Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΑΛΜΑ: Η πολιτική διαπλοκή του "πέτσινου καθηγητή" υφ. Υγείας με τον εμπλεκόμενο στην απαγωγή Παναγόπουλου Γ. Τροομπούκη

Η υπόθεση Σαλμά και ο φάκελος που ανοίξαμε με τον "χαϊδεμένο" φίλο του φυλακισμένου για συμμετοχή στο κύκλωμα της απαγωγής Παναγόπουλου, υπεργολάβο του Μπόμπολα Γ.Τρομπούκη (αυτά θα τα συζητήσουμε άλλη στιγμή), αποτελεί γραφίδα απόδειξης για το βρώμικο σύστημα πολιτικής διαπλοκής που κατέστρεψε την Ελλάδα, μείωσε την εθνική προκοπή, τελμάτωσε τη χώρα και την ξαναπήγε στην επώδυνη σκλαβιά μιας νέας Ευρωπαικής "Τουρκοκρατίας".
Ένας γιατρός ορθοπεδικός που δηλώνει και αθλητίατρος (και αυτό είναι ένα θέμα προς επίκαιρη συζήτηση για το πώς πήρε την ειδικότητα αθλητιάτρου ο κύριος υπουργός), γίνεται ψευτοκαθηγητής, σύμφωνα με απόφαση που αποκαλύψαμε. Και έρχεται μετά από μήνες η εκπρόσωπος στην Ελλάδα της λέσχης Μπίλντεμπέργκ, ένα από τα πιο αντιπαθή σκύβαλα της πολιτικής, να τον ξανακάνει...καθηγητή (η "πεφωτισμένη" Χάνα, κατά κόσμον Διαμαντοπούλου).
Με τον κ.Σαλμά σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Η υπόθεση του όμως αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα ακριβού βουλευτικού κουστουμιού που σέρνεται στα απόνερα της διακομματικής διαπλοκής. Οι Πασόκοι εξυπηρετούν τους δεξιούς και οι δεξιοί τους Πασόκους. Πολιτικές αλλαξοκωλιές με μόνο χαμένο το λαό. Ο λαός όμως τους ξανάφερε. Οπότε ας τους φάει στη μάπα, ας γονατίσει, ας λιώσει στη φτώχεια και ας σκάσει να παραπονιέται. Ραγιάς γεννήθηκε και ραγιάς θα πεθάνει.
Τον κ.Σαλμά (με όλα όσα αποκαλύψαμε) τον παραδίδουμε στον λαό του και στο κόμμα του. Τους τον χαρίζουμε άσπιλο και αμόλυντο από τα βρωμόνερα της διαπλοκής. Εκεί που τον βάφτισε και τον ξέπλυνε η κ.Διαμαντοπούλου. Η πιο άχρηστη υπουργός του Βενιζέλου και του Τζεφρι που κάποιοι την απαξίωσαν και δεν την έβγαλαν όχι βουλευτή αλλά ούτε καθαρίστρια στη Βουλή. Ας κάνει τον κόπο όμως ο Σαλμάς να δώσει(εαν έχει ευθιξία)στην κοινή γνώμη τα τεκμήρια του πανεπιστημιακού του έργου. Πάπαλα. Δεν θα τα δείτε ποτέ.
Δεν θα το τραβάγαμε τόσο πολύ μαζί του. Ήταν όμως απρεπής και ανήθικος. Τηλεφώνησε ανήμερα της εκπομπής σε στέλεχος του Extra 3 και προσπάθησε να κόψει προγραμματισμένα θέματα στην ελεύθερη εκπομπή μας. Ώστε να μην ενημερωθεί η κοινή γνώμη. Ποιος ο πρώην...ψευτοκαθηγητής. Ο Ψευτοθόδωρος του Κοινοβουλίου.
Θα του χαρίσουμε ως επίλολο (αναμένοντας τα έγγραφα του...νόμιμου διορισμού του στο Πανεπιστήμιο), δημοσίευμα από συμπατριώτες του για τις αγαθές σχέσεις που διατηρούσε με φυλακόβιους.
Η φωτογραφία είναι από την προεκλογική ομιλία που έκανε ο υφυπουργός Υγείας για τις πρόσφατες ευρωεκλογές, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009, στο Κλειστό Στάδιο του Μεσολογγίου. Δηλαδή πριν από περίπου ένα μήνα.
Ο επιχειρηματίας Γ. Τρομπούκης - ο οποίος σήμερα κρατείται ως μέλος της σπείρας που έκανε την απαγωγή του Π. Παναγόπουλου και άλλα εγκλήματα- είναι το πρόσωπο που φαίνεται στον κόκκινο κύκλο, όρθιος μπροστά από την πρώτη σειρά.
Σ' εκείνη την ομιλία, που διαφημίστηκε εντόνως στον τοπικό Τύπο μαζί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό, ο κ. Σαλμάς είχε καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ και είχε προβάλει το έργο της κυβέρνησης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας...
Αποκαλύψεις για τον υπόδικο επιχειρηματία Γ. Τρομπούκη και το γραφείο του υφυπουργού κ. Σαλμά
Σχέσεις σταθερές και περίεργες
Σταθερός πελάτης κατά την διάρκεια των επισκέψεων του στην Αμφιλοχία, σε γνωστό παραλιακό σουβλατζίδικο ο Γ. Τρομπούκης. Το συγκεκριμένο μαγαζί και η επιλογή του κ. Τρομπούκη δεν ήταν τυχαία καθώς ο ιδιοκτήτης είναι δεύτερος ξάδερφος του Σαλμά ενώ στη λάντζα δούλευε κουμπάρα της Μαρίας Σωτηρίου!
Την κυρία Σωτηρίου πήρε διευθύντρια στο γραφείο του στο υφυπουργείο Υγείας ο κ. Σαλμάς παρότι στο παρελθόν υπήρξαν αντίπαλοι. Υπάρχει όμως κι άλλη απευθείας σχέση του κ. Σαλμά με τον κ. Τρομπούκη. Ο κ. Τρομπούκης έχει κάνει τις χωματουργικές εργασίες για την βίλλα του υφυπουργού στο Πανόραμα Παλλήνης. Επίσης ο κ. Σαλμάς έχει διορίσει διοικητή στο ΚΑΦΚΑ Μεσολογγίου τον γαμπρό του, λογιστή κ. Δημήτρη Αρβαλή (και είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του κ. Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος είχε πει σταματήστε να ασελγείτε στον λαό της Αιτωλοακαρνανίας). Ο κ. Αρβαλής όμως είναι ο λογιστής και κρατά τα βιβλία του... κ. Τρομπούκη. 

(ΠΗΓΗ: http://makeleio.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου