Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αβανταδόροι της πολιτικής συγκάλυψης εξαπατούν την ελληνική κοινωνία

(του Κ. Κυριακόπουλου)

Τρεις ειδήσεις – φωτιά, δίνουν το στίγμα της πολιτικής εκτροπής σε όλο της το μεγαλείο:
Είδηση πρώτη: Η πολιτική εξουσία, επιστρατεύει τους εισαγγελείς για να αποτρέψει το κύμα ξεσηκωμού της μαθητικής και φοιτητικής νεολαίας, που αντιστέκεται με τον τρόπο της στο τυφλό σχολείο της ντροπής, ενός σχολείου που καλείται μεθοδευμένα και κατευθυνόμενα, να διαμορφώσει την κοινωνία του δοκιμαστικό σωλήνα της Bilderbeg, μέσα στην επόμενη εικοσαετία.
Πως αντιδρούν οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» μπροστά σ αυτή την κορυφαία αντεθνική πρόκληση???
Προσπερνούν τα ανύπαρκτα βιβλία…
Κλωτσάνε κάτω από το χαλί την τσαλαπατημένη αξιοπρέπεια…
Αντιπαρέρχονται την τραβεστί και κατευθυνόμενη αφυδατωμένη από ουσία και ταυτότητα γνώση…
Και ξορκίζουν τη νεολαία που επιχειρεί να αντισταθεί.
Υποτίθεται πως παλεύουν για «ανοικτό σχολείο». Για ένα ανοικτό σχολείο σκοταδισμού και ουσιαστικής ακαδημαϊκής απαξίωσης.
Πρόκειται για όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν το «σύγχρονο σχολείο» σαν ένα σύνολο από ντουβάρια και καγκελόπορτες, χωρίς μαθητές, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς ταυτότητα, χωρίς νεολαία με όνειρα πάνω στην οποία η Ελληνική κοινωνία οφείλει να κάνει την πλέον ουσιαστική και φιλόδοξη επένδυση.
Είδηση δεύτερη: Ενώ με πολιτική απόφαση οι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα υποχρεώνονται στο δουλικό καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, θα είναι ταυτόχρονα και αναγκασμένοι, να προσυπογράψουν «συναινώντας» εγγράφως την καταδίκη τους, προκειμένου να αποφύγει στο μέλλον το Ελληνικό δημόσιο τις τυχόν νομικές προσφυγές.
Με άλλα λόγια αναβιώνει και τυπικά το καθεστώς του Μανιαδάκη, του γνωστού ύπαρχου της Μεταξικής δικτατορίας, που ταύτισε το όνομά του με τη βαρβαρότητα, τη δολιότητα των μεθόδων, και την εκμαίευση ατιμωτικών υπογραφών.
Πως αντιδρούν οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» σ αυτή την ατιμωτική και κατάπτυστη μεθόδευση???...
Σιωπώντας… Άρα στηρίζοντας.
Στηρίζοντας άθλιες πολιτικές μεθοδεύσεις, ενός συστήματος πολιτικής εκτροπής, χρησιμοποιώντας απλά επικοινωνιακές φανφάρες αποκλειστικά και μόνο για το επικοινωνιακό πρωτόκολλο, και δεν κάνουν τίποτε για να τις ανακόψουν στην πράξη.
Πρόκειται για όλους αυτούς που επιχειρούν να εκμαιεύσουν τη συγκατάθεση της Ελληνικής κοινωνίας, για να τη διατηρήσουν αλυσοδεμένη με τους ίδιους μηχανισμούς εξουσίας, χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία τσακίσματος συνειδήσεων, και επιδιώκουν να τα παραλάβουν αλώβητα ως σκυτάλη εξουσίας από την έκπτωτη κυβέρνηση του πολιτικού και εθνικού δοσιλογισμού.
Είδηση Τρίτη: Το αφορολόγητο όριο μειώνεται στο ετήσιο εισόδημα των 5.000 ευρώ!!! Πράγμα που σημαίνει ότι:
Εισπράττεις 350 ευρώ το μήνα??? Φορολογείσαι… Για να σωθεί η πατρίς!!!
Εισπράττεις 11 ευρώ την ημέρα??? Μ αυτά θα φας, θα πιείς, θα ντυθείς, θα ζεσταθείς, θα πληρώσεις νοίκι, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και φυσικά θα φορολογηθείς… Για να σωθεί η πατρίς!!!
Μ' άλλα λόγια η σωτηρία αυτής της ρημάδας της «πατρίς», απαιτεί θυσία στο βωμό της το αίμα, τον πόνο και τη δυστυχία του δυστυχισμένου συμπολίτη μας, που πρέπει τα 11 ευρώ του ( αν καταφέρει να τα εξασφαλίσει για τον επιούσιο), να τα θυσιάσει κι αυτά στο ταμείο των νταβατζήδων για τα γραμμάτια που υπέγραψε ο Jeffrey και η παρέα του.
Πως αντιδρούν όμως οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» στις μεθοδεύσεις της νομοθετημένης παγίωσης της απόλυτης κοινωνικής δυστυχίας???
Δημαγωγώντας εκ του ασφαλούς.
Και το ξέρουν καλά πως αυτή η δημαγωγία είναι χωρίς αποτέλεσμα, αφού απέναντί τους έχουν μια κυβέρνηση πλήρως παραδομένη στους «δαίμονες» που μόνη της επικαλέστηκε και ορκίστηκε να προσκυνά.
Πρόκειται για μια υστερόβουλη δημαγωγία.
Όχι μόνο γιατί ξέρουν καλά πως είναι χωρίς αποτέλεσμα, αλλά κυρίως γιατί προσβλέπουν η ήδη έκπτωτη κυβέρνηση να τους παραδώσει «στο πιάτο» έτοιμο ένα καθεστώς νόμων και νομοθετημάτων πολυσύνθετο και μη αναστρέψιμο, και μια κοινωνία απόλυτα εξαθλιωμένη, για να συνεχίσουν το έργο τους από εκεί που θα σταματήσουν οι άλλοι.
Ας βγάλουμε τώρα και τα συμπεράσματά μας…
Να γιατί κανείς από δαύτους δε μιλά για την ανάγκη οργανωμένου, συντονισμένου και καθολικού κοινωνικού ξεσηκωμού.
Δε μιλούν… γιατί δε τον θέλουν.
Δε μιλούν… γιατί δε θέλουν μια κοινωνία χειραφετημένη και με αξιοπρέπεια να αγωνίζεται για τα δίκαια της και τη ζωή της.
Δε μιλούν… γιατί δε θέλουν μια διαφορετική μοίρα για τη νεολαία μας και την κοινωνία μας, από αυτή που οικοδομούν οι πράσινοι αχυράνθρωποι της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Δε μιλούν… γιατί θέλουν αυτή η κοινωνία και αυτή η νεολαία να παραμείνουν υποταγμένες, καθηλωμένες και παροπλισμένες αγωνιστικά, ακριβώς για να μπορούν να είναι και χειραγωγούμενες στο σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που έχει «συνέχεια» και στη μετά ΠΑΣΟΚ εποχή.
Δείτε τη δόλια στάση τόσο των ΜΜΕ όσο και των υποτιθέμενα «ελεύθερων» φωνών και ιστοσελίδων του διαδικτύου.
Θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα «αντιπολιτευτικά» ευφυολογήματα να κυκλοφορούν…
Θα διαβάσετε «αναλύσεις επί αναλύσεων» για την πράσινη πολιτική φαυλοκρατία…
Θα βρεθείτε «μούρη με μούρη» με τρανταχτές και εντυπωσιακές αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία των φαύλων και υποταγμένων αχυρανθρώπων…
Θα διαβάσετε «καυστικές ομορφιές» που «κατακεραυνώνουν» το πολιτικό σύστημα και τις πολιτικές του αποφάσεις…
Υπάρχουν όμως τρία πράγματα που δε θα συναντήσετε σ αυτή την δόλια ομερτά της πολιτικής φλυαρολογίας… και αυτά είναι:
Πολιτική πρόταση ουσιαστικής διεξόδου με σκοπό τη δρομολόγηση μιας πραγματικά διαφορετικής πολιτικής που θα βάλει τον τόπο σε μια άλλη πορεία…
Την ανάγκη διαμόρφωσης συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδίου πολιτικής ανατροπής των αχυρανθρώπων με την κοινωνία πρωταγωνιστή και καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων…
Τη σαφή οριοθέτηση ενός προγράμματος πολιτικών και θεσμικών αλλαγών άμεσης προτεραιότητας, που θα ανακόψουν οριστικά την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών που έχουν σαφές ονοματεπώνυμο, και δε θα αρκούνται απλά στην αντικατάσταση του πολιτικού προσωπικού προκειμένου κάποιοι άλλοι να συνεχίσουν το «θεάρεστο» έργο που έφερε την κοινωνία μας στο όριο της απόγνωσης και της καταστροφής.
Και ο λόγος που δε θ ακούσετε τίποτε απ όλα τούτα, ο λόγος που δε θα δείτε άρθρα ανάλογου προσανατολισμού να δημοσιεύονται, ο λόγος που θα δείτε σχόλια να αφανίζονται, είναι γιατί όλοι αυτοί οι νεόκοποι της «αντιπολίτευσης» και της πολιτικής επικοινωνίας, αντιπαλεύουν πολιτικούς με ονοματεπώνυμο και όχι τις πολιτικές με ονοματεπώνυμο, οι οποίες εξέθρεψαν τους πολιτικούς και τις πολιτικές της καταστροφής μας.
Η κοινωνία ωστόσο οφείλει να συνειδητοποιήσει πως σ ένα περιβάλλον με βοθρολύματα, ένα σκουλήκι θα σκοτώνεις δέκα καινούρια θα γεννιούνται από τις σάρκες του.
Ο μόνος δρόμος λοιπόν για να ξεμπερδέψεις οριστικά με τα σκουλήκια, είναι να καταργήσεις το περιβάλλον με τα βοθρολύματα.
Και στην πολιτική αν δεν τροποποιήσεις δραστικά το πολιτικό περιβάλλον και τις κυρίαρχες πολιτικές που το αφορούν, τότε τα πολιτικά σκουλήκια δε θα εκλείψουν. Ούτε οι δοσίλογοι. Ούτε οι αχυράνθρωποι. Ούτε φυσικά και οι ντροπιαστικές, οι αντεθνικές και οι αντικοινωνικές επιλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου