ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ΕΦΗΜΕΡΗ ΠΟΛΗ (2000)


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ''OPENLOAD''


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
------------------------------------------------------------

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [Ελληνική Ταινία]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ U2 - Gloria, Live in Dortmund, Germany, 1984 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Η Ετοιμασία της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Περί Κουρέματος και Διαγραφής Χρέους ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV 2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ] [Channel : PSY2012]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Οι τελευταίες μέρες της διαπλεκόμενης Πομπηίας: Κραυγή αγωνίας από τους εργαζομένους του Mega που αδειάζουν τα γραφεία τους - Ομαδικές απολύσες στον Πήγασο

Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους του Mega. Με ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύουν σήμερα τονίζουν πως αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης καθώς είναι απλήρωτοι για πέντε μήνες.
Παράλληλα, απευθύνουν έκκληση στην ιδιοκτησία του σταθμού να τους στηρίζει, καλώντας την κυβέρνηση να μεριμνήσει για το μέλλον τους. Η ανακοίνωση:
"Οι εργαζόμενοι του MEGA διανύουμε πλέον τον πέμπτο μήνα απλήρωτης εργασίας με βασική ευθύνη των μεγαλομετόχων-ιδιοκτητών μας. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης, ενώ ήδη θρηνούμε την απώλεια δύο συναδέλφων μας.
Καλούμε τις τράπεζες να μη δείξουν την ίδια αναλγησία και αδιαφορία με τους μετόχους μας και να μεριμνήσουν ώστε να αποδεσμεύσουν μέρος των περισσοτέρων από 30 εκατομμύρια ευρώ που παραμένουν δεσμευμένα στους λογαριασμούς της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ώστε να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις μας.
Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ενώπιον 500 εργαζομένων στοMEGA και των οικογενειών τους και να έλθει σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των τραπεζών προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας.
Καλούμε τους “μετόχους-αμέτοχους”, που τυγχάνει να είναι και τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα, να αναλογιστούν επιτέλους ότι μιλούμε για ανθρώπινες ζωές και όχι για απλά λογιστικά νούμερα.
Οι εργαζόμενοι του MEGA επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης. Περιμένουμε έστω και την ύστατη ώρα οι ιδιοκτήτες του σταθμού να αποδείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευθύνη απέναντι σε εργαζομένους που βρίσκονται με το ένα πόδι στο δρόμο".

Ο Γιάννης Καφάτος, αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής του Mega, "Κοινωνία Ώρα Mega" ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, μια φωτογραφία, από τα γραφεία που αδειάζουν...\
«Αυτή την ώρα οι συνεργάτες της Όλγας Τρέμη αδειάζουν το γραφείο της. Οι υπόλοιποι κάνουμε το ίδιο. Τα δικά μου 12 χρόνια στο Mega χώρεσαν σε μια σακούλα ζαχαροπλαστείου. (Πριν με είχε γλυκάνει) Megaμώτι μου!!!»

Νέες απολύσεις στον Πήγασο με φόντο τη δημοπρασία για τις νέες τηλεοπτικές άδειες.
Συγκεκριμένα, από τον δημοσιογραφικό όμιλο της οικογένειας Μπόμπολα απολύθηκαν την Πέμπτη 5 στελέχη των εφημερίδων «Εθνος» και «Ημερησία» τόσο από το δημοσιογραφικό, όσο και το διοικητικό δυναμικό.
Οι εν λόγω εργαζόμενοι προστέθηκαν με τον τρόπο αυτό στη μακρά λίστα απομακρύνσεων από το πάλαι ποτέ κραταιό μαγαζί, ενώ σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου περί τους δέκα συναδέλφους τους.
Η σχετική απόφαση είναι ειλημμένη, ωστόσο, καθυστέρησε υπό την πιθανότητα να υπάρξουν κινητοποιήσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο την κυκλοφορία των εβδομαδιαίων φύλλων (και δη του κυριακάτικου «Εθνους»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου