Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Την κοπανάνε από την ΔΗΜΑΡ οι “Ελεύθεροι πολίτες": “Εξαπατήσατε τον λαό”! / Απερρίφθη η πρόταση του παΣΟΚ για "διάλογο" που ψάχνει σωσίβιο πριν τον βέβαιο πνιγμό

Η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος των “Ελευθέρων Πολιτών” με ευθύνη απέναντι στους πολίτες που δοκιμάζονται και ειδικά εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές  ξεκαθαρίζει και κάνει σαφή τα κάτωθι:

Η σταθερή και συνεχής μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί και στηρίζει πιστά η “Δημοκρατική Αριστερά”, ως εταίρος της τρικομματικής κυβέρνησης, και η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας και τον αφανισμό ολόκληρης κοινωνικής τάξης, βρίσκουν εμάς τους “Ελεύθερους Πολίτες” κάθετα αντίθετους.

Η αναποτελεσματικότητα και η λάθος κατεύθυνση των σκληρών μέτρων λιτότητας και η κοινωνική αναλγησία είναι το τρίπτυχο που διέπει την εφαρμοσμένη πολιτική των μνημονίων και την οποία στηρίζει το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ.

Είναι σαφές ότι η στάση και η πολιτική που τηρεί και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά, βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας, με τις θέσεις και την πολιτική συμφωνία των “Ελεύθερων Πολιτών” με την “Δημοκρατική Αριστερά” και ακυρώνουν την προγραμματική συμφωνία των δύο κομμάτων.

Μετά και από τα παραπάνω, η Διοικούσα Επιτροπή των Ελευθέρων Πολιτών, δηλώνει ότι από τούδε και στο εξής δεν υφίσταται πλέον καμία πολιτική συνεργασία με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Εμείς οι Ελεύθεροι Πολίτες,


Δεν πουλάμε τις ιδέες, τις θέσεις και τις αρχές μας,


Δεν ξεπουλάμε τα όνειρα των νέων, των συνταξιούχων και της μεσαίας τάξης,


Δεν θα στερήσουμε την ελπίδα από τον ελληνικό λαό.


Θα είμαστε απέναντι σε κάθε υπονόμευση η οποία θίγει τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη.

Συνεχίζουμε τον αγώνα, με βάση τις πολιτικές μας θέσεις, με οδηγό την ιδρυτική μας διακήρυξη, σε συμπόρευση με όλους τους πολίτες, για να κάνουμε πράξη όσα οραματιζόμαστε για την  πολύπαθη πατρίδα μας.

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

Τριγμοί στη Δημοκρατική Αριστερά έπειτα από την απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος να απορρίψει τη συμμετοχή στο υπό ίδρυση Φόρουμ Διαλόγου και Συνεργασίας των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Πολιτικής Οικολογίας που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να βρει απελπισμένα σωσίβιο μέσα στο βίαιο ναυάγιό του.

Το σκεπτικό στην απόφαση της ΕΕ ήταν ότι η ΔΗΜΑΡ θα βρισκόταν μονίμως σε ανοικτό διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και όχι με μεμονωμένους πολίτες και στελέχη του ευρύτερου Σοσιαλδημοκρατικού χώρου. Επειτα από αυτή την εξέλιξη ο Νίκος Μπίστης που είχε πρωταγωνιστήσει στην πρωτοβουλία αυτή υπέβαλε την παραίτησή του από υπεύθυνος Διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ. «Μετά την απόρριψη από μέρους της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ της πρότασης για συμμετοχή του κόμματος στο υπό ίδρυση Φόρουμ Διαλόγου και Συνεργασίας των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Πολιτικής Οικολογίας, υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του υπεύθυνου Διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ» είναι η ανακοίνωση του Νίκου Μπίστη.
Σημειωτέον ότι η απόφαση αυτή της ΔΗΜΑΡ αφήνει μετέωρο το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει τα ονόματα εκείνων (σ.σ Γιάννης Μανιάτης και Χρήστος Δερβένης) που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στις συζητήσεις.

(ΠΗΓΕΣ: 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Οι εντεταλμένοι ΜΜΕτζήδες ασχολήθηκαν εκτενώς με την αποστασία των ασήμαντων καρνάβαλων από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, γι'αυτό..."δικαιολογούνται" που παρέλειψαν να διευκρινίσουν ότι (μετά το παΣΟΚ) η ΔΗΜΑΡ είναι προς το παρόν εκείνη που πραγματικά φυλλορροεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου