//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Λάβρος Α.Τσίπρας κατά της σαμαρικής τσογλαναρίας: «Κάνατε τη Βουλή πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών»

Αποδομώντας ένα - ένα τα "επιχειρήματα" της συμμορίας που παριστάνει την κυβέρνηση για το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η μεθόδευση αυτή δείχνει μόνο το φόβο μπροστά στο λαό.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου πρωτοφανή αντιδημοκρατική συμπεριφορά στα 40 χρόνια δημοκρατικού κοινοβουλευτικού βίου, με απαξίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, παράκαμψη του κοινοβουλίου και αυταρχισμό.


Οι επιστρατεύσεις και τα "δωράκια"
"Σε 4 χρόνια έχετε κάνει όσες επιστρατεύσεις δεν είχαν γίνει από το 1974 έως το 2012", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, υπενθυμίζοντας ότι όταν ο Α. Σαμαράς ήταν στην αντιπολίτευση χαρακτήριζε τις επιστρατεύσεις "χουντικές μεθοδεύσεις".
Αναφέρθηκε επίσης στις 24 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τις οποίες η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε πρακτική για να περνάει τις μνημονιακές επιταγές.
Όπως είπε, η κυβέρνηση απαξιώνει τον ίδιο τον βουλευτή καθώς η εκπρόθεσμη κατάθεση άσχετων τροπολογιών σε νομοσχέδια έχει γίνει κανόνας, και οι βουλευτές καλούνται να επικυρώσουν με τη διαδικασία του "ψεκάστε-ψηφίστε-τελειώσατε".
"Έγιναν καθεστώς τα δωράκια σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα" είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος και πρόσφατη παρέμβαση του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλάμανη.
Επέκρινε, δε, για άλλη μια φορά τον Α. Σαμαρά ο οποίος "δυο χρόνια τώρα δεν έχει βρει ούτε μια μέρα, ούτε μισή ώρα να έρθει στη Βουλή να απαντήσει σε ερωτήσεις των αρχηγών των κομμάτων", υπογραμμίζοντας ότι η πρακτική αυτή απαξιώνει τον ίδιο των πρωθυπουργό, αποδεικνύοντας ποια είναι η αντίληψή του – αλλά και της κυβέρνησής του - για τον κοινοβουλευτισμό και το δημοκρατικό διάλογο, ενώ πληγώνει τη δημοκρατία και δίνει άλλοθι στην ακροδεξιά, στους εχθρούς της δημοκρατίας.

"Βουλή – πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών"
Επικαλούμενος τις 160 δικογαφίες που μπήκαν στο συρτάφι, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιθυμεί ένα κοινοβούλιο – πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών, με στόχο την ασυλία πρώην υπουργών αλλά και στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ.
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι και με το πολυνομοσχέδιο-σκούπα η κυβέρνηση αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων. "Όπως νομοθετείτε για επιχειρηματικά συμφέροντα, νομοθετείτε και για τους εαυτούς σας" είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις προωθούμενες ρυθμίσεις για το πόθεν έσχες.
Προειδοποίησε, πάντως, ότι δε θα ξεφύγει κανείς με τέτοιες μεθοδεύσεις.

Η κυβέρνηση αγαπάει τους ενστόλους, αλλά περισσότερο αγαπάει τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ
Επισημαίνοντας ότι το πολυνομοσχέδιο επιχειρεί τη διάλυση και των τελευταίων υπολειμμάτων του κοινωνικού κράτους, ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα επικουρικά ταμεία των ενστόλων, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση χτυπάει έναν κλάδο που παρά τις απώλειες από το PSI κατόρθωσε να κρατήσει όρθια τα αποθεματικά των ταμείων του, και τώρα τους τα αρπάζει.
"Αλήθεια τι απέγινε η αγάπη και η έγνοια του ίδιου του πρωθυπουργού για τους αστυνομικούς" διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι η αληθινή αγάπη Σαμαρά και κυβέρνησης είναι προς τους ιδιοκτήτες χρεωκοπημένων ΜΜΕ. Χαρακτήρισε θράσος την ένταξη φωτογραφικής τροπολογίας για τους βαρόνους των ΜΜΕ, σε νομοσχέδιο για δωρεάν σε νοσοκομείο. "Αντί για δωρεά σε νοσοκομείο, μας αποκαλύψατε τη δωρεά στη διαπλοκή", είπε ο Αλ. Τσίπρας, προσθέτοντας "Οι μάγκες της διαπλοκής και χρωστάνε και δάνεια παίρνουν.... Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα σε αυτή τη χώρα; Στην υγεία των κορόιδων".
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ειδική αναφορά στη στήριξη των ΜΜΕ στην μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά. "Προσπαθουν να κάνουν το μαύρο άσπρο, να μετατρέψουν την κόλαση του λαού σε success story" είπε, τονίζοντας ότι "αυτή τη στήριξη ο κ. Σαμαράς την ανταποδίδει, με το αζημίωτο, γιατί έρχονται και πάλι εκλογές".
Δεσμεύθηκε πάντως ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση είναι να ξηλώσει "αυτό το άθλιο καθεστώς διαπλοκής της πολιτικής εξουσίας με την οικονομική ολιγαρχία την ώρα ο λαός υποφέρει και η μεσαία τάξη διαλύεται".

"Φόρος αίσχος" ο ΕΝΦΙΑ
Σε ό,τι αφορά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσηκώσει η φορολογική αφαίμαξη μέσω ΕΝΦΙΑ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο για "φόρο αίσχος" που βάζει στον ίδιο παρονομαστή πλούσιους και φτωχούς, άνεργους κι εργαζόμενους.
Σχολιάζοντας τη δήλωση Χαρδούβελη ότι έγιναν και λάθη στον ΕΝΦΙΑ, έκανε λόγο για συγκεκριμένες επιλογές της κυβέρνησης και όχι για λάθη. "Οκταπλασιάστηκε, πολλαπλασιάστηκε η αναλγησία σας και η βιαιότητα επιλογών της τρόικας, που υλοποιείτε", είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η ακίνητη περιουσία των off shore επιχειρήσεων, στην εκκωφαντική κυβερνητική σιωπή για τη λίστα Λαγκάρντ, την ώρα που η κυβέρνηση "ξεζουμίζει τους μεροκαματιάρηδες και τους βιοπαλαιστές".
Επανέλαβε, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευθεί για επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ, προστασία της πρώτης κατοικίας από κατασχέσεις, και πλήρη αναθεώρηση του καθεστώτος του ειδικού φόρου ακίνητης περιουσίας για να περιλαμβάνει το μεγάλο πλούτο. 
"Η κυβέρνησή σας φτάνει στο τέλος. Όσο κι αν ξηλώσετε το πουλόβερ της δημοκρατίας και των μεταπολιτευτικών κατακτήσεων, δε θα συνεχίσετε για πολύ. Η κυβέρνηση της Αριστεράς με τον προοδευτικό κόσμο είναι η μόνη ελπίδα και λύση για τον τόπο και θα είναι πραγματικότητα είτε το θέλετε είτε όχι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα" κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας.

(ΠΗΓΗ: http://www.left.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου