Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Άρθρο-παρέμβση "Ιδίος Όμμασι" για το μακελειό στη Νορβηγία: "Ξεπλένουν" την ορθολογική αντίσταση στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης με το αίμα αθώων πολιτών

Τις τελευταίες μέρες, ως μέρος ενός παγκοσμιοποιημένου τηλεοπτικού ακροατηρίου, παρακολουθούμε εμβρόντητοι τις εξελίξεις σχετικά με την αποτρόπαια εγκληματική ενέργεια ενός παράφρονα εξτρεμιστή, εξαιτίας του οποίου τουλάχιστον 78 αθώοι άνθρωποι έχασαν άδικα (και με τρόπο που παραπέμπει άμεσα σε φτηνή χολιγουντιανή ταινία splatter) τη ζωή τους. Ταυτόχρονα, όμως, παρακολουθούμε την ανάπτυξη της επιχειρηματολογίας που θέλει να προσδιορίσει τα κίνητρα του ανεκδιήγητου και αμετανόητου δράστη, παρουσιάζοντάς τον εν ολίγοις ως ακροδεξιό, φανατικό χριστιανό και αντιισλαμιστή τρομοκράτη. Ευτυχώς οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.
Πρώτα απ'όλα, υπενθυμίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα γεγονός από αυτά που θα λέγαμε ότι απαρτίζουν μία αλυσίδα γεγονότων που συντελούν στην επίτευξη της νεοταξικής στοχοθεσίας. Δεν θα εκπλαγούμε, μάλιστα, αν διαπιστωθεί ότι το γεγονός περιγράφεται και σε κάποια από τις κάρτες του περιβόητου card-game με τους Illuminati. Η συγκεκριμένη αντίληψη ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την παραδοχή του άξιου θανάτωσης δράστη ότι ανήκει στην επικρατούσα μασονική αίρεση (συγκεκριμένα παρουσιάζεται ως "Ναΐτης", μέλος δηλαδή ενός από τα πλέον γνωστά παρακλάδια της μασονίας). Από την άλλη πλευρά, στη δημοσιότητα έρχονται μέρα με τη μέρα αποσπάσματα από το 1.500 σελίδων μανιφέστο του, μέσα στο οποίο - και παρά τις γραφικές γελοιότητες πλαισίωσής του, όπως οι αυτοπροσδιορισμοί περί "σταυροφόρου" εκδικητή - εμπερικλείεται μία ομολογουμένως σωστή οπτική: τη συνειδητοποίηση της επιχειρούμενης ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Μάλιστα, εντυπωσιαζόμαστε από την τεκμηριωμένη ιστορική παρουσίαση συγκεκριμένων πτυχών της ιστορίας, παρουσίαση που σπανίως βλέπουμε να αφομοιώνεται με τόση σαφήνεια από τους ιστορικούς και ΠΟΤΕ δεν τη βλέπουμε να προβάλλεται στα λαϊκά ΜΜΕ, εκτός από τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Και όμως: η θέση της εκ νέου διαφαινόμενης ισλαμοποίησης και η ανάγκη εξάλειψης του φαινομένου (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ) πλασάρεται ταυτισμένη με την ενέργεια ενός μανιακού μακελάρη, ενός ανθρωποειδούς ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει δεκάδες αθώους πολίτες που, ακόμα κι αν στα πλαίσια της πολιτικοποιημένης στάσης τους τάσσονταν υπέρ των μειονοτήτων, εννοείται ότι έχουν κάθε δικαίωμα να το πράττουν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να βιαοπραγήσει εναντίον τους, παρά μόνο να αντεπιχειρηματολογήσει πολιτικά. 
Αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλού στρέφεται η πολιτική πεποίθηση των νεαρών αθώων θυμάτων. Όπως έγινε γνωστό από φωτογραφίες, στην κατασκήνωση υπήρχαν πανό που υποστήριζαν την ανεξαρτησία της Παλαιστίνης και τάσσονταν κατά του Ισραήλ. ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ: Το σημείο αυτό "δένει" με τις αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς για να ισοπεδώσουν τη σιωνιστική προπαγάνδα, αφού όσον αφορά τον παράφρονα Νορβηγό:
α/ μασόνος και (πραγματικός - ιδεολόγος) χριστιανός δεν μπορούν να συνυπάρξουν ως ιδιότητες: η μασονία, θέλοντας να επιβάλει το δικό της μεταφυσικό πρόταγμα, "υπερβαίνει" τις επιμέρους θρησκείες, ενώ είναι γνωστό ότι έχει πρωτίστως στοχοποιήσει τον Χριστιανισμό για ευνόητους λόγους.
β/ όχι μόνο είναι μασόνος κατά δήλωσή του (άρα εξορισμού χριστιανομάχος και κατ' επέκταση τουλάχιστον δεκτικός στην επιβολή της κυριαρχίας των μειονοτήτων εις βάρος των χριστιανών), αλλά και οι επιμέρους οργανώσεις στις οποίες είναι ενταγμένος (π.χ. English Defence League, βλ. προηγούμενη ανάρτηση) έχουν σαφώς εβραϊκή - σιωνιστική υπόσταση. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.
γ/ δεν ήταν μόνο αντιισλαμιστής και...αντιμαρξιστής (;;;;). Στρέφεται στον ίδιο βαθμό και κατά του ναζισμού, όπως αποδεικνύεται με το δικής του επινόησης έμβλημα με τη νεκροκεφαλή (βλ. χθεσινή ανάρτηση). ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία ακόμα καλοστημένη νεοταξική προπαγάνδα που, αυτή τη φορά, θέλει να ταυτίσει τις αυτονόητες ορθολογικές θέσεις περί αντίθεσης στην επικείμενη ισλαμοποίηση με ακραίες, βίαιες και εμετικές συμπεριφορές και αντιλήψεις, στην πραγματικότητα χωρίς να υπάρχει ουσιοκρατική σύνδεση μεταξύ των δύο μερών. Βεβαίως, η ενέργεια του μασονικού κατακαθιού συνδέεται ΚΑΙ με επερχόμενες πολιτικές σχετικά με τις μεταβολές στους παγκόσμιους κανόνες "ασφαλείας", πτυχή στην οποία θα επανέλθουμε με νεότερο άρθρο.

Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου