//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Outpost (2023) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Survivor - Jackie Don't Go / Studio Version / 1983 



ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Bruce Springsteen - I'm Goin' Down / Studio Version / 1984 ]




ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

παΣΟΚ - Νέο σύμβολο, Νέα διακήρυξη

Με την φράση «δεν πιστεύω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ΠΑΣΟΚ», έκλεισε τις εργασίες στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κινήματος και πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων Γ.Α.Παπανδρέου. Το συνέδριο-αστραπή, πραγματοποιήθηκε χθες στο GOLDEN ΜALL, παρουσία γνωστών προσωπικοτήτων από τον χώρο των σοσιαλιστών και της showbiz, ενώ χορηγός του συνεδρίου ήταν η γνωστή για τις σοσιαλιστικές της καταβολές μάρκα ρούχων FRADA.
Την αυλαία του συνεδρίου άνοιξαν –πραγματοποιώντας την τελευταίας τους συναυλία, οι Πυξ Λαξ, ενώ σοσιαλιστικό χαιρετισμό απηύθυναν ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Μανώλης Ολισαντέμπε και ο Πάσχος Μανδραβέλης. Μετα το πέρας της εκδήλωσης, εν μέσω μεγάλων πανηγυρισμών, παρουσιάστηκε το νέο σύμβολο του κινήματος. Επίσης μοιράστηκε το κείμενο της καινούργιας διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ και το βιβλίο "Η κατήχηση του επαναστάτη" του Σεργκέι Νετσάγιεφ.
Η Ελληνοφρένεια παρουσιάζει κατ΄αποκλειστικότητα ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης.

Διακήρυξη Βασικών Αρχών και Στόχων του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος
26 Σεπτεμβρίου 2011
Διακήρυξη
Τριάντα εφτά χρόνια μετά την ιδρυση του το 1974, τριάντα χρόνια μετά την πρώτη μεγάλη εκλογική του νίκη, νίκη της αλλαγής,το 1981, εφτά χρόνια μετά απο την κατάκτηση του Euro και  ενάμιση χρόνο απο την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στις ντόπιες και ξένες οικονομικές ελίτ, το ΠΑΣΟΚ καλείται να δώσει και πάλι το ιδεολογικό,κοινωνικό και πολιτικό του στίγμα. Καλείται να χαράξει τη νέα του στρατηγική. Μέσα στις σημερινές διεθνείς και ευρωπαϊκές συνθήκες η Ελλάδα χρειάζεται το νέο της πρόταγμα, μια νέα εθνική στρατηγική που να διασφαλίζει συμμετοχή και προοπτική για τον κάθε Έλληνα και Ξένο επιχειρηματία.
Το ΠΑΣΟΚ αναζητεί νέα ταυτότητα. Τα διδάγματα της ιστορικής του διαδρομής,το νήμα της αυθεντικής του σχέσης με τον Ελληνικό Λαό αποτελούν την παρακαταθήκη και συνεχίζουν στο σήμερα να εμπνέουν και να συνδιαμορφώνουν το κίνημα.
«Εμείς βάψαμε τον ήλιο πράσινο…»
Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε πριν απο τριάντα εφτά χρόνια ως ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα. Ένα κίνημα που τα είχε όλα: πατριωτισμό, σοσιαλισμό, φαντασία, ευαισθησία, αισθητική. Ένα κίνημα των «μη προνομιούχων». Ένα κίνημα κοινωνικής δικαιοσύνης και απελευθέρωσης.Ένα κίνημα που έδινε φωνή,σ΄όσους δεν είχαν φωνή.
Το ΠΑΣΟΚ έθεσε από την πρώτη του στιγμή, με τη Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, τις βασικές αρχές και τους στόχους του: την εθνική ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική απελευθέρωση, τον σεβασμό των δημοκρατικών διαδικασιών και άλλες τέτοιες φράσεις που περιέχουν τις λέξεις ελευθερία, κοινωνία, σεβασμός, δικαίωμα, ισότητα, λαός.
Αυτή η παρακαταθήκη συνεχίζει να μας εμπνέει και σήμερα αλλά οι «καιροί» μας αναγκάζουν να εκανακαθορίσουμε τις αρχές,τις αξίες και τους στόχους του κινήματος.
Το ΠΑΣΟΚ της εποχής μας.
Σήμερα,μέσα στις συνθήκες της κρίσης του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και της ελληνικής κρίσης, το ΠΑΣΟΚ ανασυγκροτείται και ξεκινά την νέα του πορεία με στόχο την σωτηρία των Ελληνικών αλλά και των ξένων τραπεζικών ιδρυμάτων και συμφερόντων.
*Κάτω το Κράτος
«Το κράτος είναι το πιο ψυχρό απ΄ όλα τα ψυχρά τέρατα» Νίτσε
 Έχει γίνει συνείδηση στο λαό μετά απο την εμπειρία της μεταπολίτευσης,  πως το κράτος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας καταπιεστικός μηχανισμός, μια μαφία που εξαπατά το λαό, ληστεύει το λαϊκά εισοδήματα και νεκρώνει κάθε δημιουργικό-παραγωγικό κύτταρο της κοινωνίας μας εξαιτίας του δημόσιου τομέα. Γι αυτούς και γι άλλους λόγους –που σίγουρα θα υπάρχουν, το κράτος πρέπει να καταστραφεί. Στο εδώ και στο τώρα. Γι'αυτό και το νέο πρόταγμα του ΠΑΣΟΚ είναι η καταστροφή των δημόσιων υπηρεσιών. Η μείωση των δημόσιων υπαλλήλων, μέχρι την τελική νίκη.
*Κάτω η Μισθωτή Σκλαβιά
«Μην μιλάς για ελευθερία, η δουλειά είναι δουλεία»
Το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο, το δικαίωμα στη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες και το ΠΑΣΟΚ θα κάνει τα πάντα για να τις διασφαλίσει. Γι' αυτό τον λόγο απ'την πρώτη μέρα που αναλάβαμε φέραμε την επανάσταση στις εργασιακές σχέσεις. Δώσαμε την ευκαιρία σ΄όλους τους καταπιεσμένους εργαζόμενους να σπασουν τα δεσμά τους: το όνειρο κάθε εργαζόμενου –να ζει ελεύθερος και να μην είναι σκλάβος των αφεντικών, τώρα, γίνεται πραγματικότητα.
Γιατί θέλουμε ζωή, όχι επιβίωση. 
*Κάτω τα Σχολεία, οι Εκπαιδευτικοί και τα Βιβλία
Απο την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, θέσαμε σε λειτουργία ένα γιγαντιαίο σχέδιο αναμόρφωσης της παιδείας σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινήσαμε με τις συγχωνεύσεις των σχολείων, σ'όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας. Στόχος μας, να δώσουμε ένα τέλος στην θλιβερή εικόνα των ολιγομελών τμημάτων, να δώσουμε ένα τέλος στη μοναξιά που βιώνε για δεκαετίες ο έλληνας μαθητής. Και το καταφέραμε. Κάναμε επιτέλους πράξη την ανάγκη του μαθητή για επικοινωνία. Καταφέραμε να φέρουμε κοντά τους έλληνες μαθητές και να εφαρμόσουμε το διαχρονικό αίτημα της μαθητικής κοινότητας «όλοι μαζί χωράμε». Καταργήσαμε περίπου 1.200 σχολεία και ο αγώνας συνεχίζεται.
Στο ζήτημα των βιβλίων δουλέψαμε σκληρά. Βασική μας θέση: Η γνώση δεν βρίσκεται στα βιβλία, αλλά στις χαρές της ζωής. Στο παιχνίδι, στην επαφή, στον δρόμο. Απαλλάξαμε τους μαθητές απο το βαρύ φορτίο,την σχολική τσάντα. Επενδύσαμε και επενδύουμε στον Έλληνα μαθητή. Με θάρρος και σιγουριά τον κοιτάξαμε στα μάτια και του είπαμε: «Είσαι τούβλο.Τούβλο.Πάνω σου θα χτιστεί μια Ελλάδα δυνατή».
Δεν μείναμε όμως εκεί. Με αποφασιστικότητα προχωρήσαμε και στις αλλαγές στα ανώτατα ιδρύματα. Δώσαμε τον λόγο στους φοιτητές. «Ακούσαμε» τις ανάγκες των νέων. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες τους. Καταργήσαμε τα κατεστημένα συμφέροντα μια χρεοκοπημένης εποχής που ακούν στο όνομα «δημόσια» και «δωρεάν παιδεία». Φέραμε επιτέλους την Ασφάλεια στο Ελληνικό πανεπιστήμιο... και δώσαμε όραμα και προοπτική στον Έλληνα φοιτητή. 
*Έχουμε Συμμάχους -  Έχουμε σχέδιο
Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής είναι συνεπώς ένα κίνημα με βαθειές και σαθρές κοινωνικές και ιδεολογικές ρίζες. Ακόμα και η παραδοχή, αυτής της αλήθειας απ το κίνημα, το καθιστά ακόμα πιο ΠΑΣΟΚ.
Ένα κίνημα που εκράζει πάντοτε ένα λόγο εθνικά υπερήφανο, κοινωνικά αναίσθητο και ριζοσπαστικό.
Σ΄αυτή την προσπάθεια, της οικοδόμησης της νέας Ελλάδας, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο του. Έχει συμμάχους:
την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα,
το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,
τις Γερμνανικές τράπεζες,
τις Γαλλικές τράπεζες,
τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό,
τις Ελληνικές Τράπεζες
και τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

«Όλα είναι δρόμος»
Με αυτό το ανανεωμένο ιδεολογικό και αντικοινωνικό στίγμα,
Με πλήρη συνείδηση της εποχής και της ιστορίας,
Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής προσφέρει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες, την μοναδική ευκαιρία, την μοναδική εμπειρία του δρόμου.

Μια ζωή βγαλμένη απο ταινία...
Μια ζωή που έχει τραγουδηθεί...
Μια ζωή που αξίζουν όλοι οι Έλληνες...

ΠΑΣΟΚ
Όλοι στους δρόμους

(ΠΗΓΗ: http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=863)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου