο μακελάρης Anders Breivik "άνθρωπος της Μαντζουρίας"

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, και ακούγοντας τις δηλώσεις του Νορβηγού εκτελεστή Anders Behring Breivik, ένα πράγμα γίνεται ολοφάνερο: Ο τύπος αυτός στερείται παντελώς κάθε συναισθήματος και ειρμού, όταν αναφέρεται στις αποτρόπαιες πράξεις του.
Αυτό γεννά κάποιες εύλογες απορίες. Αν το δούμε ψυχρά, και αν εξετάσουμε το modus operandi  του, ο συλληφθείς μοιάζει να είναι ένας ψυχολογικά προγραμματισμένος υπέρ-στρατιώτης, που στάλθηκε από κάποιους προκειμένου να επιφέρει ένα μέγιστο κοινωνικό πλήγμα.
Είτε πιστέψουμε ότι εκτελεί οδηγίες, είτε πρόκειται για έναν κλασικό «μοναχικό λύκο», θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι είναι ένας στρατιώτης σε αποστολή, χωρίς όμως να ξέρουμε για λογαριασμό ποίων  έδρασε.
Η όλη ιστορία εμπεριέχει τα συστατικά του τέλειου εγκλήματος. Πρόκειται για υποδειγματική τρομοκρατική επιχείρηση, σχεδιασμένη και εκτελεσμένη έτσι ώστε να πετύχει το μέγιστο δυνατό πολιτικό αποτέλεσμα. Το φόντο της είχε ήδη προετοιμαστεί, με τη μορφή μιας ακαδημαϊκού τύπου εργασίας (το μανιφέστο των 1.500 σελίδων), μιας επαγγελματικής δουλειάς σε βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, διάφορα διαδικτυακά προφίλ, και μια σειρά από φωτογραφίες του δράστη με κάθε είδους στολή και αμφίεση. Παράλληλα, ο Breivik είναι εγγεγραμμένος μασόνος, και μέλος των Ναϊτών Ιπποτών της Νορβηγίας. Τέλος, συλλαμβάνεται  ζωντανός,  ώστε να μας πει την άποψή του! Τι πιο τέλειο απ όλα αυτά;
Το μακελειό κάθε άλλο παρά τυχαίο και παρά τυφλό ήταν. Τα θύματα είχαν επιλεγεί λόγω της φιλοπαλαιστινιακής τους ιδεολογίας, ενώ οι επιζήσαντες τραυματίες εκτελέσθηκαν εν ψυχρώ με χαριστικές βολές στο κεφάλι, κάτι που αποδεικνύει ότι  δεν πρέπει να μιλάμε για μια τυχαία τρομοκρατική επίθεση, αλλά για μια προσχεδιασμένη μαζική πολιτική δολοφονία. Αν συγκρίνουμε τη συγκεκριμένη πράξη με άλλες παρόμοιες του παρελθόντος, τότε προκύπτει ότι ήταν μια προγραμματισμένη «δουλειά», μια «αποστολή», και όχι κάτι το τυχαίο.
Οι δηλώσεις του δράστη μετά τη σύλληψή του είναι εντελώς αποστειρωμένες, μοιάζουν προβαρισμένες, και είναι στερημένες από κάθε συναίσθημα ή μεταμέλεια σε σχέση με τις δολοφονίες που έφερε σε πέρας. Όπως είπε: «Έκανα αυτό  που έπρεπε να κάνω…». Έτσι απλά,  και χωρίς μεταμέλειες.
Από την άποψη της υπεράσπισης, οι συνήγοροί του θα μπορούσαν να επικαλεστούν ότι είναι αθώος λόγω παράνοιας. Οι ένορκοι εύκολα θα μπορούσαν να πειστούν ότι πρόκειται περί παράφρονα. Όμως ο δικηγόρος του ήδη δήλωσε στα ΜΜΕ, ότι ο πελάτης του είναι ένοχος. Όλα δηλαδή μοιάζουν προσχεδιασμένα.
Μια σειρά από φωτογραφίες του δράστη μετά τη σύλληψη, τον δείχνουν σαν υπνωτισμένο. Σαν να έχει πάρει κάποιου είδους φάρμακα, άγνωστο ποια. Όσοι έχουν μελετήσει τα κάποτε απόρρητα έγγραφα της CIA (MK ULTRA program) σε σχέση με ψυχολογικές έρευνες κλπ. θα ανησυχήσουν. Ο σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν να προκαλέσει ψυχολογικά κίνητρα στο μυαλό κάποιου, που θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν αργότερα από κάποιον χειριστή, ώστε το υποκείμενο να εκτελέσει μια προσχεδιασμένη πράξη. Ακόμη και πολιτικές δολοφονίες. Αν τη δούμε απ αυτή την άποψη, η σφαγή της Νορβηγίας ταιριάζει απόλυτα με το παραπάνω σενάριο.
Το προφίλ του δράστη, μαζί με τις φωτογραφίες του, βρέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ στα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά τη σύλληψή του, και αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο. Όπως περίεργο είναι το γεγονός ότι η αστυνομία γνώριζε αμέσως το όνομά του. Πως ήξερε όμως η αστυνομία το όνομα του δράστη πριν καν τον συλλάβει;
Υπάρχουν και άλλα παράδοξα που προκύπτουν συνεχώς. Ακόμη και ψηφιακά. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως ο Anders Breivik είναι ο πραγματικός συγγραφέας  (Andrew Berwick), του μανιφέστου που δημοσιεύτηκε σε μορφή PDF και που είναι γραμμένο σε άψογα αγγλικά (και όχι νορβηγικά), και που παραπέμπει σε ακαδημαϊκή εργασία. Επιπλέον, το σήμα του «κυνηγού μαρξιστών» που φαίνεται στη στολή αμφίβιου πολεμιστή που φοράει στις ήδη διάσημες φωτογραφίες, είναι αποτέλεσμα Photoshop, άγνωστο τίνος. Και τέλος, κανένας δεν γνωρίζει από πού προήλθαν όλες αυτές οι φωτογραφίες του δράστη, και ποιος τις διοχέτευσε στα ΜΜΕ. Η πρόσφατη ιστορία μάς έχει δείξει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως με τα διάφορα βίντεο της Αλ Κάιντα κλπ. πολλά από αυτά ήταν χαλκευμένα από την CIA και άλλα τέτοια κέντρα.
Όσοι αμφιβάλλουν για τη συνομωσιολογική διάσταση της σφαγής της Νορβηγίας, καλά θα κάνουν να αντιληφτούν ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση psy-ops (επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου).
Και το χειρότερο; Αποκτήσαμε έναν αντιήρωα τύπου «Κόναν ο Βάρβαρος», της νέας ψηφιακής εποχής. Όλα δείχνουν πως ο Behring Breivik θα είναι ο νέος και άξιος διάδοχος του μακαρίτη πλέον αρχιτρομοκράτη Osama bin Laden.
Ας παρακολουθήσουμε στενά τις πολιτικές επιπτώσεις, αλλά και τη πολιτική στάση της ΕΕ και της Νορβηγίας, ειδικά απέναντι στο Ισραήλ και στη Λιβύη, τους επόμενους μήνες, και ίσως τότε να καταλάβουμε τι ακριβώς παίζεται, και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που έγινε το μακελειό της Νορβηγίας.

(ΠΗΓΗ:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: 
http://www.antinews.gr/2011/07/31/115805/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου