Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Προδοσία στον Καραμανλή! Η μεταλλαγμένη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ φτιάχνουν τον πρασινομπλέ ήλιο της σήψης και της παρακμής

Απίστευτη αθλιότητα στον πατριώτη Κώστα Καραμανλή που έπεσε από το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για να ξεπουληθεί η χώρα – χωρίς αντιστάσεις – στα Μνημόνια!!! Ο Μητσοτάκης έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Καραμανλισμό και την πατρίδα, ξέπλυνε το βρομερό ΠΑΣΟΚ! Ξέπλυνε το ΠΑΣΟΚ και τους νταβατζήδες που πολεμούσαν για χρόνια τον Κώστα Καραμανλή για να παραδώσουν την Ελλάδα στους δανειστές και τις ξένες Τράπεζες! Στην υποδούλωση για 100 χρόνια! 

Διαβάστε τη διαρροή του Μητσοτάκη για να δικαιολογήσει την παρουσία του και τα λεγόμενά του στο Συνέδριο των υπόδικων και καταδικασμένων για σκάνδαλα:
«Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν εμπεριείχε μόνο το στοιχείο της πολιτικής αβρότητας που υπάρχει με την επικεφαλής της, Φώφη Γεννηματά.
Στόχος του προέδρου της ΝΔ, που δεν θέλησε να εκπροσωπηθεί, ως είθισται από κάποιο στέλεχος του κόμματός του, αλλά παρέστη ο ίδιος, ήταν να στείλει ένα σαφές μήνυμα συναντίληψης των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου, με επίκεντρο το αντικυβερνητικό μέτωπο που συγκροτείται απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως σημείωνε στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη​ στο newpost.gr, o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θεωρεί ότι «τις δυνάμεις της λογικής τις ενώνουν κοινές αρχές και αξίες απέναντι στον αυταρχισμό του ΣΥΡΙΖΑ».
Η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΔΗ.ΣΥΜ. ήρθε λίγες μέρες μετά την πόρτα που έκλεισε και μάλιστα πάνω στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα, η κα Γεννηματά με σκληρή γλώσσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Άλλωστε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν δεξαμενή τόσο για τη ΝΔ, όσο και για το ΠΑΣΟΚ.
Η μεν οδός Πειραιώς θέλει να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους που πήγαν στον κ. Τσίπρα γιατί είχαν απογοητευτεί από χειρισμούς της κυβέρνησης Σαμαρά, π.χ. στον ΕΝΦΙΑ και είδαν τις προσδοκίες τους να καταρρέουν από τα ψέματα του πρωθυπουργού, η δε Χαριλάου Τρικούπη να επαναπατρίσει τους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που είδαν την Κουμουνδούρου σα σημαία ευκαιρίας.
Στο στόχαστρο του κ. Μηστοτάκη δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι και η επόμενη μέρα. Όλες οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ θα είναι με τεράστια διαφορά, το πρώτο κόμμα και η αυτοδυναμία παραμένει ζητούμενο. Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο θα πρέπει να αναζητηθεί και κυβερνητικός εταίρος, με την κα Γεννηματά, να συζητείται όλο και πιο συχνά στα γαλάζια πηγαδάκια.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, πάντως είχε παραστεί και στο συνέδριο του Ποταμιού πέρυσι. Βεβαίως το τι θα γίνει μετά τις εκλογές, θα εξαρτηθεί από τις ισορροπίες που θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα της κάλπης. Τότε θα τεθούν σε πραγματική βάση και οι όποιες συζητήσεις για κυβερνητική συνεργασία.»

Για αυτό πήγε ο Μητσοτάκης στο συνέδριο των ολετήρων της χώρας – Για να ακούσει και να χαρεί με τις ύβρεις κατά του πατριώτη Κώστα Καραμανλή! Το κόμμα του δεν θα βγάλει καμία ανακοίνωση για τις ύβρεις του Παπανδρέου; Έτσι για το ξεκάρφωμα… Ξεφτίλα!

Το όραμα του για «μια παράταξη που θα σαλπίσει ξανά την πρόοδο στη χώρα», παρουσίασε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
->> Τι όραμα μπορεί να έχει ο εθνικός εγκληματίας που πούλησε την Ελλάδα στις Γερμανικές Τράπεζες;
«Οραματίζομαι μία Παράταξη που θα σαλπίσει ξανά την πρόοδο στη χώρα και θα επιβάλλει αδιαπραγμάτευτες προοδευτικές αλλαγές σε οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία. Οραματίζομαι να χτίσουμε μαζί την νέα παράταξη της σύγχρονης αριστεράς», είπε ο κ. Παπανδρέου και αφού παρατήρησε ότι κανείς δεν μπορεί μόνος του να φέρει αυτό το έργο εις πέρας, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει πολιτική συναίνεση, λέγοντας:
«Με στοιχειώδη πολιτική συναίνεση το 2010, όταν η Ελλάδα βρέθηκε σε κατάσταση οικονομικού πολέμου, ή έστω τον Οκτώβριο του 2011 με τη Συμφωνία των Βρυξελλών και το δημοψήφισμα, η Ελλάδα σήμερα θα είχε περάσει προ πολλού τον κάβο. Οι Έλληνες θα είχαν γλυτώσει πολλά. Χρόνια σε χάσιμο χρόνου. Δισεκατομμύρια σε επιβαρύνσεις.
Και σήμερα μαθαίνουμε από τον Ρέγκλινγκ ότι η δήθεν διαπραγμάτευση του 2015 κόστισε τον ελληνικό λαό άλλα 100 δισ. Απαιτείται λοιπόν εθνική συνεννόηση και συναίνεση. Προσοχή, όμως. Συναίνεση για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Όχι συναίνεση για να μείνουμε στα ίδια. Όχι για να γυρίσουμε πίσω. Ούτε για να μοιράσουμε καρέκλες».
Δεν θα γίνουμε κομπάρσοι του δεξιού νεοφιλελευθερισμού, ούτε στους αριστερούς ψάλτες του καραμανλισμού και της χρεοκοπίας, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου. Επισήμανε πως «οι καθαρές κουβέντες από τώρα θα στείλουν καθαρό μήνυμα σε όσους γλυκοκοιτάζουν το χώρο μας» και πρότεινε:
-Πρώτον, καμία απολύτως θέση ευθύνης στο Δημόσιο μέσω κομματικής επετηρίδας. Ανοιχτή σε όλους προκήρυξη θέσεων και επιλογή υποψηφίων βάσει πραγματικών προσόντων και εμπειρίας.
-Δεύτερον, κανένας εκπρόσωπος της νοοτροπίας που χρεοκόπησε την Ελλάδα στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2020. Υπάρχουν δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες που μπορούν να συμβολίσουν στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα την Ελλάδα που θέλουμε.
-Τρίτον, ουδεμία υποχώρηση σε θέματα ηθικής και σεβασμού του δημοσίου χρήματος. Ανένδοτος αγώνας ενάντια στη μεγαλοφοροδιαφυγή. Καμία ανοχή στο λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων. Μαχαίρι στο μαύρο πολιτικό χρήμα με νέο εκλογικό νόμο που σπάει τις αχανείς εκλογικές περιφέρειες.
Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ευχήθηκε, επίσης στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη για τον οποίο είπε ότι τον θέλει «συνοδοιπόρο στη μάχη για τη μεταπελατειακή Ελλάδα».
Ο κ. Παπανδρέου υπεραμύνθηκε των επιλογών του ως πρωθυπουργός και τόνισε ότι στις αποφάσεις που πήρε δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου