ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Two Worlds (2017)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ ORAX - Dreaming, Studio Version, 2013 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music (HD) [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Β.Λεβέντης/Ένωση Κεντρώων - Μιλώντας για τις Συντάξεις (6/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 [ Διαδυκτιακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Δ.Καζάκης - Περί Κουρέματος Καταθέσεων και Χρεοκοπίας Τραπεζών (10/2015) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 [ Διαδυκτιακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ό,τι να'ναι: Στη...Δικαισύνη, σε ανύπαρκτα "όπλα στη φαρέτρα" και σε λοιπά...ματζούνια ελπίζουν επί ματαίω κοντομηνάδες και βαρδινογιάννηδες, που ξεφτιλίστηκαν από τον διωκόμενο φοροφυγά Αλαφούζο

Για γερές σφαλιάρες αποδεικνύονται για άλλη μια φορά οι διοικήσεις του Star και του Alpha (δεν ασχολούμαστε καν με τα φληναφήματα του ήδη πτωχευμένου Mega και του ανίκανου ακόμα και για συμμετοχή στο διαγωνισμό Έψιλον). Αφού ξευτιλίστηκαν άγρια οι διοικήσεις τους, παρουσιαζόμενοι ως φτωχοί συγγενείς στο διαγωνισμό για τις τέσσερις πανελλαδικές άδειες γενικού περιεχομένου, ειδικά οι Βαρδινογιάννηδες που με δύο υποψηφιότητες ηττήθηκαν κατά κράτος προσφέροντας γελοία ποσά, τώρα μυξοκλαίγονται, στηριζόμενοι σε ανύπαρκτες ελπίδες δικαστικού χαρακτήρα και άλλων ανεδαφικών τεράτων.

Το ΣτΕ έχει ήδη αποφανθεί και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Η νομιμότητα θα τηρηθεί και θα συνεχίσουν να εκπέμπουν μόνο τα κανάλια που κατάφεραν να αποκτήσουν την απαιτούμενη άδεια. Επίσης, είναι εντυπωσιακό ότι για πρώτη φορά στα χρονικά βρέθηκε ελληνική κυβέρνηση που τόλμησε να πράξει το αυτονόητο, εισπράττοντας το ποσό-μαμούθ των 246 εκατομμυρίων, όταν όλες οι προηγούμενες ξεπουλημένες συμμορίες που παρίσταναν τις κυβερνήσεις δεν είχαν εισπράξει ούτε ευρώ τσακιστό. Όμως, η λαμπρή αυτή η διαδικασία δυστυχώς αμαυρώθηκε από μία εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη: η μία άδεια αποκτήθηκε από έναν εκ των χειρότερων αποβρασμάτων, διωκόμενο φοροφυγά, ανεκδιήγητο Αλαφούζο για το κατάπτυστο χοιροστάσιό του, προπαγανδιστικό όργανο του πιο αισχρού νεοφιλελεύθερου και μνημονιακού φονταμενταλισμού, προστάτη των απανταχού απατεώνων που κλέβοντας και φοροδιαφεύγοντας κατέστρεψαν τη χώρα. Και δεν φτάνει που όλος αυτός ο συρφετός απέκτησε την υπερπολύτιμη άδεια, την έκλεψε και μ'έναν τρόπο ταπεινωτικό, προσφέροντας το μικρότερο τελικό ποσό που δόθηκε στη δημοπρασία, πολύ μικρότερο από τις προσφορές των αποτυχημένων Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Κοντομηνά.

Είναι σίγουρο ότι από το να ανεχόμαστε την προπαγάνδα από κοπρόσκυλα τύπου πρωκτοσάλτε και μπογδανοτσογλαναρέων, σίγουρα προτιμούσαμε στις οθόνες μας τη συνέχιση του ασυγκρίτως πιο αξιοπρεπούς Alpha, ακόμα-ακόμα και του ρέποντος στην προπαγάνδα αλλά υπό ένα κάποιο πρόσχημα αντικειμενικότητας Star. Οι ιδιοκτήτες τους, όμως, παραδόθηκαν αμαχητί. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα, πλέον, έχοντας νομιμοποιήσει, ως όφειλαν, το διαγωνισμό με τη συμμετοχή τους, τώρα να κλαψουρίζουν και να ελπίζουν σε συνέχισή του. Έπαιξαν κι έχασαν.

Μία μόνο νομική διέξοδος υπάρχει: η καταδίκη του διωκόμενου φοροφυγά Αλαφούζου και η ως εκ τούτου απελευθέρωση της μίας εκ των τεσσάρων αδειών. Εφόσον τα πληρωμένα κοπρόσκυλά του έχουν ακόμα το θράσος να τσιρίζουν ακόμα και σήμερα για "διαγωνισμό-παρωδία", η νομιμότητα αξίζει μίας αξιοπρεπούς, δημοκρατικής και έντιμης αντιμετώπισης, που ως τέτοια δεν θα έρπεπε να χωράει την καφρίλα του χοιροστάσιου του Φαλήρου.

Το e-mail Κοντομηνά:
«Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Τα τηλέφωνα όλων των συναδέλφων στο σταθμό έχουν σπάσει απο το πρωί. Είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Αν δεν πάνε, δεν είναι το τέλος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αυτή την δύναμη εκπέμπουν και τα λόγια του προέδρου, κ. Δημήτρη Κοντομηνά που έστειλε πριν απο λίγο στο mail όλων μας. «Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε»!». 

Το γιαλατζί μήνυμα Star: 
"Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες προκηρύχθηκε στη βάση μιας αμφιλεγόμενης και ελλιπούς μελέτης, που αυθαίρετα περιόριζε τις προς διάθεση άδειες, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς διαβούλευση. Επιπλέον, διεξήχθη σε ένα πλαίσιο τουλάχιστον ασαφές και ιδιότυπο. Για τη συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία, δεν ελήφθησαν υπόψη σημαντικές παράμετροι, όπως η συνεπής νόμιμη λειτουργία, το υφιστάμενο προσωπικό, η ιστορία και η διαδρομή, η τεχνολογική επάρκεια αλλά και οι επενδύσεις, που είχαν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Μοναδικό κριτήριο αποτέλεσε η πλειοδοσία ανάμεσα σε υφιστάμενες επιχειρήσεις, που για να συμμετέχουν στη διαδικασία πιστοποιηθήκαν (καταθέτοντας  φορολογική, ασφαλιστική και τραπεζική ενημερότητα) και έλαβαν σχετική έγκριση από το ελληνικό δημόσιο και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, που έπρεπε να είναι συνεπείς απλώς και μόνο στην καταβολή μίας εγγυητικής επιστολής. 
Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε  προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας  και θα εξαντλήσουμε   κάθε νομική οδό στην Ελλάδα και τους Ευρωπαϊκούς  Θεσμούς,  προκειμένου να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας.
Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το γράμμα του νόμου και κάθε τυπική, νόμιμη διαδικασία και παραμένουμε εν αναμονή των σχετικών αποφάσεων. 
Το STAR συνεχίζει τη λειτουργία του, έχοντας διανύσει μια διαδρομή 23 ετών, με συνέπεια στο αρχικό όραμα δημιουργίας του, να αποτελέσει μια ηγετική επιχείρηση στην ελληνική αγορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σεβόμενη πάντοτε τους θεσμούς, τους κανόνες και την επιχειρηματική ηθική."

Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου